A onda u pozadini Skaut the Great

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zlo87 je napisao/la:
HZ30
Dzamija je bitnija.uNbx je napisao/la:Opština Centar nikada neće biti Općina centar.MortemHz je napisao/la:Općina Centar.
BelminM23 je napisao/la:Memara je napisao/la:![]()
Messi.
...ali ne može... između tri fudbalera
Nadam se da se odustalo od gluposti "zatvorene utakmice"RichmanBiH je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Memara je napisao/la:![]()
Messi.
...ali ne može... između tri fudbalera
Meni je upalo u oci ovaj igrac olipmica koji lici na samketa.. inace kazu da smo bas dobri bili.
Svake srijede ce igrati ovi sa malom minutazom.
Prico sam licno s husrefom prije tekme u bijeljini i pitam ga crnkica kaze eno ga trenira sam nema on dodira sa prvim timom, nesportski zivi, osdrasto u americi pa je zeljan ovog zivota ovdje, kaze dobar je on ali za sad ne racunam na njegSepterra je napisao/la:Nije mi Kuzmanović za brigu, pa ni Liivak toliko ali gdje je onaj nesretni Crnkić. On ni status duplog rezerviste ne može izboritiharis004 je napisao/la:Kuzmanović barem dobija neke minute u prvoj ekipi, divi Livaka. Baš kao što kažeš, rezerva u rezervnoj ekipi, a stranacbordobijeli je napisao/la:Kuzmanovic rezerva u rezervnoj ekipi.
skoroalen je napisao/la:Mogu oni širi, kraći, produženi, mali s mlijekom spisak objavljivat, ta "reprezentacija" je nepostojeća.pitic je napisao/la:![]()
Objavljen širi spisak fudbalske reprezentacije Republike Srpske
Krajišnik Damjan (FK „Zvijezda 09“ Etno selo Stanišići)
Stručni štab:
Slobodan Starčević, selektor
Kolika je to reprezentacija bitna dokaz je da je moj drug koji veze o fudbalu nema dobio poziv. A sve u svemu popisam se na genocidnu tvorevinu i sve povezano sa njom. JEDNA SI JEDINA BIH! Molio bih da ne postavljate ove glupe objave. Hvala.sjever je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Mogu oni širi, kraći, produženi, mali s mlijekom spisak objavljivat, ta "reprezentacija" je nepostojeća.pitic je napisao/la:![]()
Objavljen širi spisak fudbalske reprezentacije Republike Srpske
Krajišnik Damjan (FK „Zvijezda 09“ Etno selo Stanišići)
Stručni štab:
Slobodan Starčević, selektor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
po ovom snimku bio jako dobar ,aktivan odigrao odlicni par pasova za gol sansumirzatele je napisao/la:Gledaj ti ovog Radovca, pa on vise nije igrac ni za federalne lige.
1:26 Said kao duh lijevo, on daje desnobordobijeli je napisao/la:po ovom snimku bio jako dobar ,aktivan odigrao odlicni par pasova za gol sansumirzatele je napisao/la:Gledaj ti ovog Radovca, pa on vise nije igrac ni za federalne lige.
Ne voli ga ni husref, opet nepravedno zapostavljen...joker90 je napisao/la:Meni je na ovom videu baš djelovalo kao da babuka is back!Husrefe, na potezu si!
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bosnas_, Google Adsense [Bot], Hajdeee, kogmagie46, Vanja8 i 62 gosta.