Početak prirpema? Ja koliko sam vidio 12/6 ne znam u koliko sati.Neandertalac je napisao/la:Kad je okupljanje?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Idemoplavi
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
A kada pojačanja predstavljamo, u ponedeljak ili u ovih pet dana?Idemoplavi je napisao/la:Početak prirpema? Ja koliko sam vidio 12/6 ne znam u koliko sati.Neandertalac je napisao/la:Kad je okupljanje?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Vode kadeti 1:0, strijelac Panjeta aka Virgil Van Dijk 
Edit: Već 1:1, oba gol i 3+ zagarantovano na našim mečevima

Edit: Već 1:1, oba gol i 3+ zagarantovano na našim mečevima

Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 07 jun 2017, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Turnir prijateljstva @Turnirprijatelj 2m2 minutes ago
@fkzeljeznicar vodi sa 1:0 protiv @SpartakFK. Gol je postigao Panjeta u 12. minutu. #TP2017 #fudbal #nogomet
1-1
Turnir prijateljstva @Turnirprijatelj 54s54 seconds ago
@SpartakFK je izjednačio protiv @fkzeljeznicar - 1:1. Strelac je Žiža u 15. minutu. #TP2017 #fudbal #nogomet
@fkzeljeznicar vodi sa 1:0 protiv @SpartakFK. Gol je postigao Panjeta u 12. minutu. #TP2017 #fudbal #nogomet
1-1
Turnir prijateljstva @Turnirprijatelj 54s54 seconds ago
@SpartakFK je izjednačio protiv @fkzeljeznicar - 1:1. Strelac je Žiža u 15. minutu. #TP2017 #fudbal #nogomet
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 07 jun 2017, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bolji od ugljese i Markovica, pa cak i hasanovica Dine ...LeonProfessional je napisao/la:Hoce li biti prenos?!Virtu4l je napisao/la:U 12 klinci igraju protiv Spartaka iz Subotice.
Usput da pitam kakav je ovaj Rustem

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Idemoplavi
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:A kada pojačanja predstavljamo, u ponedeljak ili u ovih pet dana?Idemoplavi je napisao/la:Početak prirpema? Ja koliko sam vidio 12/6 ne znam u koliko sati.Neandertalac je napisao/la:Kad je okupljanje?
možda juniore samo, pojačanja u bosni u junu možeš dovesti samo ako ih kupis tj platis, mi kao i od kad postojimo cemo da dovedemo tamo nekad pred kraj prelaznog kad se vraćaju povratnici ili kad propadnu transferi
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Dobro, mora biti bar neka prinova. Daj nam koju insajdersku.
Nisam znao da je tako teško naći igrača u ljetnom prelaznom.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Ja nemam insajderskih, al evo nadji ti igrača pa ga za ruku i u ŽElju, da ispunjava sve kriterijume, da je igrao zadnjih sezona, bio najbolji u svom klubu, zabijao i golove i trebama, da ne pusi ne pije da nije sklon nocnim izlascima i da je profesionalac. Jer nekako kad god se sezona zavrsi čitam kritike ovih sto su dosli pa se nisu pokazali, kao smece otpadi ovo ono... De mi ti evo reci kao stručnjak za sportski segment koga bi ti doveo? a da pri tome imas da mu ponudis platu sa potencijalnim bonusima sve prijavljeno i legalno, bez ista na ruke, a kod nas 99% igrača nece ni da prica ako nema sta na rukeNeandertalac je napisao/la:Dobro, mora biti bar neka prinova. Daj nam koju insajdersku.
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako 99% igraca nece da prica bez love na ruke kako smo onda doveli one prije za dzaba? Bar smo takve info dobili, dovodimo samo dzabne.Idemoplavi je napisao/la:Ja nemam insajderskih, al evo nadji ti igrača pa ga za ruku i u ŽElju, da ispunjava sve kriterijume, da je igrao zadnjih sezona, bio najbolji u svom klubu, zabijao i golove i trebama, da ne pusi ne pije da nije sklon nocnim izlascima i da je profesionalac. Jer nekako kad god se sezona zavrsi čitam kritike ovih sto su dosli pa se nisu pokazali, kao smece otpadi ovo ono... De mi ti evo reci kao stručnjak za sportski segment koga bi ti doveo? a da pri tome imas da mu ponudis platu sa potencijalnim bonusima sve prijavljeno i legalno, bez ista na ruke, a kod nas 99% igrača nece ni da prica ako nema sta na rukeNeandertalac je napisao/la:Dobro, mora biti bar neka prinova. Daj nam koju insajdersku.
Koga bi ja doveo pitaš? Ja bi gradio tim, godinu po godinu. Ne bih svake polusezone pravio remont nego polako pojačavao po pozicijama a godinu ili minimalno pola unaprijed razmišljao.
Opet to je samo moje amatersko mišljenje, kako profići razmišljaju, ne znam.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Ako 99% igraca nece da prica bez love na ruke kako smo onda doveli one prije za dzaba? Bar smo takve info dobili, dovodimo samo dzabne.Idemoplavi je napisao/la:Ja nemam insajderskih, al evo nadji ti igrača pa ga za ruku i u ŽElju, da ispunjava sve kriterijume, da je igrao zadnjih sezona, bio najbolji u svom klubu, zabijao i golove i trebama, da ne pusi ne pije da nije sklon nocnim izlascima i da je profesionalac. Jer nekako kad god se sezona zavrsi čitam kritike ovih sto su dosli pa se nisu pokazali, kao smece otpadi ovo ono... De mi ti evo reci kao stručnjak za sportski segment koga bi ti doveo? a da pri tome imas da mu ponudis platu sa potencijalnim bonusima sve prijavljeno i legalno, bez ista na ruke, a kod nas 99% igrača nece ni da prica ako nema sta na rukeNeandertalac je napisao/la:Dobro, mora biti bar neka prinova. Daj nam koju insajdersku.
Koga bi ja doveo pitaš? Ja bi gradio tim, godinu po godinu. Ne bih svake polusezone pravio remont nego polako pojačavao po pozicijama a godinu ili minimalno pola unaprijed razmišljao.
Opet to je samo moje amatersko mišljenje, kako profići razmišljaju, ne znam.
I ja bi sad doveo neke koji su igrali negdje a neamju ugovor ima takvih valjda da su mladji i ubacio jos par juniroa i kombinovo sa ovim sta ostane i nek ide . vise ovih raspada ne mogu ni na slikama...
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma sigurno da Slavko ima viziju. Iskusan trener a zna, vjerjem da ćemo se iznenaditi pojačanjima. Plus juniori naravno.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Iz njegove kartoteke kad izleti matteus mlad potenicjal može i nazad i naprijedNeandertalac je napisao/la:Ma sigurno da Slavko ima viziju. Iskusan trener a zna, vjerjem da ćemo se iznenaditi pojačanjima. Plus juniori naravno.
1921
-
- Kontakt:
Ko je kriv za paniku u navijackim redovima Sarajevskih klubova!?

- Neandertalac
- Kontakt:
Treba vjerovati Slavki i Ćenanu, plus uprava. Bez razloga panika.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
E što igramo lude utakmice na ovom turniru,
.@fkzeljeznicar je preokrenuo rezultat protiv @SpartakFK za samo 3 minuta - 3:2! Mulamuratović (45) Mujić (48) #TP2017 #fudbal #nogomet
.@fkzeljeznicar je preokrenuo rezultat protiv @SpartakFK za samo 3 minuta - 3:2! Mulamuratović (45) Mujić (48) #TP2017 #fudbal #nogomet
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imaju djeca bolji mentalitet nego seniori.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Dobise djeca 3:2.
Da bismo bili prvi moramo pobijediti Beograd.
Da bismo bili prvi moramo pobijediti Beograd.
- MocMahale444
Izgleda da je ipak završilo 4:2 na kraju.
Mujić dao gol u posljednjoj minuti.
Sad nam odgovara i remi sutra.
Mujić dao gol u posljednjoj minuti.
Sad nam odgovara i remi sutra.