Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Neandertalac
-
Kontakt:
Postao/la Neandertalac » 06 jun 2017, 19:35
FKZ1921 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Ja sam nešto ubijeđen da je malo ranije ta mreža scouta uspostavljena. Sjećam se radne grupe od prije godinu i jače kada je to sve formirano.
Šarić doveden prije Tice.
Griješim li?
Ama vrti se prica oko nebitne stvari.
Trojica igraca iz Zenice dovedeni u junu prosle godine,Tica postavljen u avgustu za direktora skole.
Svakako je jedan vec otisao,a mogli bi i ova dvojica brzo. Restrikcije troskova.
Meni nije nebitno. Vrti se priča a koja je poluistina, čak i neistina. Na oba foruma.
Zašto, nemam pojma.
Hvala svakome za rad i trud, ne treba nikoga izostaviti taman samo jedan minut života posvetio da pomogne.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
-
braco
-
Kontakt:
LeonProfessional je napisao/la:
Je li on napadac ili veznjak?! Znas li sta igra?!
Meni su neki omladinci koje poznajem govorili da je Subo dobar igrac. Rekose mi da je na turniru koji se sad igra, ovaj turnir prijateljstva, bio najbolji, ili sam ja pomjesao s nekim turnirom drugim, ali to su njihove rijeci.

Recimo ovu posljednju protiv Olimpica je igrao na poziciji špica. Ove sezone je znao da uđe u igru umjesto Jusufija ili Hrvanovića tako da moguće da može pokriti i krilne pozicije. Mada ja bih rekao da mu je primarna pozicija špic.
Za turnir znam samo kad je Šubo svojim golom u finalu turnira "Igraj fudbal, živi život" nam izborio pobjedu protiv Maribora. Na Otoci se igralo.
-
MocMahale444
Postao/la MocMahale444 » 06 jun 2017, 19:48
Steta sto barem 50 forumasa nema prof trenersku licencu, fudbal cmizdri za vama.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
LeonProfessional
-
Kontakt:
Postao/la LeonProfessional » 06 jun 2017, 19:51
braco je napisao/la:LeonProfessional je napisao/la:
Je li on napadac ili veznjak?! Znas li sta igra?!
Meni su neki omladinci koje poznajem govorili da je Subo dobar igrac. Rekose mi da je na turniru koji se sad igra, ovaj turnir prijateljstva, bio najbolji, ili sam ja pomjesao s nekim turnirom drugim, ali to su njihove rijeci.

Recimo ovu posljednju protiv Olimpica je igrao na poziciji špica. Ove sezone je znao da uđe u igru umjesto Jusufija ili Hrvanovića tako da moguće da može pokriti i krilne pozicije. Mada ja bih rekao da mu je primarna pozicija špic.
Za turnir znam samo kad je Šubo svojim golom u finalu turnira "Igraj fudbal, živi život" nam izborio pobjedu protiv Maribora. Na Otoci se igralo.
E moguce da je taj turnir, jer nisam bas upratio sta rekose.
Uglavnom ova djeca koja su izdominirali sezonu u najmanju ruku bi trebali biti rezerve i polako ih uvoditi a ne nekim polovnjacima da im uzimamo minute.
-
Kompromis
-
Kontakt:
Tica je postavljen nekad u augustu... ali je vec ranije doveo par igraca u Zelju jer je fakticki znao da ce i biti izabran, tj i u klubu se to znalo, konkurs je reda radi provede... i on Zeljin vojnik koji je bio u i oko kluba i u ratu i poslije rata, a ima iskustvo i znanje i apsolutno treba da bude na tom mjestu...
Saric je doveden na pocetku ove sezone, tj dogoveren je i prije tice, odmah nakon utakmice kupa izmedju Zelje i Tempa koja je bila nekad u maju... isto kao i mujaga sto je doveden...
Zeljo osim Cenana nije imao nijednog skauta... poslije dolaska tice sad ih ima mislim 5 (to je bio jedan od uslova tice da ima skaute koji ce dovoditi igrace u OP)... i svi odgovaraju za svoj rad cenanu...
Ne kazem ni da je ovo dobro sada... jer moze sigurno barem jos 70-80% bolje... ali kakav je rusvaj i nered bio u OP prije, sada je ovo svedska po uredjenosti....
-
Neandertalac
-
Kontakt:
Postao/la Neandertalac » 06 jun 2017, 20:05
Ni to da se znalo za Ticu nije istina. Tica je bio na stand by a čekao se odgovor Edina Ćurića.
Mislim, nemoj me pogrešno shvatiti da te napadam samo si pogrešno informiran.
UPRAVA NAPOLJE!
-
Kompromis
-
Kontakt:
Bas i nije... tica je bio prva opcija od jula kad se konkurs zvanicno pustio... mada je i ranije vec bio dogovor postignut i prije konkursne procedure...
Curic je u maju dogovorio sa kalezicem da idu klepati pare u saudiju... tj da mu bude pomocnik...
Los je tebi izvor...
-
Neandertalac
-
Kontakt:
Postao/la Neandertalac » 06 jun 2017, 20:13
Kompromis je napisao/la:Bas i nije... tica je bio prva opcija od jula kad se konkurs zvanicno pustio... mada je i ranije vec bio dogovor postignut i prije konkursne procedure...
Curic je u maju dogovorio sa kalezicem da idu klepati pare u saudiju... tj da mu bude pomocnik...
Los je tebi izvor...
Ne bih rekao, čekao se Ćurić jako puno vremena da se odluči, rezervna opcija bio Tica.
Sve ok, da ne duljimo.

UPRAVA NAPOLJE!
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 06 jun 2017, 22:18
Nista ni danas. Imam neki osjecaj da cemo sve igrace zajedno predstaviti.
-
LjoZee
- Interni moderator
-
Kontakt:
Ja imam osjecaj da nasi i nemaju pojma koga ce dovesti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
arelinho
-
Kontakt:
LjoZee je napisao/la:Ja imam osjecaj da nasi i nemaju pojma koga ce dovesti.
Neće nikoga dovesti jer je tako pinki rekao.
-
LjoZee
- Interni moderator
-
Kontakt:
arelinho je napisao/la:LjoZee je napisao/la:Ja imam osjecaj da nasi i nemaju pojma koga ce dovesti.
Naravno.[emoji4]
-
arelinho
-
Kontakt:
LjoZee je napisao/la:arelinho je napisao/la:LjoZee je napisao/la:Ja imam osjecaj da nasi i nemaju pojma koga ce dovesti.
Naravno.[emoji4]
Stvarno ne znam koliko godina imaš, ali svaki ti je post glup. Nemoj samo gledati kao da je sve crno jer to ne valja za zdravlje. Valjda si u nekim drugim stvarima sretniji i da pozitivno gledaš. U životu nisam vidio da neko ovako crnjači. Ovo ti iskreno govorim.
-
LjoZee
- Interni moderator
-
Kontakt:
arelinho je napisao/la:LjoZee je napisao/la:arelinho je napisao/la:
Naravno.[emoji4]
Stvarno ne znam koliko godina imaš, ali svaki ti je post glup. Nemoj samo gledati kao da je sve crno jer to ne valja za zdravlje. Valjda si u nekim drugim stvarima sretniji i da pozitivno gledaš. U životu nisam vidio da neko ovako crnjači. Ovo ti iskreno govorim.
Ne bih rekao da sam najgori po tom pitanju. Pogledaj postove na oba foruma i komentare na zvanicnoj. Trenutno nema nista pozitivno u vezi sportskog segmenta naseg kluba.
-
arelinho
-
Kontakt:
LjoZee je napisao/la:arelinho je napisao/la:
Ne bih rekao da sam najgori po tom pitanju. Pogledaj postove na oba foruma i komentare na zvanicnoj. Trenutno nema nista pozitivno u vezi sportskog segmenta naseg kluba.
Jednom davno sam pročitao komentare sa zvanične i nikad ih više ne čitam. Samo mi nije jasno što niko nije crnjačio u onim trenucima kada smo bili 6/7 godina bez Europe i nismo mogli uzeti bod u gostima. Ovo su zlatna vremena u odnosu na ta. Gradimo stadion,vraćamo klub na pravi pravac gdje se rade mnoge dobre stvari kao što su plaćanje poreza,prijavljivanje igrača za penziono i staž i mnogo dobrih stvari. Biće dobro i u sportskom segmentu.
Ja sam evo prvi koji bi potpisao da još 5 godina ne osvojimo ništa ako ćemo dobiti jug i novi travnjak.
-
LjoZee
- Interni moderator
-
Kontakt:
Sve je istina sto si napisao i hvala Bogu da su nam ljudi iz Uprave priredili tako lijepe stvari,ali vecinu zanima samo rezultat i igraci. Posjeta protiv Radnika to najbolje pokazuje. Dzaba je nekim i istok bio tad kad smo izgubili titulu i derbi.
Ja ocekujem nove igrace jer jednostavno moramo ih dovesti,ali mi ovo nije karakteristicno za nas. Nema nekih imena u javnosti,a i nasi nista nisu objavili za pripreme i odlaske iako su neki izjavili da su slobodni igraci.
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 06 jun 2017, 22:59
Meni je prica o porezima prenapuhana ne znam iz kojeg razloga. Slazem se za gradnju stadiona da je nesto najbolje nakon titula sto nam se dogadja, ali placamo porez nije mjerilo uspjesnosti. Sta me briga placaju li, hocemo li ih tjerati ako jedan mjesec ne plate 70 posto?
-
Neandertalac
-
Kontakt:
Postao/la Neandertalac » 06 jun 2017, 23:06
LjoZee je napisao/la:Prvo pojacanje [emoji38] [emoji144]

IdemoPlavi na aparatima

UPRAVA NAPOLJE!
-
arelinho
-
Kontakt:
Pa s tim što nismo plaćali porez ranije sada moramo vraćati te dugove iz prošlosti.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
plavousrcu je napisao/la:Meni je prica o porezima prenapuhana ne znam iz kojeg razloga.
Prenapuhana ti, ali ne znaš zašto je prenapuhana?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.