FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvo pojacanje dolazi iz Travnika. Ugovor se sprema, dogovoreno je sve. Spic je u pitanju...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- themaniaks
- Kontakt:
jusufbasic?ackeey je napisao/la:Prvo pojacanje dolazi iz Travnika. Ugovor se sprema, dogovoreno je sve. Spic je u pitanju...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Kakav Travnik pobogu ? [emoji15]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nije, nas je bivsi junior. Inace, da se pohvalim, imoj sin je danas igrao u Bijeljini...Ponosan, nego sta.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Dženo Zajmović onda. On je mnogo obećavao, ali do sada ništa nije bilo od njega.ackeey je napisao/la:Nije, nas je bivsi junior. Inace, da se pohvalim, imoj sin je danas igrao u Bijeljini...Ponosan, nego sta.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Čestitke tebi i tvom sinu. Nije mala stvar dobiti Dinama u bilo kojem uzrastu, pogotovo kada se zna koliko oni ulažu.ackeey je napisao/la:Nije, nas je bivsi junior. Inace, da se pohvalim, imoj sin je danas igrao u Bijeljini...Ponosan, nego sta.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
-
- Kontakt:

pravo pojacanje
Tebi drug cestitke. Svaka mu cast!

Jedino što je i sada mlad pa da ga vidimo. Po meni nemamo šta izgubiti njegovim potpisom.LeonProfessional je napisao/la:![]()
![]()
pravo pojacanje
Napadamo duplu sa pojacanjima iz Travnika.[emoji38]LeonProfessional je napisao/la:![]()
![]()
pravo pojacanje
Tebi drug cestitke. Svaka mu cast!
Cestitke sinu. Od srca mu zelim da zaigra prvi tim Zelje i poslije napravi veliku karijeru. Svaka cast.[emoji122]
- Neandertalac
- Kontakt:
Takođe čestitke. Velika je to stvar, svi očevi te razumiju.Qwerty90 je napisao/la:Čestitke tebi i tvom sinu. Nije mala stvar dobiti Dinama u bilo kojem uzrastu, pogotovo kada se zna koliko oni ulažu.ackeey je napisao/la:Nije, nas je bivsi junior. Inace, da se pohvalim, imoj sin je danas igrao u Bijeljini...Ponosan, nego sta.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Emrah Hasanhodžić sjajnj stoper.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Bilo bi odlično da pored Šabana, Džinde, Jusufija, Šube i Haris Hajdarević potpiše, mali defintivno ima "ono nešto".
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 06 jun 2017, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
22 godine je samo kod nas mlado, ali razumijem sta hoces reci.arelinho je napisao/la:Jedino što je i sada mlad pa da ga vidimo. Po meni nemamo šta izgubiti njegovim potpisom.LeonProfessional je napisao/la:![]()
![]()
pravo pojacanje

Dovoditi rezerve je za mene besmisleno a imamo juniore koji su bili bez premca u drzavi. Ali eto nema Mujagica, Ne znam sta igra Subo onaj, zabijao je dosta golova ove sezone?!
22 godine su za nas premladi igrači.LeonProfessional je napisao/la:22 godine je samo kod nas mlado, ali razumijem sta hoces reci.arelinho je napisao/la:Jedino što je i sada mlad pa da ga vidimo. Po meni nemamo šta izgubiti njegovim potpisom.LeonProfessional je napisao/la:![]()
![]()
pravo pojacanje![]()
Dovoditi rezerve je za mene besmisleno a imamo juniore koji su bili bez premca u drzavi. Ali eto nema Mujagica, Ne znam sta igra Subo onaj, zabijao je dosta golova ove sezone?!

Ja ocekujem da ugovore ponude Dzindi,Sabanadzovicu,Hrvanovicu,Hajdarevicu,Jusufiju,Besirevicu i mozda onom kapitenu sto igra desnog beka. Uglavnom su to igraci koji su se najvise spominjali pa zbog toga ocekujem da oni potpisu.
Tri najefikasnija igrača Želje u ligi su: Mujaga 19 golova, Šubo 18, Jusufi 13.LeonProfessional je napisao/la:22 godine je samo kod nas mlado, ali razumijem sta hoces reci.arelinho je napisao/la:Jedino što je i sada mlad pa da ga vidimo. Po meni nemamo šta izgubiti njegovim potpisom.LeonProfessional je napisao/la:![]()
![]()
pravo pojacanje![]()
Za ovo je apsolutno zasluzan Tica i uprava kluba (prevashodno mislim cenan koji nadgleda sad te skaute), tj ovo je profunkcionisalo nekolikobsedmica nakon dolaska sejfudina... angazirano je nekoliko ljudi da to rade u ime kluba, i plus se trenerima povecala autonomija da ako zapaze nekog igraca u protivnickoj ekipi imaju mogućnost da vrbuju tog istog, mislim i prije je bio ovo slučaj, ali samo su tad treneri zapisivali u teftere imena potencijalnih talenata, sada mogu i pregovarati na licu mjesta (ovako je i saric doveden iz tempa netom poslije utakmice pionirskog kupa)....Neandertalac je napisao/la:Kompromis je napisao/la:Otkako je dosao Tica mnogo je prosirena baza za dovodjenje talenata... i prije su se dovodili mladi igraci (npr mujaga iz jelaha) ali ni blizu nije to bilo kao danas... fakticki uspostavljene su skautske mreze za citavu BiH... mislim koliko to se moze uspostaviti za nivo Zelje... i dosta dosta djece je dovedeno sirom BiH... najvise iz Bugojna, Zavidovica, Travnika, Zenice i tih mjesta... dakle srednje-bosanski i zenicko-dobojski kanton... i Foca odakle je doslo nekoliko igraca...
I plus regija Kantona Sarajevo je prosirena i na Lukavicu, Sokolac, Istocno Sarajevo... sto nije bio slucaj...
Dakle u tom dijelu svaka cast Tici... ali itekako mora uticati i da vise momaka se isprofilira i ubaci u prvi tim... mislim svjestan sam ja da nema trenutno u oml pogonu talenta na nivou gojaka ili hadziahmetovica (jer su ova dvojica sa 16 godina pokidali u17 uzrast, a igrali i za u 19 tim)... ali opet bolje staviti npr i malog hasanovica iako je kadet nego trecerazrednog stranca ili cak nekog povratnika...
Izvini, a ko je uspostavio tu skautsku mrežu?
I prije su se djeca dovodila sa strane ali je to bilo skoro amaterski (uglavnom su se poslije utakmica vrbovala djeca, tako je npr i mujaga kaparisan nakon utakmice sa borcem iz jelaha u pionirskoj omladinskoj ligi), ne kazem ni da je sad to nesto znacajno i na nekom velikom nivou, ali je mnogo mnogo ozbiljnije kad ima nekoliko ljudi zaduzenih za ovaj segment.....
I trenutno u OP ima oko 50 tak djece sa strane u svim kategorijama... uglavnom ovim selekcijama sto igraju drzavna prvenstva jer logicno neces dovoditi sa strane nekog nekvalitetnog i bezveze mu placati skolu, smjestaj i hranu, a davati i stipendiju...
-
- Kontakt:
braco je napisao/la:Tri najefikasnija igrača Želje u ligi su: Mujaga 19 golova, Šubo 18, Jusufi 13.LeonProfessional je napisao/la:22 godine je samo kod nas mlado, ali razumijem sta hoces reci.arelinho je napisao/la:
Jedino što je i sada mlad pa da ga vidimo. Po meni nemamo šta izgubiti njegovim potpisom.![]()

Je li on napadac ili veznjak?! Znas li sta igra?!
Meni su neki omladinci koje poznajem govorili da je Subo dobar igrac. Rekose mi da je na turniru koji se sad igra, ovaj turnir prijateljstva, bio najbolji, ili sam ja pomjesao s nekim turnirom drugim, ali to su njihove rijeci.

- Neandertalac
- Kontakt:
Ja sam nešto ubijeđen da je malo ranije ta mreža scouta uspostavljena. Sjećam se radne grupe od prije godinu i jače kada je to sve formirano.
Šarić doveden prije Tice.
Griješim li?
Griješim li?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ama vrti se prica oko nebitne stvari.Neandertalac je napisao/la:Ja sam nešto ubijeđen da je malo ranije ta mreža scouta uspostavljena. Sjećam se radne grupe od prije godinu i jače kada je to sve formirano.
Griješim li?
Trojica igraca iz Zenice dovedeni u junu prosle godine,Tica postavljen u avgustu za direktora skole.
Svakako je jedan vec otisao,a mogli bi i ova dvojica brzo. Restrikcije troskova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.