LFC_LAVOV je napisao/la:Ljudi vi niste svjesni sta se sve radi iza "scene"

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
LFC_LAVOV je napisao/la:Ljudi vi niste svjesni sta se sve radi iza "scene"
Nista od toga drug . . .Adnan_TM87 je napisao/la:OSVOJIT CEMO TROFEJ TO NIJE PROBLEM..PROBLEM JE STO CE ONI DATI...BOD LAKTASIMA.DA NE BI ISPALI A ZELJI CE LEOTAR DATI...ETO PAZITE STA SAM VAM REKAO..SJEBAT CE NAS OPET...!!..I TO PRED PREPUNOM GRBAVICOM.!!!!...DA STREPIMO DO KRAJA..!!!!
Čim sam vidio da si ti zadnji postao, mislio sam da si došao da nam kažeš da Grbavica ne može primiti više od 8.000. Napreduješ.UPS je napisao/la:iskren da budem, gledao sam biscevica ono jutro na kantonalnoj i prilicno me je zacudilo njegovo ponasanje. dosao je da govori o najavi utakmica a kao da je govorio o nakakvoj sahrani. Mislim da se covjek za 10 min koliko je bio nije nijednom nasmijao, faca tuzna kao da mu je ne daj boze neko stradao. Ipak, vi njega znate bolje, mozda je on inace takav a mozda je imao proliv....![]()
eh ovako vidoviti adnaneAdnan_TM87 je napisao/la:OSVOJIT CEMO TROFEJ TO NIJE PROBLEM..PROBLEM JE STO CE ONI DATI...BOD LAKTASIMA.DA NE BI ISPALI A ZELJI CE LEOTAR DATI...ETO PAZITE STA SAM VAM REKAO..SJEBAT CE NAS OPET...!!..I TO PRED PREPUNOM GRBAVICOM.!!!!...DA STREPIMO DO KRAJA..!!!!
Istina, moze primiti malo vise, ako cemo vec....Željovac je napisao/la:Čim sam vidio da si ti zadnji postao, mislio sam da si došao da nam kažeš da Grbavica ne može primiti više od 8.000. Napreduješ.UPS je napisao/la:iskren da budem, gledao sam biscevica ono jutro na kantonalnoj i prilicno me je zacudilo njegovo ponasanje. dosao je da govori o najavi utakmica a kao da je govorio o nakakvoj sahrani. Mislim da se covjek za 10 min koliko je bio nije nijednom nasmijao, faca tuzna kao da mu je ne daj boze neko stradao. Ipak, vi njega znate bolje, mozda je on inace takav a mozda je imao proliv....![]()
Pa ako znaš sve to, onda nema šta da strepišAdnan_TM87 je napisao/la:OSVOJIT CEMO TROFEJ TO NIJE PROBLEM..PROBLEM JE STO CE ONI DATI...BOD LAKTASIMA.DA NE BI ISPALI A ZELJI CE LEOTAR DATI...ETO PAZITE STA SAM VAM REKAO..SJEBAT CE NAS OPET...!!..I TO PRED PREPUNOM GRBAVICOM.!!!!...DA STREPIMO DO KRAJA..!!!!
Kazem za zadnje kolo, zlu netrebalo, iako mislim da ce u nedjelju biti sve gotovo i da cemo ove Dodine gurnuti gdje i pripadajuŽeljovac je napisao/la:Čim sam vidio da si ti zadnji postao, mislio sam da si došao da nam kažeš da Grbavica ne može primiti više od 8.000. Napreduješ.UPS je napisao/la:iskren da budem, gledao sam biscevica ono jutro na kantonalnoj i prilicno me je zacudilo njegovo ponasanje. dosao je da govori o najavi utakmica a kao da je govorio o nakakvoj sahrani. Mislim da se covjek za 10 min koliko je bio nije nijednom nasmijao, faca tuzna kao da mu je ne daj boze neko stradao. Ipak, vi njega znate bolje, mozda je on inace takav a mozda je imao proliv....![]()
Admirale, mi igramo s Laktašima.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lokomotifa, tajsamja i 65 gostiju.