FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 21 maj 2010, 00:50

LFC_LAVOV je napisao/la:Ljudi vi niste svjesni sta se sve radi iza "scene" :mrgreen:
:mrgreen: Haj na pp ispričaj :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Adnan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_TM87 » 21 maj 2010, 00:51

OSVOJIT CEMO TROFEJ TO NIJE PROBLEM..PROBLEM JE STO CE ONI DATI...BOD LAKTASIMA.DA NE BI ISPALI A ZELJI CE LEOTAR DATI...ETO PAZITE STA SAM VAM REKAO..SJEBAT CE NAS OPET...!!..I TO PRED PREPUNOM GRBAVICOM.!!!!...DA STREPIMO DO KRAJA..!!!! :evil:
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 maj 2010, 00:52

iskren da budem, gledao sam biscevica ono jutro na kantonalnoj i prilicno me je zacudilo njegovo ponasanje. dosao je da govori o najavi utakmice a kao da je govorio o nakakvoj sahrani. Mislim da se covjek za 10 min koliko je bio nije nijednom nasmijao, faca tuzna kao da mu je ne daj boze neko stradao. Ipak, vi njega znate bolje, mozda je on inace takav a mozda je trenutno imao proliv.... :lol: :lol:
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 21 maj 2010, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 maj 2010, 00:53

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 21 maj 2010, 00:54

Ovi u Leotaru svakako i ne treniraju 3 dana, kasne im sa platama

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 21 maj 2010, 00:54

Adnan_TM87 je napisao/la:OSVOJIT CEMO TROFEJ TO NIJE PROBLEM..PROBLEM JE STO CE ONI DATI...BOD LAKTASIMA.DA NE BI ISPALI A ZELJI CE LEOTAR DATI...ETO PAZITE STA SAM VAM REKAO..SJEBAT CE NAS OPET...!!..I TO PRED PREPUNOM GRBAVICOM.!!!!...DA STREPIMO DO KRAJA..!!!! :evil:
Nista od toga drug . . .

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 maj 2010, 00:54

UPS je napisao/la:iskren da budem, gledao sam biscevica ono jutro na kantonalnoj i prilicno me je zacudilo njegovo ponasanje. dosao je da govori o najavi utakmica a kao da je govorio o nakakvoj sahrani. Mislim da se covjek za 10 min koliko je bio nije nijednom nasmijao, faca tuzna kao da mu je ne daj boze neko stradao. Ipak, vi njega znate bolje, mozda je on inace takav a mozda je imao proliv.... :lol: :lol:
Čim sam vidio da si ti zadnji postao, mislio sam da si došao da nam kažeš da Grbavica ne može primiti više od 8.000. Napreduješ.

Admirale, mi igramo s Laktašima. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 21 maj 2010, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 21 maj 2010, 00:55

Adnan_TM87 je napisao/la:OSVOJIT CEMO TROFEJ TO NIJE PROBLEM..PROBLEM JE STO CE ONI DATI...BOD LAKTASIMA.DA NE BI ISPALI A ZELJI CE LEOTAR DATI...ETO PAZITE STA SAM VAM REKAO..SJEBAT CE NAS OPET...!!..I TO PRED PREPUNOM GRBAVICOM.!!!!...DA STREPIMO DO KRAJA..!!!! :evil:
eh ovako vidoviti adnane

1.Iskljuci Caps Lock
2.Kakav' bod laktasima ?
3.Nema strepnje zavrsit ce se sve u 1 poluvremenu ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 maj 2010, 00:56

Željovac je napisao/la:
UPS je napisao/la:iskren da budem, gledao sam biscevica ono jutro na kantonalnoj i prilicno me je zacudilo njegovo ponasanje. dosao je da govori o najavi utakmica a kao da je govorio o nakakvoj sahrani. Mislim da se covjek za 10 min koliko je bio nije nijednom nasmijao, faca tuzna kao da mu je ne daj boze neko stradao. Ipak, vi njega znate bolje, mozda je on inace takav a mozda je imao proliv.... :lol: :lol:
Čim sam vidio da si ti zadnji postao, mislio sam da si došao da nam kažeš da Grbavica ne može primiti više od 8.000. Napreduješ.
Istina, moze primiti malo vise, ako cemo vec.... :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 maj 2010, 00:57

Pa ako znaš sve to, onda nema šta da strepiš :mrgreen:

Visca el Višća!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 maj 2010, 00:58

Hajd dosta više o kupu :!: :!: :!: ode tema u qrac :oops: :evil: bilo prošlo- yebat ga sad...necemo se još poceti prepirati i svađati oko toga.
Prekidaj pricu o tome, idemo dalje...sad je fokus na prvenstvo,hajmo odraditi utakmicu sa Laktašima i uzeti Titulu i završiti pricu...dajte malo pozitive...
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 21 maj 2010, 01:02

Željovac je napisao/la:

Admirale, mi igramo s Laktašima. :mrgreen:
Kazem za zadnje kolo, zlu netrebalo, iako mislim da ce u nedjelju biti sve gotovo i da cemo ove Dodine gurnuti gdje i pripadaju

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 21 maj 2010, 01:05

Bilo, proslo, ne ponovilo se...jes` da smrdi i da je u najmanju ruku sumnjiva tekma ali hajde...

Okrenut se narednoj, iskreno mislim da ce protiv Laktasa biti skroz drugacije, moglo bi sve biti gotovo u prvih 45 min ;)
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 21 maj 2010, 01:06

slika jel ovo radi igrac koji je "prodao" utakmicu
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 21 maj 2010, 01:08

Jarane završili su oko ćuluma nema potrebe da se nove rasprave vode oko toga ;)

Ćulum mi je najdraži u željezničaru pa ostali svi .
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

drug

Post Postao/la drug » 21 maj 2010, 01:09

teoreticari zavjere...predjite i navijajte za velez. Suze u ocima i jecaje, slomljen nos, vracanje poslije 0:2, igra uz onakav pritisak i ocekivanja se ne moze kupiti a ni prodati.

Ako je tako kako vi kazete, prestanite pratit fudbal. Puno je primjera gdje je padalo puno golova, gdje su favoriti gubili...glupo je o ovome uopste raspravljat. Nismo nadigrani, nismo porazeni ali nismo ni osvajaci kupa. Nije nam se dalo, glavu gore p. mu materina, idemo dalje!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 21 maj 2010, 01:10

pa sta vam je ljudi jbg.cuj namjesteno,ako neko odigra lose i napravi nekolko gresaka nemora znacit da je odma prodana tekma,jedan forumas je bio u nekoliko puta objavio telefon i web adresu fife i uefe na koju mozete podnjet sumnju da je tekma namjestena,uostalom ako ste to znali svi sto ste je bilo petnaestak hiljada jucer,nakon svake gostujuce pobjede pricalo se da je namjesteno,,,smijesno stvaro,pa protiv sarajva da smo pobjedili mi il oni,opet bi neko prico da je namjesteno i ovako remi pa je opet namjesteno,al takvi smo mi ljudi,ekipa koja polusezonu igra srijeda-subota sa jednim porazem odigra nerjesonu protiv najbolje ekipe u zemlji(iza zelje) i namjesteno,,,,imal ista sto nije namjesteno??,i protiv modrice je bilo namjesteno,i protvi olimpika ma sve su tekme bile namjestene,izvinjavam se za ovu sad recenicu al i culumu sto je bolesno djete i toje namjesteno samo da bi uspio odigrat lose i namjestit tekmu,molim vas nemojte vise nijedan post o namjestanjuuu,smijesno je to sve,vibi sad svi bolje reagovali u toj situaciji(cuveni fudbaleri,stoli niegrate za repku onda)svaka cast borcu na dobroj i korektnoj igri,al abd moracemo se zadovoljit tituloom
takodjer pogledajte jos jednom ovu bakljadu mada cudime kako niste rekli da je i ona namjestena,hvala za info o mirsii(vidio sam da je otiso u kola hitne odma poslije tekme),ja sam postavljo pitanje 3 puta al svi su samo pisali o namjestanju(i zato molim ako cete jos pisat o tome ja cu vam poslat adresu uefe pa se zalite ,i nemojte spamat na zeljin forum ljubomorne dushe
zaboravio sam i ovaj moj post je isto namjesten
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 21 maj 2010, 01:23

Ne mogu da vjerujem kakve "argumente" iznose ovi koji misle da je prodana, pustena utakmica ili sta vec.

Npr. @drop kaze nesto kao: 90 minuta nisu mogli zabiti gol Travniku kod kuce, a nama zabiju dva.
Pa covjece, ovo je nogomet, logika ti je "nidje veze". Eto, Barcelona Rubinu u dvije utakmice zabila jedan gol, a Realu u jednoj utakmici dva. Sram bilo Realovih igraca, prodali su utakmicu!
Sram bilo i onog Gerrarda sto je protiv Chelsea dao onakvu loptu Drogbi za prvi gol, ono ne moze biti slucajno, pa jos prije utakmice se znalo da je prodano, dva covjeka iz kluba su mi to rekla na kafi!

Onda kazu, gdje je nestala ona fizicka sprema?
Pa, kao da nikad utakmicu niste pogledali, a igrali je niste vjerovatno, jer bi znali da se puno vise snage trosi ganjajuci rezultat. Pa, koliko su samo nasi igraci zurili, koliko su bili pozrtvovni, koliko puta je Beslija uklizao i nerijetko uzimao loptu (na kraju se to moglo i primijetiti, jer je on totalno pao). Istrosili su se dosta u prvom poluvremenu, pa jos u drugom do i 20-tak minuta poslije izjednacenja, a onda je sasvim normalno da uslijedi odredjeni pad. Tad je Borac i istrcao one dvije kontre.

Kod prvog gola je Bajic kriv ne zato sto je prodao, nego zato sto nema potrebni kvalitet! I, nije 6 mjeseci igrao stopera, a ko je ikad igrao veliki nogomet, zna sta to znaci.

A, Zeljovac i drop, ako mislite da je utakmica prodana, ostanite u nedjelju kod kuce, zasto bi vise dolazili na utakmice.
I, kad budete iduci put znali da je prodano, javite i meni da uzmem ista para na kladionici.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 maj 2010, 01:31

Ja nisam nigdje rekao da je prodana, a pogotovo ne i da sam to znao prije utakmice, pa da sam mogao uzeti pare na kladionici. Samo sam rekao šta je sumnjivo. Moraš baš biti duboko dekoncentrisan i ne razmišljati, da ti ne bude sumnjivo. Završio sam priču, al' me prozivaš.

Ne mogu ni ja da vjerujem da tako neko ne konta ni šta sam rekao, a replicira nekim postčinama.
U nedjelju sam na utakmici. Svijet nije savršen. Ali ne znači ni da ću uvijek biti, ako budem mišljenja da su "predstave" česte. Svakome na obraz.

Visca el Višća!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 21 maj 2010, 01:43

Ma, problem je sto se nas narod jos puno godina nece rijesiti tih predrasuda, ili nazovite to kako god hocete, da je svaka ili skoro svaka pobjeda gostiju kupljena utakmica. Naravno da se u nasem nogometu svasta desava, ali...I, posebno me nervira sto se nerijesen rezultat kod kuce tretira kao smak svijeta. :roll:
Na stranu izvizdana himna, dizanje tri prsta, itd., ljudi su odigrali kvalitetno, zasluzeno uzeli trofej i treba im cestitati.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lokomotifa, tajsamja i 65 gostiju.