RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 16 nov 2013, 23:13

vm22 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
white1950 je napisao/la:Pastrmka ispunjavaš li glazbene želje?može li ona 'ko visoko leti nisko pada'?! :lol: :lol: :lol: Ljudi su vas rasuli isto rižu :oops: Do kraja prvenstva i mala barca će vas prestići na tabeli,a imamo vam i dužni uzvrat utakmicu ;)
Vidi ovog :lol: :lol: :lol: hajdukovitezosirokobrijezanin :lol: :lol: VELA HAVLE :lol: :lol: :lol:
tu je i zrinjski, a i dinamo po potrebi :lol:

nemojte boni momka pustite ga :lol: ,pa sam kaze da mu je najvaznije da je klub sa hrvatskim predznakom :roll: ,a odakleN je ko da mu je bitno(samo eto ne moze nesto najveci hrvatski klub Dinamo :roll: ) Ja bi mu preporucio da u avatar ubaci i grbove Sirokog,zrinjskog pa i Viteza(za kojeg najmanje navija hehe) da bude potpun ;)

P.S.Izgubili jesmo,i to zasluzeno ;) ,to niko ne spori,ali nekad i poraz dobro dodje da nam da upute za dalje(jer nam je ovaj poraz rekao da trebamo jos kvalitetnih igraca u timu i jos vise zelje volje i odricanja ,pa i marljivih priprema u pauzi prvenstva)Ovaj poraz nam moze dobro doci ako naucimo iz njega i izvucemo pozitivne zakljucke ;) Dugo smo stagnirali i ne mozemo doci u sami vrh preko noci ,jbga,ali uvjeren sam da ce mo se vratiti u sami vrh relativno brzo ako nastavimo sa ovim pozitivnim pomacima

FORZa VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 16 nov 2013, 23:49

Kad sad sve sagledam hladne glave Musa je nadigro Feju i to je to.Čovjek poznaje našu igru do u detalje (navija za Ležve i normalno da ga vazda gleda :mrgreen: , inače veliki gospodin i čovjek).Mi u napadu nismo imali rješenje i završeni smo iz kontri a nakon prvog gola naši igrači su bili pod ogromnim pritiskom od domaće publike i jednostavno su pukli.Nije ih trebalo danas onako srozavati od pojedinaca, naši su i mi nemamo bolje.Trebamo ih podržati arezultati će doći.Iduću tekmu će nas bit 300 al ja idem, i u Trebinje možda.Boli me k.u.r.a.c hoćemo li se boriti za Evropu, ja ću opet na tekme svejedno.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 nov 2013, 00:15

A jbg ovoga sam se i pribojavao jer je bila prevelika euforija pred utakmicu i Široki nas je dobro ohladio... Treba ostati hladne glave i iz zadnje dvije utakmice izvući maksimum...

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 17 nov 2013, 00:49

Kaže stara narodna:dođu muda na čelo,pa tako i vama danas!!!Do jučer ste bili najpametniji,igrači vam najbolji,ponižavali koga ste stigli i bahatili se!A danas...skroz druga priča,ha??Zato ubuduće pamet u glavu ;)
Godine prolaze jubav ostaje...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 nov 2013, 01:39

Još kad bi ti znao šta pričaš bilo bi dobro ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 17 nov 2013, 02:17

anel81m je napisao/la:Kad sad sve sagledam hladne glave Musa je nadigro Feju i to je to.Čovjek poznaje našu igru do u detalje (navija za Ležve i normalno da ga vazda gleda :mrgreen: , inače veliki gospodin i čovjek).Mi u napadu nismo imali rješenje i završeni smo iz kontri a nakon prvog gola naši igrači su bili pod ogromnim pritiskom od domaće publike i jednostavno su pukli.Nije ih trebalo danas onako srozavati od pojedinaca, naši su i mi nemamo bolje.Trebamo ih podržati arezultati će doći.Iduću tekmu će nas bit 300 al ja idem, i u Trebinje možda.Boli me k.u.r.a.c hoćemo li se boriti za Evropu, ja ću opet na tekme svejedno.
LoL :lol:

Slaven Musa,dugogodisnji kapiten i igrac Mostarskog Zrinjskog,dobitni trofeja Filip Sunjic-Pipa,a u posljednje vrijeme i trener Zrinjskog.Gledao sam ga u Vrapcicima prvi derbi kad je igrao krvave glave.Dobar je igrac covjek,tu price nema ali je Plemic anele..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 nov 2013, 02:57

TNT je napisao/la:Izgubiti nije problem, ali kako to da daleko najlosije tekme sezone budu upravo sa Sirolim.
Kao sto rekoh izgubiti od boljeg je sasvim normalno ali pristup igri u utakmicama sa Sirokim i u ostalim je potpuno drugaciji i imam osjecaj da se tekme sa Sirokim izgube i prije vec sto podju.
Siroki jeste dobra ekipa ali ne sami vrh u PL, i samo bih volio da znam zasto igraci ne odigraju kao npr protiv Borca, Celika i ostali ekipa iz lige ?
Opet kazem neumanjujem pobjedu Sirokog ali igra protiv te ekipe postaje cirkus.
Nego tko je sami vrh ove lige ako ne ekipa koja zadnjih 10ak godina konstantno igra u Europu, uvijek je u gornjem domu i jedina je svih godina bez ikakvih dugovanja i ima dugogisnji kostur momcadi na okupu, odnosno uigranu ekipu vec godinama? Nemoj da te zavarava manjak titula PLBiH u tom razdoblju, da se htjelo, moglo se i to, medjutim pojedinima vise odgovara izlazak na euro scenu, nego pucanje na LP. Uostalom, evo ti najbolji primjer za to : nabroji koliko to ekipa u ovoj ligi ima pozitivni omjer sa Širokim Brijegom.
Nekim ekipama jednostavno ne leze neke momcadi, mi jednostavno Velez i Sarajevo vrlo jednostavno rijesavamo, prakticki da se ne oznojimo sto bi se reklo, dok recimo Olimpic ne bi dobili da se igra 180 minuta, no to je tako, sta se moze.
...Život za Široki...

Edin_FMB
Kontakt:

Post Postao/la Edin_FMB » 17 nov 2013, 04:25

ako moze mala usluga, da mi neko napise prvih 11 veleza koji najvise igraju i u kojoj formaciji igraju :D
www.FMBosnia.net
BiH site, posvecen igrici Football Manager

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 nov 2013, 04:38

lucif3R666 je napisao/la:Tresla se gora , rodio se miš , kao uvjek !!
Sta ima uvJek
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 17 nov 2013, 08:19

carina je napisao/la:
anel81m je napisao/la:Kad sad sve sagledam hladne glave Musa je nadigro Feju i to je to.Čovjek poznaje našu igru do u detalje (navija za Ležve i normalno da ga vazda gleda :mrgreen: , inače veliki gospodin i čovjek).Mi u napadu nismo imali rješenje i završeni smo iz kontri a nakon prvog gola naši igrači su bili pod ogromnim pritiskom od domaće publike i jednostavno su pukli.Nije ih trebalo danas onako srozavati od pojedinaca, naši su i mi nemamo bolje.Trebamo ih podržati arezultati će doći.Iduću tekmu će nas bit 300 al ja idem, i u Trebinje možda.Boli me k.u.r.a.c hoćemo li se boriti za Evropu, ja ću opet na tekme svejedno.

Slaven Musa,dugogodisnji kapiten i igrac Mostarskog Zrinjskog,dobitni trofeja Filip Sunjic-Pipa,a u posljednje vrijeme i trener Zrinjskog.Gledao sam ga u Vrapcicima prvi derbi kad je igrao krvave glave.Dobar je igrac covjek,tu price nema ali je Plemic anele..
Ma on i sad ima Veležov dres u ormaru, siguran sam :mrgreen: .

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 nov 2013, 10:53

naravno da Musa ima veležov dres, kada je 1989. godine osvojio duplu krunu s Veležom, i to omladinsko prvenstvo i kup jugoslavije s Veležom, kada je Velež odigrao prvenstvo bez ijednog poraza...

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 17 nov 2013, 12:10

Ne treba tugovati. Ljudi su bolji u ovome momentu a nama ostaje jos da radimo i da se pojacamo jer nam je ocigedno da fali dobrih igraca. Leotar je zadnji na tabeli i sigurno da smo od jih kvalitetniji. Treba dignui glavu gore i ove dvije utakmice izvuci maksimalno sto se moze.
Nema se vremana za plakanje. Sto se igraca tice oni imaju takav posao da su izlozeni pritisku prema tome posao im je da se izdignu i nastave dalje. Raja ce uvijek lajati i uvijek ce neko biti nezadovoljan.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 nov 2013, 14:12

carina je napisao/la:

ovaj carina je registrovan 4 godine i još niko ne konta za koga navija

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 17 nov 2013, 14:20

vm22 je napisao/la:
carina je napisao/la:

ovaj carina je registrovan 4 godine i još niko ne konta za koga navija
Dobar je čovjek a izgleda da Carina navija za Mostar :D !!!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 17 nov 2013, 15:00

ŠB_Fidelis je napisao/la:
TNT je napisao/la:Izgubiti nije problem, ali kako to da daleko najlosije tekme sezone budu upravo sa Sirolim.
Kao sto rekoh izgubiti od boljeg je sasvim normalno ali pristup igri u utakmicama sa Sirokim i u ostalim je potpuno drugaciji i imam osjecaj da se tekme sa Sirokim izgube i prije vec sto podju.
Siroki jeste dobra ekipa ali ne sami vrh u PL, i samo bih volio da znam zasto igraci ne odigraju kao npr protiv Borca, Celika i ostali ekipa iz lige ?
Nego tko je sami vrh ove lige ako ne ekipa koja zadnjih 10ak godina konstantno igra u Europu, uvijek je u gornjem domu i jedina je svih godina bez ikakvih dugovanja i ima dugogisnji kostur momcadi na okupu, odnosno uigranu ekipu vec godinama? Nemoj da te zavarava manjak titula PLBiH u tom razdoblju, da se htjelo, moglo se i to, medjutim pojedinima vise odgovara izlazak na euro scenu, nego pucanje na LP. Uostalom, evo ti najbolji primjer za to : nabroji koliko to ekipa u ovoj ligi ima pozitivni omjer sa Širokim Brijegom.
Nekim ekipama jednostavno ne leze neke momcadi, mi jednostavno Velez i Sarajevo vrlo jednostavno rijesavamo, prakticki da se ne oznojimo sto bi se reklo, dok recimo Olimpic ne bi dobili da se igra 180 minuta, no to je tako, sta se moze.
Ne! Vrh lige je top 3 a to vi trenutno po kvalitetu niste. Mozda ste napravili ime kao klub I da se pri spomenu Sirokog pomisli onda na kvalitet i organizaciju ali za nekoga ko poznaje kvalitet igraca ove lige niste trenutno vrh.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 nov 2013, 15:26

TNT je napisao/la:
Ne! Vrh lige je top 3 a to vi trenutno po kvalitetu niste. Mozda ste napravili ime kao klub I da se pri spomenu Sirokog pomisli onda na kvalitet i organizaciju ali za nekoga ko poznaje kvalitet igraca ove lige niste trenutno vrh.
a ovo bi kao trebao biti ti?
daj mi imena 3 kluba koja su ekipno i poimenice jača od ekipe Širokog :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 nov 2013, 15:33

TNT je napisao/la:
Vrlo neuvjerljiva prica. Sam Wagner vrijedi kao pola ekipe bilo kojeg drugog tima. Druga stvar, kod Širokog je jednostavno prisutna stavka da se gube prvenstva na malim utakmicama, dok se derbiji uredno dobivaju uglavnom, demonstrirajuci ono sto ''svi znaju'', a ja evo ponavljam, nabroji mi eto ta tri po tebi kvalitetnija tima koja imaju bolji medjusobni omjer s nama, izvoli.
Valjda i drugi poznaju kvalitet igraca lige i sve to prate kad su vec uvijek po ovim BH oranicama uz svoju momcad.
...Život za Široki...

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 17 nov 2013, 15:49

Ma dobro, da se ne lažemo, Željo, sarajevo i Široki su najjači u lig. Igrački bi tu još mogao i Olimpik, ali njega koče neki drugi razlozi.

Al da me pogrešno ne shvatiš,niste vi juče bili toliko impresivni, koliko je Velež bio apsolutno izgubljen. Naravno, možeš ti reći sa pravom, bio je nemoćan zbog Širokog, ali ne mislim da je to baš prava istina. Bilo je tu i previše kočnica, psihologije, tradicije ( mislim da fidelis baš napisa, neki klubovi jednostavno nekome odgovaraju, Velež Širokom, nama Borac :mrgreen: ). Uglavnom, mislim da Široki treba još podići nivo igre da bi se mogao sa Željom nositi. Olimpik je recimo ovdje izgledao bolje od Širokog, al jednostavno to je fudbal.

Ja sam imao utisak da je Velež dao prvi gol, da bi sve drugačije izgledalo, ali to je već ulaženje u domen šta bi bilo kad bi bilo, i nema potrebe za tim.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 17 nov 2013, 17:22

Sarajevo,Olimpik i Zeljeznicar su trenutno top 3 po kvaliteti, a druga je prica kako ce ko to iskoristiti.
Vi mozda imate najboljeg pojedinca (dok se Zeba nevrati na nase terene) ali jedan igrac neznaci nista kad imas vise od pola ekipe pravo limitirani igraca.
Nemozes gledati samo jedan tim uzivo da bi znao kakvi su ostali.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 nov 2013, 17:49

ako Velež pobijedi preostala dva susreta imat će ukupno 31 bod i uključit će se u vrh tabele, tako da još ništa nije gotovo, a ko kaže da ekipe koje se trenutno nalaze ispred, da neće kiksati koju tekmu?

ovo nam je bila škola kontra Širokog...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.