FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
http://tuzlalive.ba/sloboda-odustala-od ... atu-19965/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tuzlalive totalne neistine iznosi, ovu glupost u ovom clanku sto je napisana ne moze niko povjerovat.
Znam citavu pricu zbog cega je povucena tuzba, ne znam kako mogu glumit novinare nijedne provjerene i prave informacije nemaju.
I ponovo ponavljaju isti tekst po ko zna koji put o ovim dugovanjima, samo da bi pisali protiv Slobode.
Tuzlalive totalne neistine iznosi, ovu glupost u ovom clanku sto je napisana ne moze niko povjerovat.
Znam citavu pricu zbog cega je povucena tuzba, ne znam kako mogu glumit novinare nijedne provjerene i prave informacije nemaju.
I ponovo ponavljaju isti tekst po ko zna koji put o ovim dugovanjima, samo da bi pisali protiv Slobode.
-
- Kontakt:
Može laka i teška soda, sad tako ide kod Turaka.....redblack je napisao/la:Bikarbone??

Imamo i mi lokalnu stranicu koja se završava na *live.ba, isto tako odgledali su svi novinari i fotografi njihovi zajedno dva i po poluvremena, a kad god je bila neka situacija slična ovoj vašoj - jedva dočekaju i sve ono što čuju na kafi u gradu - pretoče u članak zarad neke čitanosti.MakeTZ je napisao/la:http://tuzlalive.ba/sloboda-odustala-od ... atu-19965/
Smiješno.
ee a de uđi na njihovu stranicu na Fejsbuku (ako si registrovan), i vidi objavu člankaMakeTZ je napisao/la:http://tuzlalive.ba/sloboda-odustala-od ... atu-19965/

idioti ne znam kako ih nije stid.Casp3r je napisao/la:Imamo i mi lokalnu stranicu koja se završava na *live.ba, isto tako odgledali su svi novinari i fotografi njihovi zajedno dva i po poluvremena, a kad god je bila neka situacija slična ovoj vašoj - jedva dočekaju i sve ono što čuju na kafi u gradu - pretoče u članak zarad neke čitanosti.MakeTZ je napisao/la:http://tuzlalive.ba/sloboda-odustala-od ... atu-19965/
Smiješno.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ajmo ljudi u subotu da napunimo sjever, imamo mi kapacitet za to. Ako nista barem da ga fino popunimo. 

075
svi na tusanj
" onclick="window.open(this.href);return false;

- TzBulevar87
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; Parodija i nije potrebna!skandal je napisao/la:svi na tusanj
Tunisia here we go

075
Evo druže umirem od smijeha za ovaj video klipskandal je napisao/la:svi na tusanj

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
A trudi se momak, ne odustajefukara87 je napisao/la:Evo druže umirem od smijeha za ovaj video klipskandal je napisao/la:svi na tusanj
" onclick="window.open(this.href);return false;Jako zanimljivo.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja naj vidi portal i tuzla live i ne citam ..to su ba ljudi koji su nekad vodili nas klub i koji su ga upropastli.. bruka i sramota od njihCasp3r je napisao/la:Imamo i mi lokalnu stranicu koja se završava na *live.ba, isto tako odgledali su svi novinari i fotografi njihovi zajedno dva i po poluvremena, a kad god je bila neka situacija slična ovoj vašoj - jedva dočekaju i sve ono što čuju na kafi u gradu - pretoče u članak zarad neke čitanosti.MakeTZ je napisao/la:http://tuzlalive.ba/sloboda-odustala-od ... atu-19965/
Smiješno.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- katalinski
- Kontakt:
hahahahahah svaka castfukara87 je napisao/la:Evo druže umirem od smijeha za ovaj video klipskandal je napisao/la:svi na tusanj
Ajvatar
-
- Interni moderator
- Kontakt:
de napisite ba sta ima konkretno za tuzbu apelacionoj komisiji..jesu li nasi konacno od toga odustali ili ce zasjedat ta famozna komisija
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
TzBulevar87 je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false; Parodija i nije potrebna!
Tunisia here we go

ti si naša ljubav prva a onda željo je,ale ale ale ale ale TM 87 LUKAVAC

Pobjeda je bolja od orgazma!
Ovakvi klipovi mogu bit' smiješni samo Indijancima i njihovim idolima Manijacima (brotherhood na djelu
). Potrudite se malo više ako nas želite nasmijati.

**** brate, vidiš meni ovo i nije smiješno, ovi momci koji su pratili Radnički po nižim ligama dok je bio u **** vrijede više od pola njih koji su trenutno nafurani na uspon u rezultatima kluba, pa kao se sad sjetili "hej vidi i mi imamo klub".TzBulevar87 je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false; Parodija i nije potrebna!
Tunisia here we go

Al' hajd nećemo više o njima, malo je falilo da Slobodu Sloga izbaci iz kupa.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Na sjeveru će sigurno biti više nego na zapadu, obzirom da najavljuju kišu, više ljudi vole da sjede bez kišobrana.TzBulevar87 je napisao/la:Ajmo ljudi u subotu da napunimo sjever, imamo mi kapacitet za to. Ako nista barem da ga fino popunimo.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Imal bujruma u srijedu na Kupu? haha 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Dijete je to,ne obracaj paznju ..fukara87 je napisao/la:Evo druže umirem od smijeha za ovaj video klipskandal je napisao/la:svi na tusanj

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
GazijaKalesija je napisao/la:Imal bujruma u srijedu na Kupu? haha
Kod nas vazda ima Bujruma

Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], tuzlanskinacin i 40 gostiju.