Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Union opet radi sjajan posao na trzistu!
Pieper, Leweling, Seguin, Haberer, Krauß....
Pieper, Leweling, Seguin, Haberer, Krauß....
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Kazu nema namjestanja u bundesligi , iz aviona se vidi kako BvB pušta Herthu , da ne bi isla u razigravanje za ostanak u bundeski.
Sramno i smjesno od BvB!!!
Usao samo da ovo napisem i vidim nisam jedini kome je zapalo za oko.eaglebvb09 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:59Kazu nema namjestanja u bundesligi , iz aviona se vidi kako BvB pušta Herthu , da ne bi isla u razigravanje za ostanak u bundeski.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
A ludnice u završnici, spasi se Stuttgart, Herthe ode u play out
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Hertha.
Bravo Stuttgart ali i Union ne popušta.

Bravo Stuttgart ali i Union ne popušta.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tako jee macko japanska
15.10.2013.
Izgleda u doigravanju hsv herta, herta se ubila za cvajte
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kako se igra otvoreno u zadnjim kolima, bez kalkulacija, jos idealno majsko vrijeme, tacno ti bude jos vise zao sto sezona zavrsava
Don't believe the hype.
Projekat iz Berlina će završiti u Cvajti ne vjerujem da je HSV lošiji od njih....Nadam se.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Felixians4
- Kontakt:
onda,jesi li zaradio štagod od ovog namještanja,iz 2 u 1?eaglebvb09 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:59Kazu nema namjestanja u bundesligi , iz aviona se vidi kako BvB pušta Herthu , da ne bi isla u razigravanje za ostanak u bundeski.
Dobro ste zapazili.Kaunas je napisao/la: ↑14 maj 2022, 16:07Usao samo da ovo napisem i vidim nisam jedini kome je zapalo za oko.eaglebvb09 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:59Kazu nema namjestanja u bundesligi , iz aviona se vidi kako BvB pušta Herthu , da ne bi isla u razigravanje za ostanak u bundeski.
Sramno i smjesno od BvB!!!![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nije dzaba farmer liga 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Kakav podvig Union Berlina
Herta, jedva cekam da ispadnu

Herta, jedva cekam da ispadnu

- kraljttbvb
- Kontakt:
Posla Moukoko Hertu u baraz

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Majstorski ste uzeli drzavnom projektu dva stopera. Jos pametno investirati sto se dobije za Haalanda i prvi favoriti iduce sezone.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Hebaj ga uleti klinjo Jusuf Moukoko , nije lik bio u toku , ali oprosteno mu je!!Felixians4 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 18:07onda,jesi li zaradio štagod od ovog namještanja,iz 2 u 1?eaglebvb09 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:59Kazu nema namjestanja u bundesligi , iz aviona se vidi kako BvB pušta Herthu , da ne bi isla u razigravanje za ostanak u bundeski.
Fascinantan kraj sezone, Stuttgart u 92oj, ja ugasio tv u 91ok, ocekivao sam da ce zabiti.
Union najveci dobitnik u sezoni ali ujedno i najveci gubitnik. Nekoliko pobjeda zaredom a prije 3 kola su remizirali kuci protiv Furtha koji je daleko najgori tim u ligi. Da su njih dobili, plasirali bi se u Lp.
Leipzig ocajan, ni blizu kvalitet kojeg su imali. I danas protiv autsajdera kada je pobjeda bitna oni se igracki raspadnu.
Freiburg se trudio, ali Evropa je tu, bas kao i Koln.
Hertha ocajna, da hoce ispasti.
Union najveci dobitnik u sezoni ali ujedno i najveci gubitnik. Nekoliko pobjeda zaredom a prije 3 kola su remizirali kuci protiv Furtha koji je daleko najgori tim u ligi. Da su njih dobili, plasirali bi se u Lp.
Leipzig ocajan, ni blizu kvalitet kojeg su imali. I danas protiv autsajdera kada je pobjeda bitna oni se igracki raspadnu.
Freiburg se trudio, ali Evropa je tu, bas kao i Koln.
Hertha ocajna, da hoce ispasti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Najrealniji ishod sezone i mislim da je vecina imala isto misljenje po pitanju ekipa koje ce sljedece sezone Bundesligu predstavljati u LP.
Sto se tice ostalih predstavnika u Europskim takmičenjima, Freiburg je pravo osvježenje iako mislim da ce neslavno zavrsiti s obzirom da nemaju skoro nikakvo iskustvo.
Union je iz sezone u sezonu sve jaci. Oni ce naredne sezone biti jos bolja ekipa, barem kada je igrački roster u pitanju.
Koln je takodjer iznenadjujuce dosao do Europe.
Sto se tice relegacije, navijam za mec Herthe i HSV-a.
Drago mi je sto se Stuttgart spasio jer imaju oni zaista ekipu punu potencijala ali se nesto cudno desilo s njima ove godine.
Sto se tice ostalih predstavnika u Europskim takmičenjima, Freiburg je pravo osvježenje iako mislim da ce neslavno zavrsiti s obzirom da nemaju skoro nikakvo iskustvo.
Union je iz sezone u sezonu sve jaci. Oni ce naredne sezone biti jos bolja ekipa, barem kada je igrački roster u pitanju.
Koln je takodjer iznenadjujuce dosao do Europe.
Sto se tice relegacije, navijam za mec Herthe i HSV-a.
Drago mi je sto se Stuttgart spasio jer imaju oni zaista ekipu punu potencijala ali se nesto cudno desilo s njima ove godine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.