Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
[youtube][/youtube]
i veceras nesto slicno,da napokon izadje iz krize
i veceras nesto slicno,da napokon izadje iz krize
Jason Collins(centar) potpisuje za Netse.
Vjerujem da ce njegovim dolaskom samo Andersonu smanjiti minute, jer ce Pearcea vratiti na 3. Barem se nadam tome..

fanatic je napisao/la:Jason Collins(centar) potpisuje za Netse.Vjerujem da ce njegovim dolaskom samo Andersonu smanjiti minute, jer ce Pearcea vratiti na 3. Barem se nadam tome..
to onaj što je priznao da je gay?
jestfilip13 je napisao/la:fanatic je napisao/la:Jason Collins(centar) potpisuje za Netse.Vjerujem da ce njegovim dolaskom samo Andersonu smanjiti minute, jer ce Pearcea vratiti na 3. Barem se nadam tome..
fanatic je napisao/la:jestfilip13 je napisao/la:fanatic je napisao/la:Jason Collins(centar) potpisuje za Netse.Vjerujem da ce njegovim dolaskom samo Andersonu smanjiti minute, jer ce Pearcea vratiti na 3. Barem se nadam tome..
nikad nije bio neki igrač,sad sa 36 godina može 5 minuta igrati
Večeras protiv LA Lakersa u 03:00 h. Naš standardni zombi termin bez kojeg' ne bi mogli. Samo da ga aBd krene šut, da ne bude kao sinoć... 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dolazak Collinsa nece imati nikakav uticaj na rotaciju Netsa. Samo balvan pod kosem sa napravit par brzih faula i to je to.
Sto se vecerasnje tekme tice, vala ako ne moze protiv Lakersa dobro odigrat, ne znam protiv koga moze.
Sto se vecerasnje tekme tice, vala ako ne moze protiv Lakersa dobro odigrat, ne znam protiv koga moze.
- el-fighter
- Kontakt:
Ovi nastavljaju okupljat gerijatriju, cuj 36 godina
Samo jos treba da vrate Stackhousea
Igrao je Mirza sinoc 25 minuta i te minute je zasluzio igrom u defanzivi, ali i zbog toga sto ni ostali nisu nesto briljirali. On se mora malo trgnuti, jer u zadnje vrijeme igra ispod svog nivoa. Nadam se da vec veceras protiv LAL-a moze pruziti dosta bolju partiju.

Igrao je Mirza sinoc 25 minuta i te minute je zasluzio igrom u defanzivi, ali i zbog toga sto ni ostali nisu nesto briljirali. On se mora malo trgnuti, jer u zadnje vrijeme igra ispod svog nivoa. Nadam se da vec veceras protiv LAL-a moze pruziti dosta bolju partiju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
el-fighter je napisao/la:Ovi nastavljaju okupljat gerijatriju, cuj 36 godinaSamo jos treba da vrate Stackhousea
![]()
a i sa 26 godina je bio ispodprosječan igrač
LA igraju ocajnu odbranu i cesto primaju izmedju 110 i 120 poena, nocas je prilika za Mirzu da zatrpa kos LA, jer veoma lose brane sut za tri poena.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Brooklyn veceras bez Livingstona, Thortona i Garnetta
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
moglo bi se odgledati prvo pol, za drugo nisam siguran 

Dico, spavatel' vi? 

Vrijeme je da se prekine ova crna serija Mirze,i plus veceras mora iskoristit ne igranje Livingstona i Garnetta..Znal neko petorke jel AK u prvoj petorci ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ne moze AK biti umjesto Garnetta bice ili Plumle ili Blatche prije da ce ovaj drugiBihac96 je napisao/la:Vrijeme je da se prekine ova crna serija Mirze,i plus veceras mora iskoristit ne igranje Livingstona i Garnetta..Znal neko petorke jel AK u prvoj petorci ?

Livingston ne igra pa pretpostavljam da ce Ak u prvu petorku,a mislim da ce Plumlle u petorku,barem tako je bilo u onim prijasnjim utakmicamaLloriS je napisao/la:Ne moze AK biti umjesto Garnetta bice ili Plumle ili Blatche prije da ce ovaj drugiBihac96 je napisao/la:Vrijeme je da se prekine ova crna serija Mirze,i plus veceras mora iskoristit ne igranje Livingstona i Garnetta..Znal neko petorke jel AK u prvoj petorci ?

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Mislim da bi moglo biti Williams, JJ, AK, Pierce i Plumle, ali vidjecemoBihac96 je napisao/la:Livingston ne igra pa pretpostavljam da ce Ak u prvu petorku,a mislim da ce Plumlle u petorku,barem tako je bilo u onim prijasnjim utakmicamaLloriS je napisao/la:Ne moze AK biti umjesto Garnetta bice ili Plumle ili Blatche prije da ce ovaj drugiBihac96 je napisao/la:Vrijeme je da se prekine ova crna serija Mirze,i plus veceras mora iskoristit ne igranje Livingstona i Garnetta..Znal neko petorke jel AK u prvoj petorci ?
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ima li koga veceras? Ima li kakav HD link?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Hashanaga, TETRAPAK i 44 gosta.