FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cini mi se da su ovog Kovacevica doveli nedavno iz nekog drugog kluba. Mislim da je Slavija bila u pitanju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Gool. Bravo [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]
Vodimo 1-0, strijelac Aljić 

Bravo 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gol Aljića na asistenciju Šarića.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Iz Slavije.... njega i Mitrica koji ne igra turnir zbog povrede... obojica su reprezentativci u tom uzrastu... tj bice i kadetski reprezentativci naredne godine (u17)...LjoZee je napisao/la:Cini mi se da su ovog Kovacevica doveli nedavno iz nekog drugog kluba. Mislim da je Slavija bila u pitanju.
Dosta djece je preslo iz Slavije u Zelju dolaskom Tice... sto je generalno odlicna stvar jer je baza igraca iz regije Sarajeva mnogo sira nego prije... cak i djeca iz Kiseljaka sada treniraju u Zelji... tj najbolja djeca...
Saric ubija zasad...
Oprostite na upadu,samo jedno pitanje- jesu li ovi juniori koji su na terenu standardni?
Re: RE: Re: FK Željezničar
Jesu. Skoro najjaci sastav. Nedostaje tu jos standardnih,ali otprilike je to to.4040deuce je napisao/la:Oprostite na upadu,samo jedno pitanje- jesu li ovi juniori koji su na terenu standardni?
Ovo su kadeti ako se ne varam.4040deuce je napisao/la:Oprostite na upadu,samo jedno pitanje- jesu li ovi juniori koji su na terenu standardni?

Ipak ne treba ih previse hvaliti.[emoji38]
Sičan gol kao naš, mada mislim da smo kvalitetniji, i da možemo uzeti ovo do kraja.
Da,moja greska,mislim jedno pisem drugoarelinho je napisao/la:Ovo su kadeti ako se ne varam.4040deuce je napisao/la:Oprostite na upadu,samo jedno pitanje- jesu li ovi juniori koji su na terenu standardni?

Bravo [emoji122]
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
-
- Kontakt:
Konačno mi je drago vidjeti da i fizički vrlo dobro stojimo, čak bi rekao bolje od Dinamovaca.
Svaka čast djeco naša!
Vi ste naš ponos
Vi ste naš ponos
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ok,hvala,pitao sam posto mislim da fali dosta Dinamovih standardnih malaca,gledao sam ovu generaciju dosta puta.LjoZee je napisao/la:Jesu. Skoro najjaci sastav. Nedostaje tu jos standardnih,ali otprilike je to to.4040deuce je napisao/la:Oprostite na upadu,samo jedno pitanje- jesu li ovi juniori koji su na terenu standardni?
Kadeti su ovo, nema ni malog Hasanovića kod nas, najboljeg strijelca lige.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sviraj kraj sudija[emoji38]
Sta je ba ovo ? [emoji38] [emoji38]
Sta je ba ovo ? [emoji38] [emoji38]
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 06 jun 2017, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je U16 generacija, Hasanović je igrao prošle godine sa svojom generacijom na ovom turniru 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.