FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 05 jun 2017, 23:06

Raonffa je napisao/la:Ma ne mogu ti ništa Muhoni :kafa:
Samo Allah dragi a ovi mekinjaši jok :nene:

Ja pisem sta mislim bez ulizivanja bilo kome, sve postujem. Nije to samo ovaj acc nego sve.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 jun 2017, 23:17

Traženi sto posto, trojac iz Krupe. Koljić ima opciju za Grčku, Vukotić eto izjavi šta je izjavio a za Jašarević su nam dali nam ponudu. Da odigra određeni broj utakmica i u slučaju transfera dijeli se. Ako ne odigra, mislim 70% tekmi mi njima 100.000 €
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 jun 2017, 23:37

slika

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jun 2017, 23:43

SlevinKelevra je napisao/la:slika
Šta je ovo?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2017, 23:48

posjeta
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 jun 2017, 23:50

Raonffa je napisao/la:
Šta je ovo?
Prosjecna posjeta. Zemlje regije, plus ove neke lige srednjeg kvaliteta.

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/hrvats ... 74918.aspx

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 jun 2017, 00:00

Na prvu pomislih da je nekakva anketa nešto, pa kontam otkud Rapid, Sturm, Anorthosis... :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 jun 2017, 07:21

Nece kod Nas Niko samo povratnici,znaci Svraka Benjo Jamak i ostali.Cuj Krstanovic,nije valjda onaj iz Sirokog.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 06 jun 2017, 08:15

Neymar11 je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:Sad nesto gledam ove dresove na ovom tamno plavom bas lijepo ostavljeno mjesto za GS. Mozda se nesto sprema
Bice nesto jel to Gs il nesto drugo vidjecemo, al da ce bit nesto hoce sigurno, ja se nadam da je to Gs :kafa:
je šta GS?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 jun 2017, 08:24

grbavicka1921 je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:Sad nesto gledam ove dresove na ovom tamno plavom bas lijepo ostavljeno mjesto za GS. Mozda se nesto sprema
Bice nesto jel to Gs il nesto drugo vidjecemo, al da ce bit nesto hoce sigurno, ja se nadam da je to Gs :kafa:
je šta GS?
Grahovac Srđan. :kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 jun 2017, 08:54

Saban saulic novo pojacanje.

Jesmo postali ljuti na dunjaluk. Istina nema pehara neko vrijeme ali cak i uz taj peh opet smo najtrofejniji.
Imas stadion da na nesto lici, solidno se radi, malo sportski segment steka. Malo sabura bice bolje aBd.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 06 jun 2017, 08:55

Grand Slam, osnivamo teniski klub :urnebes:

Generalni sponzor, salu na stranu, lani mjesta nije bilo al jest pretprosle godine pa nista sem Mi smo Zeljini, Zeljo je nas ne bi...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 06 jun 2017, 09:30

SlevinKelevra je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Šta je ovo?
Prosjecna posjeta. Zemlje regije, plus ove neke lige srednjeg kvaliteta.

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/hrvats ... 74918.aspx
da, sa napomenom da je kod rapida taj veliki broj gledalaca vještački kreiran, posebno kad se zna da su odigrali najgoru sezonu od vjeka vjekova.
ali oni imaju novi stadion i jedini način da se dobiju karte je bila kupovina višegodišnjuh ulaznica (3 ili 5 godina, ne znam tačno)

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 06 jun 2017, 10:02

Volio bih da nam neko od ažurnijih forumaša napravi neki presjek koliko smo mi navijači dali od sebe za klub zadnju sezonu. Mislim da smo postavili standarde koje će teško neko stići. Onako na prvu, uplate za stolice, desetogodišnje za istok, godišnje, pousezonske, pojedinačne karte i još fan šop. Ja vjerujem da je cifra blizu 2 M maraka.
S druge strane kad posmatraš, na osnovu tih podataka jesno je da smo izigrani od strane kluba sa ovom nezapćenom blamažom u finišu netom završene sezone. Izigrani , prije svega činjenicom da niko nije preuzeo odgovornost zbog fijaska :oops:

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 06 jun 2017, 10:14

narodniheroj je napisao/la:Volio bih da nam neko od ažurnijih forumaša napravi neki presjek koliko smo mi navijači dali od sebe za klub zadnju sezonu. Mislim da smo postavili standarde koje će teško neko stići. Onako na prvu, uplate za stolice, desetogodišnje za istok, godišnje, pousezonske, pojedinačne karte i još fan šop. Ja vjerujem da je cifra blizu 2 M maraka.
S druge strane kad posmatraš, na osnovu tih podataka jesno je da smo izigrani od strane kluba sa ovom nezapćenom blamažom u finišu netom završene sezone. Izigrani , prije svega činjenicom da niko nije preuzeo odgovornost zbog fijaska :oops:
Način pisanja ti je veom kvaran, uplate za stolice zna se koliko se skupilo i koliko je sve koštalo, sve fino imas na strancii kluba, klub je pored skupljenog novca morao jos dodatno nekih 400 500 milja da dodatno plati, desetogodisnje kada odbijes cifru za koje državi moras platiti PDV dobijes cirma neki 650 milja a radovi kostali 1.800, ostalo sto si pobrojao valjda služi za tekuce obaveze, plate i doprinose, stanarine, hranarine, putovanja, obezbjeđenje utakmica i sl. Tako da treba malo i mozak uključiti ako postoji a ne samo lupetati i pozivati na odgovornsot. Da smo mi takav narod koji želi odgovornost ne bi nas karala familija izetbegovic 20 godina.
1921

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 06 jun 2017, 10:33

Idemoplavi je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Volio bih da nam neko od ažurnijih forumaša napravi neki presjek koliko smo mi navijači dali od sebe za klub zadnju sezonu. Mislim da smo postavili standarde koje će teško neko stići. Onako na prvu, uplate za stolice, desetogodišnje za istok, godišnje, pousezonske, pojedinačne karte i još fan šop. Ja vjerujem da je cifra blizu 2 M maraka.
Način pisanja ti je veom kvaran, uplate za stolice zna se koliko se skupilo i koliko je sve koštalo, sve fino imas na strancii kluba, klub je pored skupljenog novca morao jos dodatno nekih 400 500 milja da dodatno plati, desetogodisnje kada odbijes cifru za koje državi moras platiti PDV dobijes cirma neki 650 milja a radovi kostali 1.800, ostalo sto si pobrojao valjda služi za tekuce obaveze, plate i doprinose, stanarine, hranarine, putovanja, obezbjeđenje utakmica i sl. Tako da treba malo i mozak uključiti ako postoji a ne samo lupetati i pozivati na odgovornsot. Da smo mi takav narod koji želi odgovornost ne bi nas karala familija izetbegovic 20 godina.
Evo vidiš pravog navijača koji ima mozak, bravo @idemoplavi :clap:
Samo pravi navijači će sve učiniti da se umanji trud i odricanje navijača, samo pravi navijači neće postavljati pitanja šta i kako upropastiste titulu i od gotovog napraviste veresiju.
Probaj doći do podatka koliko su kroz razne aktivnosti navijači bilo kojeg drugog kluba pomogli svom klubu pa čak i za tekuće aktivnosti, pa če ti se samo otkriti šta smo to mi dali za klub u zadnju godinu dana. Neuporedivo sa nama, niko ni blizu. Ali dzaba, tvoje je da šutiš i bacaš smajliće klanjače kad nam na zvaničnoj objave da smo našli sredsvo za čiščenje stolica :njanjanja:
Neka svako krene od sebe i postavi sam sebi pitanje ima li mozga i da li ga ponekad uključi ili samo lupeta šta mu se servira. :kafa:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 jun 2017, 10:35

Braco ili Virtu dajte nam molim vas te podatke da se upoznamo sa materijom. Ovako se samo nagađa.

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 06 jun 2017, 10:45

Pa sinčino, da pare ne igraju ključnu ulogu valjda si vidio kod komšija gdje ih je kupio milijarder i očistio od svih dugova, koje uzgred mi jos uvijek svaki mejsec vraćamo. Tako da ti priča pije vode pravo... Hrači pljuj samo to i znas

Plus prava balijska priča koliko sam ja dao pa želim nesto zauzvrat, burazeru moj ja sam dao Želji para koliko ti nisi u životu ni vidio, ali mi nije žao dao sam iz ljubavi prema Zelji a za uzvrat ne tražim nista, vec idem i navijam.
Do prije par godina su bile price dok su nam u upravi sjedili raznorazne Zuje, Keme i p.izde materine da ne znaju pare uzet, evo ovi ti serviraju uzmu ti pare i ako si vec dao suti, ako nisi zadovoljan i ako si očekivao neke dividende od toga nemoj vise i gotova priča ;)
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 jun 2017, 10:53

Kapitalac :kafa:

UPRAVA NAPOLJE!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 06 jun 2017, 10:54

Ipak je neko nedavno dobro napisao.
Treba uvesti navijačku miliciju na tribine, ko psuje i nije zadovoljan, izbaciti napolje :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.