FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Ljudi šta vam je, te cifre i plaćanje tolikih odšteta su nezamislive u našoj ligi. Ovih 50.000 km koje kao Sloboda zahtjeva od naših klubova, nije klasična odštetna klauzula, već klauzula koja se aktivira ukoliko se Sloboda ne plasira u Evropu, morao se on tu ograditi na vrijeme.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- MocMahale444
- Idemoplavi
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Te priče su laž! Htio ti to priznati ili ne i jako je ružno da tako pišeš. Nemoj me vući za jezik molim te, Šeha, Zola, Baja, Amir, Memija, Dado, Dzenis, Mujagić, Žera, Kemo i sada ovi novi što će potpisati nisu pali sa neba.
Gdje su ta talentirana djeca u Akademiji, gdje igraju šta su postigli? Jako je ružno slušati te priče i podmetanja pa širiti da se oblate bivši a dignu trenutni. A nigdje argumenata.
Krstajić jednog hebenog igrača prodao i Bog. Jedan jedini. Moramo se ugledati na njega a naši su učahureni, bili čitav život u Želji i nemaju pojma, mogu samo do Turske dobaciti.
Strašno kako ne cijenimo naše a tuđe gofno je od lavande i ružmarina.
Opet ti, pljuc, pljuc, pljuc. Još nervozan...
hajd dobro sve si upravu sve eto jel ti lakse. Nema sa tobom price.
Vozdra!
1921
- MocMahale444
Ko zna cijene ovih dresova? Nisam nigdje procitao.
BTW ovo su meni najbolji dresovi za koje ja znam.
Ono gotiva.

Hvala @Q90
BTW ovo su meni najbolji dresovi za koje ja znam.
Ono gotiva.

Hvala @Q90
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 05 jun 2017, 16:47, ukupno mijenjano 2 puta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Re: RE: Re: FK Željezničar
79 km, za članove simboličnih 69 kmMocMahale444 je napisao/la:Ko zna cijene ovih dresova? Nisam nigdje procitao.
Joj taj tvoj dres sad vrijedi 3 glave, ja sam imao Vazdin i Dzelin. Neprevaziđen Bgm

- MocMahale444
Imam Vazdin dres isto, negdje je zastekan uz ostale zavrzlame.Qwerty90 je napisao/la:Joj taj tvoj dres sad vrijedi 3 glave, ja sam imao Vazdin i Dzelin. Neprevaziđen Bgm![]()
Nema cijene ovaj dres
Ma ne daj ni za živu glavu

- SlevinKelevra
- Kontakt:
@MocMahale444, imao bukvalno isti, osmica isto
Cuvao ga kao oci u glavi, ali ga prerastao... Poklonim ga rodjaku koji ga je uspio umazati nekom farbom u roku od pet dana
Od tada ne dajem nikom nista. Imam cijeli ormar dresova, nista ne moze na mene, al neka njih 
- MocMahale444
Ja se nikad za nista u zivotu nisam hvalio, osim kad dobijem Zeljinu opremu. (Dres, sal, ma bilo sta).
Imao sam toliko stvari i jbga neko mi mazne par dresova i salova prije 3-4 godine. Dusa me bolila zbog toga, da sam vidio ko je to ucinio, sada bi svirao klavir.
Imao sam toliko stvari i jbga neko mi mazne par dresova i salova prije 3-4 godine. Dusa me bolila zbog toga, da sam vidio ko je to ucinio, sada bi svirao klavir.
- MocMahale444
Mozel neko da ovu sliku uradi za Awatar i da je postavi ovde, ili u private i hvalaMocMahale444 je napisao/la:Neymar11 je napisao/la:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
amer ordagic je nase prvo pojacanje
Uozbiljite se. Ljudi traze pare,a mi ih ne damo. Primjer Kostic. Vuklo se do zadnjeg dana da se ne bi dalo 75.000 KM pa propade na kraju jer ne moze sve dzaba iako nasi to zele.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ja ti kazem da je zavrsen ordagic vidices i sam za koji danLjoZee je napisao/la:Uozbiljite se. Ljudi traze pare,a mi ih ne damo. Primjer Kostic. Vuklo se do zadnjeg dana da se ne bi dalo 75.000 KM pa propade na kraju jer ne moze sve dzaba iako nasi to zele.
Jeste, ali komšijama.amko123 je napisao/la:ja ti kazem da je zavrsen ordagic vidices i sam za koji danLjoZee je napisao/la:Uozbiljite se. Ljudi traze pare,a mi ih ne damo. Primjer Kostic. Vuklo se do zadnjeg dana da se ne bi dalo 75.000 KM pa propade na kraju jer ne moze sve dzaba iako nasi to zele.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
nije nego nama je zavrsen gdje ce komsijama zubanovic mu menadjer hahaRokoko87 je napisao/la:Jeste, ali komšijama.amko123 je napisao/la:ja ti kazem da je zavrsen ordagic vidices i sam za koji danLjoZee je napisao/la:Uozbiljite se. Ljudi traze pare,a mi ih ne damo. Primjer Kostic. Vuklo se do zadnjeg dana da se ne bi dalo 75.000 KM pa propade na kraju jer ne moze sve dzaba iako nasi to zele.
https://image.prntscr.com/image/8a006fb ... f796b3.pngNeymar11 je napisao/la:Mozel neko da ovu sliku uradi za Awatar i da je postavi ovde, ili u private i hvala
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidjet cemo,ali ne vjerujem da ce kod nas iz gore navedenih razloga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.