FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dva su malo, obzirom na očekivane odlaske...špic sigurno treba, stoperi, lijevi bek, dakle 4 minimalno. S tim da u vezi sve sami flopovi ostaju, predvođeni lažnim kapitenom...
- Neandertalac
- Kontakt:
Makar znamo da ce nesto biti sutra iako je to samo predstavljanje novih dresova.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trebao bi jedan dobar vezni doći, vjerovatno umjesto Markovića ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zna li iko sta je sa Ugljesom ? Ako je istina da je i on bivsi treba nam dva vezna jedino ako nece malog Sabanadzovica prikljuciti prvom timu.
Šabana malog priključiti obavezno, nebitno ko nam dolazio ili odlazio, bolje njega trpiti nego razne polovnjake i ublehe.
Iskreno se nadam da su mu ponudili ugovor.
-
risingforce
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la:Iskreno se nadam da su mu ponudili ugovor.
Vise juniora ce potpisati kroz koji dan profi ugovore, Saban je jedan od njih
- plavousrcu
- Kontakt:
Objektivno samo potpisivanje ugovora nasih juniora nista ne predstavlja. Potpisivali smo ih nedavno i nikog u timu. Treba im pruziti priliku, ali biti pametan kako ne bi izgorili.
Drago mi je ako ce Saban potpisati ugovor. Ima tu jos juniora kao sto su Dzindo stoper ili Jusufi koji igra lijevo krilo itd. Moraju im pruziti priliku. Nema nam druge.
Za Evropu sam se šalio naravno, ali ne stigoh ti odgovoriti na ovo.Monci je napisao/la:Što se lige tiče, nakon starta iste i sastavljene ekipe i igračkog kadra, reći ću Vam odmah šta je realno. Ako budemo imali najmanje 30% jaču ekipu od svih, možemo se boriti za titulu, u suprotnom opet će Europa biti plafon...Virtu4l je napisao/la:Čemu pesimizam?Monci je napisao/la:i nakon ispadanja iz Europe
Mi ne znamo procjeniti šta je realan domet? Čime ćeš izmjeriti jesmo li 30% jači od ostalih, daj mi taj mehanizam, valjaće mi. Znači ako ti procjeniš da nismo 30% jači od ostalih, onda nam nema druge nego da prihvatimo borbu za Evropu i polufinale kupa?
Ne zanima mene, kao ni ostale, koji je 'realan' domet, Željin realan domet je titula, naredne i svake druge sezone. Ove sezone nam je ispala iz ruku, i opet me ne zanima ni Kostić ni zaostatak koji je Slavko preuzeo, tri posljednja kola nas je unakazio, kako trener tako i igrači, sve ih trpam u isti koš.
Maj mjesec nije baš pravo vrijeme za tu alibi priču. Neandertalcu sam prije mjesec dana rekao da ću Petroviću spominjati familiju u svakom postu ako ne uzme titulu, pa opet ne mogu, ne mogu zbog ljudi koji vode klub, ne bi bilo fer prema njima. Iako je zaslužio otkaz odmah nakon derbija, jer kako je vodio ekipu u Krupi i na derbiju, to je žalosno, pali smo bez ispaljenog metka i to mu nikad ne mogu oprostiti.
I za kraj, sretan Zubandan! Hvala neymar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Svim pripadnicima Plave vjeroispovijesti želim sretan Zubandan!MocMahale444 je napisao/la:Neymar11 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sutra braco pratite zvanicnu znaci F5 tipka
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 05 jun 2017, 02:40, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Dedic jos konta da ce proci pored stativeNeymar11 je napisao/la:DediccccccMocMahale444 je napisao/la:Neymar11 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
U tonu novih dresova [emoji4] [emoji4] 

- Neandertalac
- Kontakt:
Sretan ZubanDan!Idemoplavi je napisao/la: ja da se pitam bi dobro razmislio da li bi uopšte davao priliku njegovim igračima...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Ko fudbalera ga pamtim slavim i volim, ko manager ne bas... A ti očito nemas pametnijeg posla nego da se bavis podmetanjima jer si kvaran i loš čovjek koji ima neki svoj sitni šićar...Neandertalac je napisao/la:Sretan ZubanDan!Idemoplavi je napisao/la: ja da se pitam bi dobro razmislio da li bi uopšte davao priliku njegovim igračima...
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Nemoj se ljutiti care, ništa zlonamjerno. Samo podvlačim da trebamo čuvati naše ljude i biti ponosni na njih. Nema potrebe da se raspravljamo ili svađamo jer si mi pisao da me cijeniš kao Željovca bez interesa.Idemoplavi je napisao/la:Ko fudbalera ga pamtim slavim i volim, ko manager ne bas... A ti očito nemas pametnijeg posla nego da se bavis podmetanjima jer si kvaran i loš čovjek koji ima neki svoj sitni šićar...Neandertalac je napisao/la:Sretan ZubanDan!Idemoplavi je napisao/la: ja da se pitam bi dobro razmislio da li bi uopšte davao priliku njegovim igračima...
Može?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Zna li se sta ce biti sa Beganovicem?
- Idemoplavi
- Kontakt:
Ko fudbalera ga pamtim slavim i volim, ko manager ne bas... A ti očito nemas pametnijeg posla nego da se bavis podmetanjima jer si kvaran i loš čovjek koji ima neki svoj sitni šićar...[/quote]
Nemoj se ljutiti care, ništa zlonamjerno. Samo podvlačim da trebamo čuvati naše ljude i biti ponosni na njih. Nema potrebe da se raspravljamo ili svađamo jer si mi pisao da me cijeniš kao Željovca bez interesa.
Može?[/quote]
Pa jeste tako je ali onda me ovako iznerviras sa ovom pričom. JA sam samo da svi stanemo na jednu stranu, stranu koja valja Želji vise nego ličnim interesima ma ko god se kako zvao.
Ja se samo nadam da cemo ove sezone dovesti nekoliko mladih perspektivnih igrača koje cemo ukonponovati sa nasim juniorima i ovim koji ostanu. Igrače povratnike bez želje i motiva ne želim. Ne želim vise da budemo poligon za oživljavanje karijera a da pri tome klub nema nista.. Radije svih 11 neka budu naši jer sam ubjedjen da na kraju i sa njima ces izboriti evropu a nekoga i unovčiti... IDEMO SVI ZAJEDNO JAKO SA MAKSIMALNOM PODRŠKOM jer dušmani su jedva dočelai momenat kad cemo se mi početi glođati međusobno...
Nemoj se ljutiti care, ništa zlonamjerno. Samo podvlačim da trebamo čuvati naše ljude i biti ponosni na njih. Nema potrebe da se raspravljamo ili svađamo jer si mi pisao da me cijeniš kao Željovca bez interesa.
Može?[/quote]
Pa jeste tako je ali onda me ovako iznerviras sa ovom pričom. JA sam samo da svi stanemo na jednu stranu, stranu koja valja Želji vise nego ličnim interesima ma ko god se kako zvao.
Ja se samo nadam da cemo ove sezone dovesti nekoliko mladih perspektivnih igrača koje cemo ukonponovati sa nasim juniorima i ovim koji ostanu. Igrače povratnike bez želje i motiva ne želim. Ne želim vise da budemo poligon za oživljavanje karijera a da pri tome klub nema nista.. Radije svih 11 neka budu naši jer sam ubjedjen da na kraju i sa njima ces izboriti evropu a nekoga i unovčiti... IDEMO SVI ZAJEDNO JAKO SA MAKSIMALNOM PODRŠKOM jer dušmani su jedva dočelai momenat kad cemo se mi početi glođati međusobno...
1921
Trenutno korisnika/ca: Maestro^^, WeekendOffender i 25 gostiju.