ma dobro je mislim da je evans pokazao da se moze racunat na njega iskreno ne smeta mi vise njegovo prisustvo na terenu covjek solidno odradi posao. sredina ce morat odradit lavovski dio posla a odbrana ce mislim bit ok.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Sutra će Ferguson reć' da je na zadnjem treningu zadobio neku lakšu povredu, ništa ozbiljno, i da će za sljedeći meč bit' spreman... Nešto u ovom stilu, uglavnom.Thunderstruck je napisao/la:Subs: Amos, Berbatov, Park, Hernandez, Fabio, Scholes, Pogba
Nani i Cleverley ipak nisu spremni. Svejedno, tim je ok i pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
Ali čudi da Smallinga nema ni na klupi.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Samo da se Smalling nije teže ozlijedio, jer bismo mogli imati ozbiljnih problema ako ostanemo samo s Rio i Evansom od štopera. Neda mi se gledati Carricka opet na tom mjestu. A što se tiče ove tekme, po meni je i bolje rješenje Rafael za mjesto desnog beka, vjerujem da ćemo s desne strane najviše i napadati. A što se tiče štoperskog dvojca, Evans je zaslužio svojim posljednjim partijama da igra u tandemu s Riom.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Igrajte i za drugi United - Newcastle.
Molio bih za što više linkova, jer zahvaljujući kablovskim seratorima nemam Sportklubove.
Nego, danas će Torres zabiti. To je dovoljno za Chelsea. S druge strane očekujem neke Rooneyeve i Welbeckove poteze koji će na kraju rezultirati golovima Uniteda.
Prognoziram 1:2 za United.

Molio bih za što više linkova, jer zahvaljujući kablovskim seratorima nemam Sportklubove.

Nego, danas će Torres zabiti. To je dovoljno za Chelsea. S druge strane očekujem neke Rooneyeve i Welbeckove poteze koji će na kraju rezultirati golovima Uniteda.
Prognoziram 1:2 za United.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
SAF confirms to Sky Sports that Chris Smalling picked up an injury in training yesterday. No specifics mentioned.Patrice_Evra_3 je napisao/la: Sutra će Ferguson reć' da je na zadnjem treningu zadobio neku lakšu povredu, ništa ozbiljno, i da će za sljedeći meč bit' spreman... Nešto u ovom stilu, uglavnom.

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
LINK PLESE !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Bliss je napisao/la:SAF confirms to Sky Sports that Chris Smalling picked up an injury in training yesterday. No specifics mentioned.Patrice_Evra_3 je napisao/la: Sutra će Ferguson reć' da je na zadnjem treningu zadobio neku lakšu povredu, ništa ozbiljno, i da će za sljedeći meč bit' spreman... Nešto u ovom stilu, uglavnom.![]()

http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... &ci=1&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;ragazzidelsud1987 je napisao/la:LINK PLESE !
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
valencia gool glavom ko da vidim
- majestic24
- Kontakt:
Dzaba sto je Chelsea u losoj formi kad mi imamo konja zvanog Evans
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jesi smijesan ono je evrin gol.Evans nista nije mogao.majestic24 je napisao/la:Dzaba sto je Chelsea u losoj formi kad mi imamo konja zvanog Evans
"You'll Never Walk Alone"
- tyler durden
- Kontakt:
Sturridge napravi od Evre,idiota 

Hahhaha da je evans ovolko golova dao protivnickom timu kolko je nama bio bi medju prvih 7-8 po broju golova u EPL XD
-
- Kontakt:
IGRACI KOJI NEZNAJU PRIMITI LOPTE VODE NAS 0 1 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Uvijek ista prica protiv rusa u gostima, sumnjive sudijske odluke u njihovu korist, United bolji i onda Chelsea zabije neki kretenski gol. Evans nije kriv za gol, nego Evra, ali nevjerovatno kako se taj covjek uvijek nadje gdje ne treba. Mozda nekako spasimo bod, ali vrlo tesko.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Od kakvog **** od ekipe mi gubimo

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- Thunderstruck
- Kontakt:
Nije Evans ništa kriv, veću odgovornost za gol snosi Evra kojeg je Sturridge predriblao na pola metra od linije.
Potpuno pogrešan pristup utakimici, ne znam koji smo im vrag prepustili sredinu. Iskreno sam očekivao da ćemo mi kontrolisati meč kao protiv Arsenala. Očigledno se išlo na bod od početka, ako ga sad izborimo možemo se nogom u guzicu udarati.
Potpuno pogrešan pristup utakimici, ne znam koji smo im vrag prepustili sredinu. Iskreno sam očekivao da ćemo mi kontrolisati meč kao protiv Arsenala. Očigledno se išlo na bod od početka, ako ga sad izborimo možemo se nogom u guzicu udarati.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- red devil88
- Kontakt:
Ne znam sta krivite Evansa za gol jbm mu sunce pa nije on kriv sto Sturridge levati Evru i sto ga nesretno lopta pogdi majko moja kako samo mogu pojedini ovde da seru cccccc
Glory Glory Man United !!! 

Evans nista nije kriv.Evra je ispo,otiso po cevape,De Gea pokuso spasit,al stas...Moramo ofanzivno krenut,vjerujem u preokret.Idemo

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Nisam mislio da pišem na vašoj stranici....bolje igrate ,opasniji ste..ali brate mili SUMNJIVE sudijske odluke-jesu sumnjive ali 99% u vašu korist...pa ovom Jebbu trebate spomenik dići..Cartman je napisao/la:Uvijek ista prica protiv rusa u gostima, sumnjive sudijske odluke u njihovu korist, United bolji i onda Chelsea zabije neki kretenski gol. Evans nije kriv za gol, nego Evra, ali nevjerovatno kako se taj covjek uvijek nadje gdje ne treba. Mozda nekako spasimo bod, ali vrlo tesko.
Kako da ne, u nasu korist na centru terena, a kad je Welbeck sam sa golmanom i Cahill ga srusi sa ledja, nista.aqarius je napisao/la:Nisam mislio da pišem na vašoj stranici....bolje igrate ,opasniji ste..ali brate mili SUMNJIVE sudijske odluke-jesu sumnjive ali 99% u vašu korist...pa ovom Jebbu trebate spomenik dići..Cartman je napisao/la:Uvijek ista prica protiv rusa u gostima, sumnjive sudijske odluke u njihovu korist, United bolji i onda Chelsea zabije neki kretenski gol. Evans nije kriv za gol, nego Evra, ali nevjerovatno kako se taj covjek uvijek nadje gdje ne treba. Mozda nekako spasimo bod, ali vrlo tesko.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.