Wade igra ako te to zanimaSabinho je napisao/la:Ko jos nece igrati veceras za tu utakmicuMaradonaaa je napisao/la:James ipak ne igra veceras
valja ici punit popravni![]()
evo prve petorke
Chalmers, Wade, Beasley, Battier & Bosh
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Wade igra ako te to zanimaSabinho je napisao/la:Ko jos nece igrati veceras za tu utakmicuMaradonaaa je napisao/la:James ipak ne igra veceras
Hvala broMaradonaaa je napisao/la:Wade igra ako te to zanimaSabinho je napisao/la:Ko jos nece igrati veceras za tu utakmicuMaradonaaa je napisao/la:James ipak ne igra veceras
evo prve petorke
Chalmers, Wade, Beasley, Battier & Bosh
ja druzeHZ_ilidzaa je napisao/la:Neko je napisao na MT temi da je igrao under 90 Netsi ,a 91 dali cc..
Nedavno dok mu je margina bila na 18+ skoro redovno je prelazio,bio mi pravo zahvalan pogotovo ako treba nabrzinu skrojit tiket,odkad se ne kladim još bolja aždaha izgledaSabinho je napisao/la:Oj Randolpha vode 25 razlike, on samo usao meni fali ejdan ubacaj njegov, i 4 minute do kraja, digao se sa klupe onaj sto ga mijenja, i samo jos taj napad da odradi i ide na klupu i ubaci sa poludistanceTo kralju
Mrcina bgm, preko 50% sut. Jos Lillard preko 21,5, u prvoj 6 dao, Aldridge preko 23,5 u prvoj 10 dao, i Bosh preko 15,5 u prvoj 10 isto idemooooFecox je napisao/la:Nedavno dok mu je margina bila na 18+ skoro redovno je prelazio,bio mi pravo zahvalan pogotovo ako treba nabrzinu skrojit tiket,odkad se ne kladim još bolja aždaha izgledaSabinho je napisao/la:Oj Randolpha vode 25 razlike, on samo usao meni fali ejdan ubacaj njegov, i 4 minute do kraja, digao se sa klupe onaj sto ga mijenja, i samo jos taj napad da odradi i ide na klupu i ubaci sa poludistanceTo kralju
Na kraju Blazersi zijaniše!zapadjecudo je napisao/la:Da ne igra čitava prva petorka Majamija, Portland ih neće uzet' 6 razlike!
Jest pakašarelinho je napisao/la:
pa samo on![]()
falilo malkice...darkoavaks je napisao/la:a vidite ovaj bem ti nba
ne bacaj pare ni na kakve dojave, bolje si sam nađi dva tri para nego plaćati nešto što ni on sam ne zna hoće li doći,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.