Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Husika
-
Kontakt:
Ajax je napisao/la:calcio je napisao/la:Sto se tice Seferovica, dobio je poziv za okupljanje reprezentacije gdje bi potpisao prelaznicu, obecao da ce doci, pa se onda predomislio kada ga je pozvala Svicarska. Do njega je najvise.
Dali si ti jedan jedini put u stanju priznati bar jednu pogresku ili krivu procjenu bivseg selektora. Puno puno veci treneri od tvog idola su pravili greske koje su vecinom doduse sami priznali a i ljudi u svim sferama zivota prave greske niko nije bez greska. Poziv Seferovicu je stigao prekasno.
Trebao ga je zvati kao sto je i sam rekao cim je odigrao par utakmica za Fiorentinu a on je cekao da momak izraste u igracinu. Samo mi nije jasno kako nije pomislio da ce ga tada Svica pozvati kojoj je isto falilo napadaca to je bilo inace jako logicno. Kriva procjena kvaliteta igraca, zakasnio, nije ga dovoljno gledao, previse cekao, nije imao mjesta u 23 igraca tada nazovi to kako god hoces. Taj igrac je proslost samo nije korektno da se krivica uvijek prebacuje na igraca zato sam i napisao ovo sve. Te nije patriota, te nije izabrao Bosnu i slicno. Safet je morao da poprica sa igracem tih kvaliteta i da ga proba nagovoriti jer se je radilo o ako nista investiciji za buducnost ove reprezentacije. Vec sada bi nam on dosao kao narucen a kamoli kasnije. Cak i Virtu4L je priznao da je Seferovic greska a vas par nikako. Dali postoji jedan potez selektora koji ti nebi pokusao da opravdas ??
Ne par utakmica nego tacno, tecno i decidno je
hroknuo "5 minuta" 
----------
calcio je napisao/la:Nije mu smetala igranka kada je dolazio da uzme nagradu za najboljeg mladog igraca.

Ako nisi svjestan da ti saopstim kako je ovo argument protiv tebe !!!
---------
Veceras igra Helas protiv Juveta, pa da malo bacimo oko na potencijalnog ako bude u timu !!!
Zadnja izmjena:
Husika, dana/u 18 jan 2015, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Ajax je napisao/la:calcio je napisao/la:Sto se tice Seferovica, dobio je poziv za okupljanje reprezentacije gdje bi potpisao prelaznicu, obecao da ce doci, pa se onda predomislio kada ga je pozvala Svicarska. Do njega je najvise.
Dali si ti jedan jedini put u stanju priznati bar jednu pogresku ili krivu procjenu bivseg selektora. Puno puno veci treneri od tvog idola su pravili greske koje su vecinom doduse sami priznali a i ljudi u svim sferama zivota prave greske niko nije bez greska. Poziv Seferovicu je stigao prekasno. Trebao ga je zvati kao sto je i sam rekao cim je odigrao par utakmica za Fiorentinu a on je cekao da momak izraste u igracinu. Samo mi nije jasno kako nije pomislio da ce ga tada Svica pozvati kojoj je isto falilo napadaca to je bilo inace jako logicno. Kriva procjena kvaliteta igraca, zakasnio, nije ga dovoljno gledao, previse cekao, nije imao mjesta u 23 igraca tada nazovi to kako god hoces. Taj igrac je proslost samo nije korektno da se krivica uvijek prebacuje na igraca zato sam i napisao ovo sve. Te nije patriota, te nije izabrao Bosnu i slicno. Safet je morao da poprica sa igracem tih kvaliteta i da ga proba nagovoriti jer se je radilo o ako nista investiciji za buducnost ove reprezentacije. Vec sada bi nam on dosao kao narucen a kamoli kasnije. Cak i Virtu4L je priznao da je Seferovic greska a vas par nikako. Dali postoji jedan potez selektora koji ti nebi pokusao da opravdas ??
Da li je bilo prekasno se moze diskutovati, ali na kraju je ipak Sefer taj koji je imao dvije opcije pred sobom: BiH ili Svicarska i izabrao je Svicarsku. Brzi ste kada treba otpuziti ili kritikovati selektora ili savez a igracima uvijek progledate kroz prste, ali sto se tice izbora za koga ce igrati najvise se oni pitaju. Radi se o njihovom izboru, savez je tu da pomogne, a ne da ih nagovara ili prisili. Da je odlucio igrati za nas, do SP bi se sve uredno sredilo.
I Hitzfeld je cekao sa pozivom, pozvao ga je tek kada je Seferovic obecao doci na okupljanje nase reprezentacije i to samo da bi ga kaparisao.
Cartmane, klekni.

-
SjeverniVjetar
Postao/la SjeverniVjetar » 18 jan 2015, 20:00
Sada treba otjerati jos 3-4 igraca , da bi se dokazalo da retardirana stetocina nije bio krivac za gubljenje Seferovica, Tankovica i sl, nego da je krivac los genetski materijal Bosanca, koji ga cini sklonim izdaji.
Cemu rasprava o Safetu, sa Safetovim advokatima? Skupa su nas gurnuli na rub provalije i jos upiru.
-
Ajax
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Da li je bilo prekasno se moze diskutovati, ali na kraju je ipak Sefer taj koji je imao dvije opcije pred sobom: BiH ili Svicarska i izabrao je Svicarsku. Brzi ste kada treba otpuziti ili kritikovati selektora ili savez a igracima uvijek progledate kroz prste, ali sto se tice izbora za koga ce igrati najvise se oni pitaju. Radi se o njihovom izboru, savez je tu da pomogne, a ne da ih nagovara ili prisili. Da je odlucio igrati za nas, do SP bi se sve uredno sredilo.
I Hitzfeld je cekao sa pozivom, pozvao ga je tek kada je Seferovic obecao doci na okupljanje nase reprezentacije i to samo da bi ga kaparisao.
Pa kako nebi izabrao Svicu kada mu je Hitzfeld nudio mjesto startera ( prvih 11 ) a Pape mu vjerovatno nije mogao ni da ponudi da bude jedan od 23 igraca. I jos bi se on morao odreci svega tamo. I nema potrebe da se meni obracas u mnozini. Ja uvijek napisem sta mislim kritika i pohvala prema zaslugama. Vjerovatno i nekad pogrijesim kao i svi ljudi samo ne radim to namjerno. Ne ponavljam za nekim drugim iz "grupe". Safeta sam hvalio do utakmica protiv Slovacke gdje se je nekako provukao tako da se to moze zanemariti ( riskanto igranje bez zadnjeg veznog ). Do tada je bio jako dobar ako se izuzme previsok poraz protiv Portugala koji se nije smio nikako desiti i (ne)pozivanje nekih igraca najvise Seferovica. Ocjena po meni 4/5. Poslje Slovacke zadnja utakmica kvalifikacija pa samo SP i ove nove kvalifikacije ( taktika, izbor novih igraca, skuating ) je ocjena 2/5 ( pozitivno je bilo utakmica protiv Argentine, Walesa, Belgije i par prijateljskih sve ostalo katastrofa ). Sve sto je dobro uradio prvih godina to je uspio da pokvari sa nekim svojim krivim procjenama. Ugrozio je ove kvalifikacija i izgubio neke potencijalne igrace zbog ( nedovoljnog ) rada. Sve ukupno jedva 3/5. Jos jednom ja ne mrzim Satefa. Moje misljenje o njemu je najslicnije kao sto ima naprimjer @Goalgetter. Samo sto se tice Seferovica to govorim ovdje uvijek to je najveca greska Safeta. Susic je trebao biti mudriji od Hitzfelda a desilo se je skoz obratno i ispao je naivan po tom pitanju. Nadam se da ti je sada jasnije.
Zadnja izmjena:
Ajax, dana/u 18 jan 2015, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
Pivopija
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Ajax je napisao/la:calcio je napisao/la:Sto se tice Seferovica, dobio je poziv za okupljanje reprezentacije gdje bi potpisao prelaznicu, obecao da ce doci, pa se onda predomislio kada ga je pozvala Svicarska. Do njega je najvise.
Dali si ti jedan jedini put u stanju priznati bar jednu pogresku ili krivu procjenu bivseg selektora. Puno puno veci treneri od tvog idola su pravili greske koje su vecinom doduse sami priznali a i ljudi u svim sferama zivota prave greske niko nije bez greska. Poziv Seferovicu je stigao prekasno. Trebao ga je zvati kao sto je i sam rekao cim je odigrao par utakmica za Fiorentinu a on je cekao da momak izraste u igracinu. Samo mi nije jasno kako nije pomislio da ce ga tada Svica pozvati kojoj je isto falilo napadaca to je bilo inace jako logicno. Kriva procjena kvaliteta igraca, zakasnio, nije ga dovoljno gledao, previse cekao, nije imao mjesta u 23 igraca tada nazovi to kako god hoces. Taj igrac je proslost samo nije korektno da se krivica uvijek prebacuje na igraca zato sam i napisao ovo sve. Te nije patriota, te nije izabrao Bosnu i slicno. Safet je morao da poprica sa igracem tih kvaliteta i da ga proba nagovoriti jer se je radilo o ako nista investiciji za buducnost ove reprezentacije. Vec sada bi nam on dosao kao narucen a kamoli kasnije. Cak i Virtu4L je priznao da je Seferovic greska a vas par nikako. Dali postoji jedan potez selektora koji ti nebi pokusao da opravdas ??
Da li je bilo prekasno se moze diskutovati,
ali na kraju je ipak Sefer taj koji je imao dvije opcije pred sobom: BiH ili Svicarska i izabrao je Svicarsku. Brzi ste kada treba otpuziti ili kritikovati selektora ili savez a igracima uvijek progledate kroz prste, ali sto se tice izbora za koga ce igrati najvise se oni pitaju. Radi se o njihovom izboru, savez je tu da pomogne, a ne da ih nagovara ili prisili. Da je odlucio igrati za nas, do SP bi se sve uredno sredilo.
Cartmane, klekni.

Hitzfeld mu je ponudio mjesto u prvih 11, a sta mu je Safet ponudio?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
zgembo89
-
Kontakt:
Đurić i ZUkanović po 90 minuta,Zuka igrao kao LB..

-
calcio
-
Kontakt:
Eto vi znate da mu je Hitzfeld ponudio mjesto startera.
Posto je rijec o ozbiljnom treneru, cisto sumnjam da mu je ponudio nesto tako, siguran starter ne moze biti niko.
Ali recimo da je tako (a nije), jel mu to i Susic trebao ponuditi mjesto startera? Dzeko & Vedo klupa, neka igra ovaj mali....

-
Pivopija
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Eto vi znate da mu je Hitzfeld ponudio mjesto startera.
Posto je rijec o ozbiljnom treneru, cisto sumnjam da mu je ponudio nesto tako, siguran starter ne moze biti niko.
Ali recimo da je tako (a nije), jel mu to i Susic trebao ponuditi mjesto startera? Dzeko & Vedo klupa, neka igra ovaj mali....

Nebitno je sta mu je Hitzfeld ponudio, nego sta mu je Safet ponudio?
-
calcio
-
Kontakt:
Pivopija je napisao/la:calcio je napisao/la:Eto vi znate da mu je Hitzfeld ponudio mjesto startera.

Ponudio mu je isto sto i Hitzfeld, poziv u reprezentaciju a za mjesto startera neka se ravnopravno bori sa ostalima... Trebao je mozda dodati i jednu vikendicu na jablanickom jezeru, tek toliko da prevagne nasa ponuda.

-
Pivopija
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Pivopija je napisao/la:calcio je napisao/la:Eto vi znate da mu je Hitzfeld ponudio mjesto startera.

Ponudio mu je isto sto i Hitzfeld, poziv u reprezentaciju a za mjesto startera neka se ravnopravno bori sa ostalima... Trebao je mozda dodati i jednu vikendicu na jablanickom jezeru, tek toliko da prevagne nasa ponuda.

Kad mu je ponudio, prvi put kad ga je telefonom zvao ili drugi put...ili možda kad ga je posjetio u Švicarskoj, ono kad su bili na Ciriškom jezeru?
-
SjeverniVjetar
Postao/la SjeverniVjetar » 18 jan 2015, 20:27
Ma mozda smo izgubili igraca Eintrachta, ali nam je zato doveo igrace Intera, West Hama, Middlesbrougha, ManU...
Fakat bi bilo dobro da prestane trolanje sa bivsim nesretnikom i jahacima Papekalipse.
Zadnja izmjena:
SjeverniVjetar, dana/u 18 jan 2015, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
calcio
-
Kontakt:
Seferović: Čuo sam se sa Spahićem, dolazim u Ljubljanu
21.01.2013., 14:54
"Čuo sam se sa kapitenom Spahićem, doći ću u Ljubljanu, ostalo mi je još samo da rezervišem let. "
Izgleda da ipak nije uspio rezervisati let.

-
Husika
-
Kontakt:
Himzo mu ponudio Milku cokoladu, pored svega sto mu je Swica dala, mi smo barem trebali ponuditi jednu vise zbog te cinjenice, ali izgleda da su Papketu bile preskupe dvije...
Ako se malo bolje analizira, momku je tada skripala klupska karijera i sigurno je prihvatio poziv od brzeg !!!
Ko bi to od nas riskirao karijeru i odbio selektora u njegovoj situaciji??? Siguran sam niko, Himzo se prvi sjetio i dobio napadaca za narednih 15 godina...A mi dobili Vrsajevica, Hadzica, Kvrzica, Sunjica, Tinu, Fejzica

BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
-
Pivopija
-
Kontakt:
SjeverniVjetar je napisao/la:Ma mozda smo izgubili igraca Eintrachta, ali nam je zato doveo igrace Intera, West Hama, Middlesbrougha, ManU...
Mislim da je Newcastle pogrijesio sto je Anela prodao West Hamu.
-
muhamedkonjic
-
Kontakt:
Postao/la muhamedkonjic » 18 jan 2015, 20:33
calcio je napisao/la:Seferović: Čuo sam se sa Spahićem, dolazim u Ljubljanu
"Čuo sam se sa
kapitenom Spahićem, doći ću u Ljubljanu, ostalo mi je još samo da rezervišem let. "

Hvala bogu pa imamo napokon jednog selektora koji ce se " cuti " sa igracima a ne da tu funkciju obavlja kapiten ili neki drugi igrac.
-
Pivopija
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Seferović: Čuo sam se sa Spahićem, dolazim u Ljubljanu
"Čuo sam se sa kapitenom Spahićem, doći ću u Ljubljanu, ostalo mi je još samo da rezervišem let. "

Sam sebe pokopavas svakim narednim postom.
Nisi odgovorio kad se cuo sa Safetom?
-
Husika
-
Kontakt:
Pivopija je napisao/la:calcio je napisao/la:Seferović: Čuo sam se sa Spahićem, dolazim u Ljubljanu

Sam sebe pokopavas svakim narednim postom.
Nisi odgovorio kad se cuo sa Safetom?
Garant imao neku "suhvu" pa nije sjeo u avion
A Piva nemoj tako pa za onolicku platicu trebao covjek jos i telefon trositi, pa daj ba "ml'ogo mu je to" !!!
-
calcio
-
Kontakt:
Posto neki od vas prate reprezentaciju tek od SP u Brazilu, moram dodati da se Haris nije nikad pojavio u Ljubljani, gdje je bio pozvan da bi potpisao izjavu da zeli igrati za BiH. Hitzfeld ga je ekspresno pozvao na neku prijateljsku utakmicu a on je umjesto za Ljubljanu, rezervisao kartu za Cirih.
I kazu nije do igraca, trebali smo mu ponuditi nesto vise, obecati mjesto u pocetnom sastavu,... aaaaaahaa

-
Pivopija
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Posto neki od vas prate reprezentaciju tek od SP u Brazilu, moram dodati da se Haris nije nikad pojavio u Ljubljani, gdje je bio pozvan da bi potpisao izjavu da zeli igrati za BiH.
Hitzfeld ga je ekspresno pozvao na neku prijateljsku utakmicu a on je umjesto za Ljubljanu, rezervisao kartu za Cirih.
I kazu nije do igraca, trebali smo mu ponuditi nesto vise, obecati mjesto u pocetnom sastavu,... aaaaaahaa

A kad ga je Safet pozvao?
-
calcio
-
Kontakt:
Pivopija je napisao/la:calcio je napisao/la:Posto neki od vas prate reprezentaciju tek od SP u Brazilu, moram dodati da se Haris nije nikad pojavio u Ljubljani, gdje je bio pozvan da bi potpisao izjavu da zeli igrati za BiH.
Hitzfeld ga je ekspresno pozvao na neku prijateljsku utakmicu a on je umjesto za Ljubljanu, rezervisao kartu za Cirih.

A kad ga je Safet pozvao?
Safet nije imao pravo da ga pozove. Pozvan je bio u Ljubljanu da se pokrene procedura za promjenu drzavljanstva i da
potpise izjavu da zeli igrati za nas, sto bi onda poslali Fifi, itd. Momak se nije pojavio iako je obecao doci.