Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
bespotrebno je uzeo onaj šut kad je tek ušao, ali pošto su svi očajni, neće on još izlazit
#Ynwa
haaaaaaalo pa sad je time out bio prije 23 sekunde
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
4 poena, ali ovo kao da nije više onaj isti Mirza, pa on da fula otvorene trice 

#Ynwa
ovo je samo kamuflaza da ga pustaju u zadnjoj cetvrtini da suta..sad ce 3 trice lagano
Od Dallasa je neprepoznatljiv,sreca igra dobru odbranu pa ga to drzi ovih zadjih 10-tak utakmica u igri.Nek suta sa centraa sigurno bi neku pogodio 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
I mene stvarno cudi...pa bio sam ubijedjen da ce pocjepat mrezicu sad kad je ostao sam...zestoko mi je krivo zbog suta
Kako me nerviraju i ovi TM,ovi izgledaju neznaju da je kod nas =6:30h iso bi spavat 

Ko krampa. Odoh spavat
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ništa danas od Mirze. Nula za tri iz četiri pokušaja.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
A daaaaj više...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Tako brate izbaci ga da idem spavati.
[youtube][/youtube]
u odbrani dobar,u napadu ocajan
u odbrani dobar,u napadu ocajan
- kupus army
- Kontakt:
Nece trojka pa je hebi,nekako ishitreno uzima suteve za tri poena,vjerovatno u zelji da prokine,bice bolje nadam se.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ljudi mora da igra odbranu I da kupi skokove tako da se umori a u napadu trece okolo niko lopte neda .UMORI SE IGRAJUCI ODRANU STO POSTO !Nikad on nije ovako igrao u odbrani kao sada nit je trebao da igra ovako intenzivno.
Curry rijesi ovo.
EDIT:
Mirza ipak nije toliko clutch koliko sam mislio.
EDIT:
Mirza ipak nije toliko clutch koliko sam mislio.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Nevjerovatno, ovaj Joe Johnson uspjeo da izgubi 3 lopte u zadnje dvije minute tekme kad se lomio rezultat. Koji luzer a uvijek je i bio. Definitivno jedan od najpreplacenijih igraca u Nba koji nikad nista nije osvojio. Uz njega se jos mogu sjetiti i Alana Houstona iz Knicksa koji je ja mislim imao visegodisnji ugovor blizu 100 miliona dolara a nikad nista ni od njega.
- el-fighter
- Kontakt:
Nesto se cudno desava sa Mirzom. Ja ne pamtim da ga sut u ovoliko uzastopnih utakmica nije slusao, pogotovo za 3. Bude utakmica gdje se ispromasuje, ali onda u sljedecoj trpa sve. Ajde Mirza trgni se malo, nemoj dopustiti da ti Kidd skrese minutazu do minimuma.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
S tim da mu je Kidd sinoc dao 25min,iako u napadu nije mogao da pogodi nista.Mora se reci da je Mirza i svojom odbranom zasluzio da dobije te minute-.el-fighter je napisao/la:Nesto se cudno desava sa Mirzom. Ja ne pamtim da ga sut u ovoliko uzastopnih utakmica nije slusao, pogotovo za 3. Bude utakmica gdje se ispromasuje, ali onda u sljedecoj trpa sve. Ajde Mirza trgni se malo, nemoj dopustiti da ti Kidd skrese minutazu do minimuma.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Burberry46, DjaniTarik, Hightower, MElloo, MostarNeretva, StevieG8 i 45 gostiju.