Ma konstantno gubim kile, bas sranje stanje
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
E čuj stoju mu dali 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Ako ima dokaza kakvih dobija ih na Sudu.DamirT je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:49https://crna-hronika.info/momak-koji-je ... des/476449
Samo u BiH ovo ima![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pepsi skandal za siromasne, da ne znam ti sta ima nece vidjet auta.Marsal je napisao/la: ↑04 mar 2023, 12:02Ako ima dokaza kakvih dobija ih na Sudu.DamirT je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:49https://crna-hronika.info/momak-koji-je ... des/476449
Samo u BiH ovo ima![]()
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pepsi,_ ... _My_Jet%3F
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma nema od auta nista. Da ima, dali bi mu makar para onoliko koliko auto vrijedi. Jos napisali da ce pare od auta dat u dobrotvorne svrhe
http://mita.ba/blog/post/10752/obavjest ... des-uskoci
http://mita.ba/blog/post/10752/obavjest ... des-uskoci
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- AshburtonG
- Kontakt:
Joj cirkusa. Ajde da su liku dali tipa 10-15% vrijednosti vozila, pa bih nekako i razumio, ako je fkt doslo do nekih nepravilnosti. Mada, cim je neki random lik dobio, znaci da je prevara bila neuspjesna.

Medjutim, dat covjeku samo 100KM je bas ruganje. Nadam se da ce ih uzet lopatom na sudu. Ne znam ima li ovdje kakav pravnik, a da se razumije u ove javne nagradne igre. Nadam se da je to regulirano zakonski, jer inace svaka budala moze ovce navlacit na neke nagradne igre i onda ovako iste zavrsit.
@forgempp
To nisu ni slicne stvari. Zajebancija u reklami koju je lik htio iskoristit zbog nedostatka napomene, a ovdje imas javno organizovanu nagradnu igru i javno objavljenog dobitnika. To isto da ti i ja tuzimo RB jer nam ne daje krila ili Snickers jer nas ne pretvori u superljude.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 04 mar 2023, 13:39, ukupno mijenjano 3 puta.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nadam se da je gospodin saburli i da benzinska ovih dana nece k vazduhu 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Kakva zajebancija? Skupi bodove i osvoji nagradu. Loptu, majicu, duksericu... borbeni avion.AshburtonG je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:23
@forgempp
To nisu ni slicne stvari. Zajebancija u reklami koju je lik htio iskoristit zbog nedostatka napomene, a ovdje imas javno organizovanu nagradnu igru i javno objavljenog dobitnika. To isto da ti i ja tuzimo RB jer nam ne daje krila ili Snickers jer nas ne pretvori u superljude.
Sve je islo ok dok momak nije ispunio kvotu bodova za avion i naravno da je dobio qrcinu na kraju.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- AshburtonG
- Kontakt:
forgempp je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:52Kakva zajebancija? Skupi bodove i osvoji nagradu. Loptu, majicu, duksericu... borbeni avion.AshburtonG je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:23
@forgempp
Sve je islo ok dok momak nije ispunio kvotu bodova za avion i naravno da je dobio qrcinu na kraju.
Momak uopce nije skupljao bodove, nego je izracunao koliko kostaju bodovi i poslao cek direktno pepsiju. Ovi se nasmijali i vratili mu cek. Osim toga, covjek priznaje da je znao da je reklama zajebancija, ali da je htio iskoristit eventualnu rupu u zakonu.The ad didn't provide a mechanism for acquiring any merchandise so it wasn't a contract. The ad specified that actual orders were to be placed through a catalog that Pepsi would provide. The Harrier wasn't included in the catalog.
Dakle, sve jasno.
Za ovu pricu sam prvi put cuo od njuzovaca na popcastu,jaka prica skrozforgempp je napisao/la: ↑04 mar 2023, 12:13Pepsi skandal za siromasne, da ne znam ti sta ima nece vidjet auta.Marsal je napisao/la: ↑04 mar 2023, 12:02Ako ima dokaza kakvih dobija ih na Sudu.DamirT je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:49https://crna-hronika.info/momak-koji-je ... des/476449
Samo u BiH ovo ima![]()
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pepsi,_ ... _My_Jet%3F

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
a najace je obrazlozenje onih iz marketinga tj slika sefa i direktora ko 7 milijardi preveliko da stoji na reklami, ne izgleda dobro na tv smanji previse nula pa smanji na 7 milionaAshburtonG je napisao/la: ↑04 mar 2023, 16:56forgempp je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:52Kakva zajebancija? Skupi bodove i osvoji nagradu. Loptu, majicu, duksericu... borbeni avion.AshburtonG je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:23
@forgempp
Sve je islo ok dok momak nije ispunio kvotu bodova za avion i naravno da je dobio qrcinu na kraju.Momak uopce nije skupljao bodove, nego je izracunao koliko kostaju bodovi i poslao cek direktno pepsiju. Ovi se nasmijali i vratili mu cek. Osim toga, covjek priznaje da je znao da je reklama zajebancija, ali da je htio iskoristit eventualnu rupu u zakonu.The ad didn't provide a mechanism for acquiring any merchandise so it wasn't a contract. The ad specified that actual orders were to be placed through a catalog that Pepsi would provide. The Harrier wasn't included in the catalog.
Dakle, sve jasno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.