Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Lose je ovo ljudi, prelose.
Toliko sporo da se domacin brani zijevajuci. Tek napad-dva su bili brzi i odmah je odbrana Sotona bila u problemima ali mi to ne radimo cesce. Ovim tempom je veca sansa da ga primimo u nastavku nego zabijemo.
Nadam se da ce sto prije ljudi u klubu shvatiti da ovo ne lici uopste na igru, toliko je lose da boli gledati kako se pate svaki napad i tako evo vec drugu sezonu. Klopp je slobodan, kud ces bolji razlog da se ovom moronu da noga.
Toliko sporo da se domacin brani zijevajuci. Tek napad-dva su bili brzi i odmah je odbrana Sotona bila u problemima ali mi to ne radimo cesce. Ovim tempom je veca sansa da ga primimo u nastavku nego zabijemo.
Nadam se da ce sto prije ljudi u klubu shvatiti da ovo ne lici uopste na igru, toliko je lose da boli gledati kako se pate svaki napad i tako evo vec drugu sezonu. Klopp je slobodan, kud ces bolji razlog da se ovom moronu da noga.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Martial najbolji..Depay pokusava ali nema podrske,ja mu nista ne zamjeram za razliku od Mate i Rooneya koji kao i da ne igraju..Younga umjesto Mate treba ubaciti..
Valencia je napisao/la: Ova sezona je vec propala.

hit you with so many rights you gonna beg for a left
Ajde dobro, gledajuci tabelu u ovom trenutku i nije. Ali gledajuci igru od pocetka PROSLE sezone koja je bila dno dna do iste koja i ove nije napredovala skoro nikako ne moras biti znalac da presudis kako ova sezone lagano moze otici u propast ako se nesto brzo ne promijeni. Znamo svi sta.XConTroL7 je napisao/la:Valencia je napisao/la: Ova sezona je vec propala.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ja ovdje vidim ili potpuno slijepe ili potpuno arogantne korisnike. Da, baš Matu treba izbaciti.
A pazi ovo:

Pa dan te je.bo

A pazi ovo:

Pa dan te je.bo

Nece sezona otic u propast, otic ce u prosjek jer ovaj stil igre to i trazi. Znaci 3-4 mjesto skoro sigurno. U LP ocekujem osminu finala ili cetvrtfinale uz maksimalno srece. U kupovima nista i to je to. Niko nas nece razbit, sad da igramo protiv Barcelone u gostima ne bi se osramotili, ali isto tako mozemo izgubit od svakoga i u svakoj tekmi cemo se mucit. To je ovaj stil igre. Ubitacan. Dosadan do bola.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Za Rooneya se vec svi slazemo, nepotrebno komentarisat
Rooney posto je pitao ko je Martijal decko mu objasnio,sad bi se trebao odreci pola svoje sedmicne i decku nabacit jer je vec sad za njega doktor,evo sad i Darmijan izasao mislim da ce se on lagano preselit na klupu
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 20 sep 2015, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Il ga u centar il na klupu ili pak probat sa Anderom. Igra se mora ubrzati.Ja ovdje vidim ili potpuno slijepe ili potpuno arogantne korisnike. Da, baš Matu treba izbaciti.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Dobro je, ali Valencija umjesto Darmiana? Ne razumijem, Carrick je meni bio prvi kandidat za out
Zadnja izmjena: al..., dana/u 20 sep 2015, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Samo se nadam da nije povreda kakva...al... je napisao/la:Dobro je, ali Valencija umjesto Darmiana? Ne razumijem
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Kod mene na streamu komentator reče da je knock. Koliko ozbiljno vidjećemo... Praktično 2 najbolja igrača su nam out.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Samo se nadam da nije povreda kakva...al... je napisao/la:Dobro je, ali Valencija umjesto Darmiana? Ne razumijem
Ne znam da li si ironican, ili...XConTroL7 je napisao/la:Valencia je napisao/la: Ova sezona je vec propala.
Ako je za MU, koji je potrosio za vrijeme Gala stotine miliona, uspjeh borba za cetvrtu poziciju, onda ok... Potpuno je jasno da se u LP mogu samo blamirati i da za titulu nemaju ama bas nikakve sanse. I sto je najgore u svemu, timska igra ne postoji, igraci ne daju ni priblizno koliko bi mogli da igraju u 'sredjenom' timu... Gal na klup = propadanje i gubljenje vremena, novaca, potencijala...!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Mane nas siluje, a nedavno se pisalo da je prosjek čisti. Mada, kod nas bi to vjerovatno i bio.
Nadam se i ja, ali kakvi smo pehovi, ne bi me iznenadilo. Doduše, ne kažu džaba stari da sreću treba i zaslužiti!
AAAAAAAA ja momcineeeeee
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
MARTIAAAAL
Jao njuha za šansu, jao
Jao njuha za šansu, jao
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kakvu završnicu i smirenost frajer ima, e. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Hebote hocemol ovo iz niceg pobijedit :-S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.