Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rishaaa
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la rishaaa » 10 mar 2015, 22:00

Ja ću Mešu osudit onog trena kad u prvoj postavi budu Avdija,Tino,Hadžić i svi oni koji to ne zaslužuju... kad nam Ibišević bude igrao krilo... ili kad nam Kolašinac bude sjedio na klupi,zdrav i spreman... A ne znam šta bi da nam Meša izvede tim bez napadača... A pogotovo treba biti specijalac pa da zove igrače bez kluba!
Gore ne moze biti sigurno,nek igraju najbolji,pa šta Bog da!!!

Head otići ćemo mi na još velikih takmičenja,samo da dobijemo Baltičke zemlje i Lihtenštajn u grupi :D
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 mar 2015, 22:03

Head je napisao/la:Safet Susic ce biti upisan zlatnim slovima u historiji reprezentacije kao selektor koji je jedini odveo repku na veliko takmicenje. Pored toga ce biti upisan da je napravio takvu selekciju igraca da smo bili u prvoj jakosnoj skupini. Od prosjecne reprezentacije napravio je svemirski brod. U to cete se uvjeriti s vremenom, halalim ove kvalifikacije ali vidjecete u sljedecim da niko nece dostici Papeta.

Njemu samo zamjeram sto nije sam otisao nakon Brazila i tako ostao u dobrom sjecanju svim istinskim ljubiteljima repke. :bih:
Head, prvo si uzdizao Safeta u nebesa, pa si govorio da mora da ide i da je neznalica i da se izvinjavas sto si ga podrzavao i da te je sramota, a sad ponovo mijenjas kurs. Aferim momcino. :rol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 mar 2015, 22:04

Goalgetter je napisao/la:Pape vrati se sve ti je oprosteno. :mrgreen:
Jedan i jedini!

Ma volim ja i Mesu starog znalca, pa 80-te godine su bile u znaku ovog velicanstvenog dvojca, a tako ce biti aBd i kad je u pitanju repka. Jedan odveo na SP, a drugi ce aBd na EP.

Sad da sam licemjer, mogao bih sto sta napisati povodom poziva, ali necu, jer cu dati podrsku selektoru. Nije Mesa kriv sto smo mi nakaradan narod.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 mar 2015, 22:05

Izvinuo sam se nakon Kipra. ;)
Lijepo ti gore kazem da mu zamjeram sto nije otisao nakon Brazila. :bih:
1946

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 mar 2015, 22:09

Head je napisao/la:Safet Susic ce biti upisan zlatnim slovima u historiji reprezentacije kao selektor koji je jedini odveo repku na veliko takmicenje. Pored toga ce biti upisan da je napravio takvu selekciju igraca da smo bili u prvoj jakosnoj skupini. Od prosjecne reprezentacije napravio je svemirski brod. U to cete se uvjeriti s vremenom, halalim ove kvalifikacije ali vidjecete u sljedecim da niko nece dostici Papeta.

Njemu samo zamjeram sto nije sam otisao nakon Brazila i tako ostao u dobrom sjecanju svim istinskim ljubiteljima repke. :bih:
Toga si se trebao drzati cijelo vrijeme, a ne da dopustis da te pljuvaci najbljeg selektora BIH obrade da i sam to radis.

Sad se i sam mozes uvjeriti koliko licemjera ima, nakon poziva Germaniji, amidzinom blagu. Presutilo se i to sto je Mesa rekao za Hadzica da je dobro to sto je svevrstan igrac.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 mar 2015, 22:11

rishaaa je napisao/la:Ja ću Mešu osudit onog trena kad u prvoj postavi budu Avdija,Tino,Hadžić i svi oni koji to ne zaslužuju... kad nam Ibišević bude igrao krilo... ili kad nam Kolašinac bude sjedio na klupi,zdrav i spreman... A ne znam šta bi da nam Meša izvede tim bez napadača... A pogotovo treba biti specijalac pa da zove igrače bez kluba!
Gore ne moze biti sigurno,nek igraju najbolji,pa šta Bog da!!!

Head otići ćemo mi na još velikih takmičenja,samo da dobijemo Baltičke zemlje i Lihtenštajn u grupi :D
Ako bude imao rezultate sa takvom formacijom ja ga necu osudjivati. Rezultati su najbitniji, pa neka izvede 11 Avdija na teren. ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 mar 2015, 22:12

Ovi Susicevi svaleri ponovo gnjave uvjek offtopic, jer nemogu da prebrode ovu tesku psiholosku krizu bez svog karizmaticnog vodje i njegovih elokventnih govora. :urnebes:

Za vas dakle jos jedanput: Bas mi je drago sto je Susic otjeran protiv njegove volje kao obicna stoka. :njanjanja:

On topic. Sto se tice Mese, treba pricekati pravi spisak, pa prve utakmice, posebno ovu protiv Austrije. Mislim da ce on sve mnogo bolje posloziti od proslog "selektora". Do sada izuzetno ozbiljno i profesionalno, no tek cemo vidjeti kakav je strateg u bitci. Ima tezak zadatak ispred sebe i treba mu dati svu podrsku. :salut:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 10 mar 2015, 22:17

dubrovnik je napisao/la:Ljudi moji ja vec odavno sa raznih strana slusam nece Avdija igrati, nece Hadzic igrati. Nema veze sto su na klupi. Nekad su to pisali oni koji su branili Susica danas neki drugi. Avdo nije trebao biti pozvan jer ne zna. Isto kao i Fejzic. Sve ostalo sto pisemo je zamagljivanje istine. Trebalo je pokusati nekog drugog isprobati i pokusati rjesavati zamjenu za Mujdzu. Ali ajde da ne bi ispalo da sam jedva docekao da pisem protiv Mese ja necu vise o ovome. Ja cu ga podrzavati i dalje ali ovo je jedan od poteza kakve je i Safet radio. Ako Mesa ovo nastavi i u buduce raditi samom njemu ce se odbiti o glavu. Pazite sto sa vam rekao ako budemo visili na Avdiji platit cemo to prije ili kasnije. Gledam ga stalno i u ovom slucaju sam uvjeren da sam u pravu. Ali eto za vjerovati nam je da je u pitanju neli prelazni period i nadati se da je tako. Ako nije papa EP.
Vjerovatno ne postoji osoba koja je za pozivanje Avdije, isto tako ih je vecina za nepozivanje Hadzica i Susica. Ali hajmo sacekati ove dvije utakmice, pa i onu protiv Izraela, tek nakon toga cemo vidjeti na cemu smo, jer jesenji dio kvalifikacija bi trebao pokazati stvarnu sliku Mesinog rada. Tada cemo viditi koliko je uspio pridobiti ove igrace bez nasih papira, i na koji igracki kadar mozemo racunati. Znam da si isfrustriran i da zelis samo najbolje u reprezentaciji, i ja sam takav, ali hajmo malo sacekati i viditi kakve su Mesine namjere sa ovim poluproizvodima. Safet je zatvorio vrata mnogim igracima, Mesa ih evo otvara, sto je najpozitivnije do sada i nadam se da ce uspjeti naci najbolje. Samo polako druze, ja vjerujem da ce ovo izaci na dobro i da Mesa nece zapostaviti kvalitetnije igrace u korist ovih levata.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 mar 2015, 22:19

Principatus je napisao/la:Ovi Susicevi svaleri ponovo gnjave uvjek offtopic, jer nemogu da prebrode ovu tesku psiholosku krizu bez svog karizmaticnog vodje i njegovih elokventnih govora. :urnebes:

Za vas dakle jos jedanput: Bas mi je drago sto je Susic otjeran protiv njegove volje kao obicna stoka. :njanjanja:

On topic. Sto se tice Mese, treba pricekati pravi spisak, pa prve utakmice, posebno ovu protiv Austrije. Mislim da ce on sve mnogo bolje posloziti od proslog "selektora". Do sada izuzetno ozbiljno i profesionalno, no tek cemo vidjeti kakav je strateg u bitci. Ima tezak zadatak ispred sebe i treba mu dati svu podrsku. :salut:

Potpisujem. Pogotovu boldirani dio, u inat ljubiteljima nakaradnih taktika, neznanja, primitivizma, nepotizma, korupcije.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 mar 2015, 22:27

Jedan jedini i prvi koji je BIH odveo na prvenstvo. Mozete samo naklon da napravite kad mu se ime spomene.

Biti 13. na svijetu, biti nosioc grupe za EP, igrati naljepsi fudbal i biti najefikasniji i to sve u vrijeme najboljeg selektora svih vremena.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 10 mar 2015, 22:38

emir79 je napisao/la:Jedan jedini i prvi koji je BIH odveo na prvenstvo. Mozete samo naklon da napravite kad mu se ime spomene.

Biti 13. na svijetu, biti nosioc grupe za EP, igrati naljepsi fudbal i biti najefikasniji i to sve u vrijeme najboljeg selektora svih vremena.
Sa najboljom generacijom ikad i najlaksim gupama ikada imati omjer 1 od 3 i taj jedan kroz iglene usi...Ma daj.... :kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 10 mar 2015, 22:40

[quote="emir79"]Jedan jedini i prvi koji je BIH odveo na prvenstvo. Mozete samo naklon da napravite kad mu se ime spomene.

Biti 13. na svijetu, biti nosioc grupe za EP, igrati naljepsi fudbal i biti najefikasniji i to sve u vrijeme najboljeg selektora svih vremena.[/quote Nije Pape odveo BIH u Brazil,da ih je on vodio sigurno bi zakasnili na avion,Brazil su izborili Zmajevi,a onda je sve to pokvario neznalica Sušić i od Zmajeva napravio miševe..... :tokralju: :tokralju: :tokralju: kuknjava kuknjava kuknjava :guz: :guz: :guz: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 10 mar 2015, 22:50

emir79 je napisao/la:Jedan jedini i prvi koji je BIH odveo na prvenstvo. Mozete samo naklon da napravite kad mu se ime spomene.

Hvalospijeve Safetu mozes pisati na ovoj temi. ;)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=67940" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja tebe ispostovah za onaj tvoj opsirni post, a ti meni ni rijeci na moj odgovor. NIje to u redu, jer mogao bih pretpostaviti da se slazes sa svim onim sto sam napisao, a u to ne vjerujem.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 mar 2015, 22:53

Ziko je napisao/la: Nije Pape odveo BIH u Brazil,da ih je on vodio sigurno bi zakasnili na avion,Brazil su izborili Zmajevi,a onda je sve to pokvario neznalica Sušić i od Zmajeva napravio miševe..... :tokralju: :tokralju: :tokralju: kuknjava kuknjava kuknjava :guz: :guz: :guz: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jes, jes, jesu li zmajevi odradili i ono protiv 140. reprezentacije svijeta u Zenici?

@Husika

Kipar (najbolja generacija ikada) ahaaaaaa

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 10 mar 2015, 22:55

Ove Safetove rođake treba banirat.
#Salihović

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 mar 2015, 22:55

@Gringo se vratio korijenima, vratio Osima na avatar. :)
Jedno vrijeme ga nije bas gotivio, to jest dok je Svabo podrzavao Susica.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 10 mar 2015, 23:07

calcio je napisao/la:@Gringo se vratio korijenima, vratio Osima na avatar. :)
Svabo i Gulas se znaju 30-40 godina i sta je to Osim trebao???
Ustati kao Gulas i nasrnuti na neistomisljenike ?

Osim je old school ;) ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 mar 2015, 23:13

Principatus je napisao/la:

Head, prvo si uzdizao Safeta u nebesa, pa si govorio da mora da ide i da je neznalica i da se izvinjavas sto si ga podrzavao i da te je sramota, a sad ponovo mijenjas kurs. Aferim momcino. :rol:
Ovo je bas nevjerovatno. Mogu oni iz Safeta, ali ne moze izgleda Safet nikada iz njih. Strasno koja prevrtljivost.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 10 mar 2015, 23:18

Husika je napisao/la:
calcio je napisao/la:@Gringo se vratio korijenima, vratio Osima na avatar. :)
Svabo i Gulas se znaju 30-40 godina i sta je to Osim trebao???
Ustati kao Gulas i nasrnuti na neistomisljenike ?

Osim je old school ;) ;)
Je li tačna informacija koji su objavili inostrani i naši mediji da ste predložili Safeta Sušića za selektora Japana?

- Ne, nisam. Ne znam ko je to objavio... Drugi predlažu, pišu, izmišljaju, a mene ne pita niko. Jer, mislim da to ne bi bilo korektno s moje strane - da se petljam u te stvari. A pogotovo ne da odlučujem o nečijoj sudbini ili nečijim sudbinama. Ipak, oba kandidata su naši treneri - iz BiH. Svako od njih na svoj način ima svoje ime i prezime, i svoju karijeru. Da li je ona ispred ili iza njih, to je drugo pitanje.
Osim o podržavanju Gulaša, Ragu, Haše i Nareska za selektora Japana.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 17 gostiju.