Gore ne moze biti sigurno,nek igraju najbolji,pa šta Bog da!!!
Head otići ćemo mi na još velikih takmičenja,samo da dobijemo Baltičke zemlje i Lihtenštajn u grupi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Head, prvo si uzdizao Safeta u nebesa, pa si govorio da mora da ide i da je neznalica i da se izvinjavas sto si ga podrzavao i da te je sramota, a sad ponovo mijenjas kurs. Aferim momcino.Head je napisao/la:Safet Susic ce biti upisan zlatnim slovima u historiji reprezentacije kao selektor koji je jedini odveo repku na veliko takmicenje. Pored toga ce biti upisan da je napravio takvu selekciju igraca da smo bili u prvoj jakosnoj skupini. Od prosjecne reprezentacije napravio je svemirski brod. U to cete se uvjeriti s vremenom, halalim ove kvalifikacije ali vidjecete u sljedecim da niko nece dostici Papeta.
Njemu samo zamjeram sto nije sam otisao nakon Brazila i tako ostao u dobrom sjecanju svim istinskim ljubiteljima repke.
Jedan i jedini!Goalgetter je napisao/la:Pape vrati se sve ti je oprosteno.
Toga si se trebao drzati cijelo vrijeme, a ne da dopustis da te pljuvaci najbljeg selektora BIH obrade da i sam to radis.Head je napisao/la:Safet Susic ce biti upisan zlatnim slovima u historiji reprezentacije kao selektor koji je jedini odveo repku na veliko takmicenje. Pored toga ce biti upisan da je napravio takvu selekciju igraca da smo bili u prvoj jakosnoj skupini. Od prosjecne reprezentacije napravio je svemirski brod. U to cete se uvjeriti s vremenom, halalim ove kvalifikacije ali vidjecete u sljedecim da niko nece dostici Papeta.
Njemu samo zamjeram sto nije sam otisao nakon Brazila i tako ostao u dobrom sjecanju svim istinskim ljubiteljima repke.
Ako bude imao rezultate sa takvom formacijom ja ga necu osudjivati. Rezultati su najbitniji, pa neka izvede 11 Avdija na teren.rishaaa je napisao/la:Ja ću Mešu osudit onog trena kad u prvoj postavi budu Avdija,Tino,Hadžić i svi oni koji to ne zaslužuju... kad nam Ibišević bude igrao krilo... ili kad nam Kolašinac bude sjedio na klupi,zdrav i spreman... A ne znam šta bi da nam Meša izvede tim bez napadača... A pogotovo treba biti specijalac pa da zove igrače bez kluba!
Gore ne moze biti sigurno,nek igraju najbolji,pa šta Bog da!!!
Head otići ćemo mi na još velikih takmičenja,samo da dobijemo Baltičke zemlje i Lihtenštajn u grupi
Vjerovatno ne postoji osoba koja je za pozivanje Avdije, isto tako ih je vecina za nepozivanje Hadzica i Susica. Ali hajmo sacekati ove dvije utakmice, pa i onu protiv Izraela, tek nakon toga cemo vidjeti na cemu smo, jer jesenji dio kvalifikacija bi trebao pokazati stvarnu sliku Mesinog rada. Tada cemo viditi koliko je uspio pridobiti ove igrace bez nasih papira, i na koji igracki kadar mozemo racunati. Znam da si isfrustriran i da zelis samo najbolje u reprezentaciji, i ja sam takav, ali hajmo malo sacekati i viditi kakve su Mesine namjere sa ovim poluproizvodima. Safet je zatvorio vrata mnogim igracima, Mesa ih evo otvara, sto je najpozitivnije do sada i nadam se da ce uspjeti naci najbolje. Samo polako druze, ja vjerujem da ce ovo izaci na dobro i da Mesa nece zapostaviti kvalitetnije igrace u korist ovih levata.dubrovnik je napisao/la:Ljudi moji ja vec odavno sa raznih strana slusam nece Avdija igrati, nece Hadzic igrati. Nema veze sto su na klupi. Nekad su to pisali oni koji su branili Susica danas neki drugi. Avdo nije trebao biti pozvan jer ne zna. Isto kao i Fejzic. Sve ostalo sto pisemo je zamagljivanje istine. Trebalo je pokusati nekog drugog isprobati i pokusati rjesavati zamjenu za Mujdzu. Ali ajde da ne bi ispalo da sam jedva docekao da pisem protiv Mese ja necu vise o ovome. Ja cu ga podrzavati i dalje ali ovo je jedan od poteza kakve je i Safet radio. Ako Mesa ovo nastavi i u buduce raditi samom njemu ce se odbiti o glavu. Pazite sto sa vam rekao ako budemo visili na Avdiji platit cemo to prije ili kasnije. Gledam ga stalno i u ovom slucaju sam uvjeren da sam u pravu. Ali eto za vjerovati nam je da je u pitanju neli prelazni period i nadati se da je tako. Ako nije papa EP.
Principatus je napisao/la:Ovi Susicevi svaleri ponovo gnjave uvjek offtopic, jer nemogu da prebrode ovu tesku psiholosku krizu bez svog karizmaticnog vodje i njegovih elokventnih govora.![]()
Za vas dakle jos jedanput: Bas mi je drago sto je Susic otjeran protiv njegove volje kao obicna stoka.![]()
On topic. Sto se tice Mese, treba pricekati pravi spisak, pa prve utakmice, posebno ovu protiv Austrije. Mislim da ce on sve mnogo bolje posloziti od proslog "selektora". Do sada izuzetno ozbiljno i profesionalno, no tek cemo vidjeti kakav je strateg u bitci. Ima tezak zadatak ispred sebe i treba mu dati svu podrsku.
Sa najboljom generacijom ikad i najlaksim gupama ikada imati omjer 1 od 3 i taj jedan kroz iglene usi...Ma daj....emir79 je napisao/la:Jedan jedini i prvi koji je BIH odveo na prvenstvo. Mozete samo naklon da napravite kad mu se ime spomene.
Biti 13. na svijetu, biti nosioc grupe za EP, igrati naljepsi fudbal i biti najefikasniji i to sve u vrijeme najboljeg selektora svih vremena.
Hvalospijeve Safetu mozes pisati na ovoj temi.emir79 je napisao/la:Jedan jedini i prvi koji je BIH odveo na prvenstvo. Mozete samo naklon da napravite kad mu se ime spomene.
Biti 13. na svijetu, biti nosioc grupe za EP, igrati naljepsi fudbal i biti najefikasniji i to sve u vrijeme najboljeg selektora svih vremena.
Jes, jes, jesu li zmajevi odradili i ono protiv 140. reprezentacije svijeta u Zenici?Ziko je napisao/la: Nije Pape odveo BIH u Brazil,da ih je on vodio sigurno bi zakasnili na avion,Brazil su izborili Zmajevi,a onda je sve to pokvario neznalica Sušić i od Zmajeva napravio miševe.....![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svabo i Gulas se znaju 30-40 godina i sta je to Osim trebao???calcio je napisao/la:@Gringo se vratio korijenima, vratio Osima na avatar.![]()
Jedno vrijeme ga nije bas gotivio, to jest dok je Svabo podrzavao Susica.
Ovo je bas nevjerovatno. Mogu oni iz Safeta, ali ne moze izgleda Safet nikada iz njih. Strasno koja prevrtljivost.Principatus je napisao/la:Head, prvo si uzdizao Safeta u nebesa, pa si govorio da mora da ide i da je neznalica i da se izvinjavas sto si ga podrzavao i da te je sramota, a sad ponovo mijenjas kurs. Aferim momcino.Head je napisao/la:Safet Susic ce biti upisan zlatnim slovima u historiji reprezentacije kao selektor koji je jedini odveo repku na veliko takmicenje. Pored toga ce biti upisan da je napravio takvu selekciju igraca da smo bili u prvoj jakosnoj skupini. Od prosjecne reprezentacije napravio je svemirski brod. U to cete se uvjeriti s vremenom, halalim ove kvalifikacije ali vidjecete u sljedecim da niko nece dostici Papeta.
Husika je napisao/la:Svabo i Gulas se znaju 30-40 godina i sta je to Osim trebao???calcio je napisao/la:@Gringo se vratio korijenima, vratio Osima na avatar.![]()
Jedno vrijeme ga nije bas gotivio, to jest dok je Svabo podrzavao Susica.
Ustati kao Gulas i nasrnuti na neistomisljenike ?
Osim je old school![]()
Osim o podržavanju Gulaša, Ragu, Haše i Nareska za selektora Japana.Je li tačna informacija koji su objavili inostrani i naši mediji da ste predložili Safeta Sušića za selektora Japana?
- Ne, nisam. Ne znam ko je to objavio... Drugi predlažu, pišu, izmišljaju, a mene ne pita niko. Jer, mislim da to ne bi bilo korektno s moje strane - da se petljam u te stvari. A pogotovo ne da odlučujem o nečijoj sudbini ili nečijim sudbinama. Ipak, oba kandidata su naši treneri - iz BiH. Svako od njih na svoj način ima svoje ime i prezime, i svoju karijeru. Da li je ona ispred ili iza njih, to je drugo pitanje.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 17 gostiju.