bravo , mi smo njima zadnja rupa na svirali a ovi ˝nasi ˝ portali gledaju njih kao da su engleska premijerka ili spanska primera , potpis za tvoj posttuborg-green je napisao/la:eh moj bmw, diktatura šta drugo, ko im odgovara drže ga, a ko ne odgovara yebu kako hoće, ali doći će sve na svoje skontaće ih raja kad tad, a onda nek ureduju dušmanima, evo samo ću jedan primjer navesti što se tiče ss.ba, imaju više vijesti o hrvatskoj ligi, nego o našoj, jbt svaku sitnicu koja se tamo desi oni prenose, umjesto da postave slike npr.utakmice u gradačcu, trebinju itd, oni postavljaju slike sa maksimira, poljuda objave za sedmicu više inf. o hrvatskoj ligi, nego hrvatski web stranice za godinu dana o plbih, nek se malo ugledaju na njih ljudi guraju svoje, a ne tuđevelezovac do groba je napisao/la:sad sam od Ruže stigao gdje se okupilo 1500- 2000 navijaca Veleza ali ih 700 samo ima sa kartama ,sramota za grad jer pola navijaca nece uci na stadion ko sto sam i sam jer nisam uspio ugrabiti kartu na vrijeme
ja sam bmw i banovali su mi nick ovde na sedam dana a stvarno ne znam zastosamo sam napiso pjesmu koju redovno pjevamo na tribini
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: FK Velež
Sretno Rodjenim danas 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- tuborg-green
- Kontakt:
Copy SMiley-ve sa njihovog foruma 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
kopira samo html kod smajlica sa nase stranicetuborg-green je napisao/la:kako to praviš bogatihammers je napisao/la:Sretno Rodjenim danas
Sretno Velezovci!
Poderite gu*ove komsijama i ucvrstite drugu poziciju.
Moj tip: 2:1 za Velez, mada mislim da je najrealnije 2:2, opet za Velez.
Poderite gu*ove komsijama i ucvrstite drugu poziciju.
Moj tip: 2:1 za Velez, mada mislim da je najrealnije 2:2, opet za Velez.

-
- Kontakt:
goooooooooooooooooooooo 1-1 Zaimovic
sa RM foruma. Ultrasi se ne cuju

- rob do bagro
- Kontakt:
ko da je naopacke snimanoAnalic je napisao/la:sa RM foruma. Ultrasi se ne cuju![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
volio bi da velež neizgubi sretno velež da se vidi ko je veći klub u mostaru a u utorak mi prolazimo na našoj grbavici
sretno velež

jao pa jesi glup> Okreni monitor...rob do bagro je napisao/la:ko da je naopacke snimanoAnalic je napisao/la:sa RM foruma. Ultrasi se ne cuju![]()

Šala mala

- Crveni_1922
-
- Kontakt:
Crveni_1922 je napisao/la: KRAJ PRVOG POLUVREMENA (1-1)
odlicno aBd u drugom zabijamo go za pobjedu , malo me ohladila ova situacija na Sirokom , samo da ti momci prezive

- Crveni_1922
49' min. Igra se odvija na sredini terena, bez većih opasnosti.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Sretno da dobijete ovaj fašisticki klub zvani zrinjski
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
XFk_zeljo_1921 je napisao/la:Sretno da dobijete ovaj fašisticki klub zvani zrinjski
-
- Kontakt:
nadam se da ce momci izvuci bar remi , evo upravo smo imali veliku sansu da povedemo ****
- Crveni_1922
-
- Kontakt:
Crveni_1922 je napisao/la:Dobra prilika za Čolića, ostaje 1-1
ako neko zna gdje mogu pratiti tekmu,na radiju sad vijesti .....ili ako nema nigdje,molio bih one koji znaju....neka izvjestavaju

-
- Kontakt:
neko je zabio gol , cuo se prije minut eho sa tribina a kako ja cujem odlicno rodjene citavu utakmicu nadam se da smo mi ...amin Bože
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.