NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Najradije bi da sam ćorav na pojedine upise.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Poceli su te zvat Tito, uskoro ce i postavljat na topicu omiljena muzika pjesme "Tito mi ti se kunemo".Titova-Juga je napisao/la:Najradije bi da sam ćorav na pojedine upise.

Neg mozetel se vi ulogovat na twitter, ja ne mogu da si pita, izbaci mi ono da dokazem da sam human (jok svemirac sam) al kad ukucam kod ne prihvati vec mi refreshuje stranicu i nista se ne desi.

Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 04 jun 2013, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Izgleda da ce Hollins biti novi trener Clippersa. Joerger Memphisa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Josipe,bice to vjeruj mi.Nisi valjda opet nervozan zbog kladionice
pitaj,reci ce ti se,sta da odigras 

Ja sam stalno prijavljen,evo sad sam ušao nakon nekih mjesec dana i nema nikakvih problema.BIHfan je napisao/la: Neg mozetel se vi ulogovat na twitter, ja ne mogu da si pita, izbaci mi ono da dokazem da sam human (jok svemirac sam) al kad ukucam kod ne prihvati vec mi refreshuje stranicu i nista se ne desi.
Clippersi s magarca na magarca.Greivis je napisao/la:Izgleda da ce Hollins biti novi trener Clippersa. Joerger Memphisa.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Titova-Juga
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Poceli su te zvat Tito, uskoro ce i postavljat na topicu omiljena muzika pjesme "Tito mi ti se kunemo".Titova-Juga je napisao/la:Najradije bi da sam ćorav na pojedine upise.![]()

Nisam ga jutros bacio nikako, al' ako Pacersi prođu ove floppere (iako ni Indianu ne mogu nešto), tresnut' ću ga od ivicu stola nekoliko puta zaredom

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Poceli su te zvat Tito, uskoro ce i postavljat na topicu omiljena muzika pjesme "Tito mi ti se kunemo".Titova-Juga je napisao/la:Najradije bi da sam ćorav na pojedine upise.![]()
![]()
...
Nisam ga jutros bacio nikako, al' ako Pacersi prođu ove floppere (iako ni Indianu ne mogu nešto), tresnut' ću ga od ivicu stola nekoliko puta zaredom

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Sportfanatik
- Kontakt:
http://www.****.net/kosarka/nba ... tima-video" onclick="window.open(this.href);return false;
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
http://www.nbaserbia.com/vesti/3848/vuk ... sa-i-9-pik" onclick="window.open(this.href);return false;
Da imamo nekog pametnog GM-a da im Boozera uvalimo.
Da imamo nekog pametnog GM-a da im Boozera uvalimo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa kad vas Indiana sad tuce jer su pod kosem premocni , zasto vas onaj Miami nebi dobio de mi samo reci daj mi razlog zbog kojeg nebi?..eh jedino ako ti racunas u ovom Miamiu da je to onaj isti Wade od ranije to je druga stvar , ali posto nije isti onda poklopi se usima i cekaj veceras nadaj se da izbacite Indianu .ovdje u Miamiu imas istina Jamesa koji je bolji od svih ostlaih sto su bili u proslom Miamiu, ali ostatak ekipe definitivno je onaj Miami imao nego ovaj sad .. doduse vi ste juce navijaic ostali pa niste ni pratili onaj Miami jer ste vi tad navijali za Lakerse, pa mlo za Pedju i Divca, Webera i Dunkana i comp, Hamilton,Wallace,Bilups i td .. eh sad vam je Miami u modi s kraljicom ebigaGreivis je napisao/la:I sta reci na ovo? Nije problem ako neko ko je upuceniji od mene ismijava moje postove, al kad vidim kakvi ljudi to zapravo rade bude me stvarno stid.SaltCityAttack je napisao/la:ona ekipa Miamia bolja nego ova ekipa za 15 poena
Negdje sam pročitao kao "Kobea nije bilo strah uzimati šuteve." Tačno, međutim nije to ni neka odlika. Lahko je uzeti šut, treba ga pogoditi, a čuvene su Kobijeve cigle.

Ne znam ko je rekao da je Grenger bolji od Wada ali svakko da nije tu se slazem...gdje ce Grenger biti bolji od Wada.. doduse obadvojica sad kubue sa povredema , ali opet Wade je tata za njega
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 04 jun 2013, 02:29, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ajmo sad Pacersi pregaziti ovaj Miami ko plitak potok !

Jos malo pa pocinje, gdje stee????
Samo se nadam da ce biti dobra utakmica, mora biti nisam dzaba ovako uzbudjen.

Samo se nadam da ce biti dobra utakmica, mora biti nisam dzaba ovako uzbudjen.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
brate da znam da ce ih Spursi uzeti u finalu volio bi da obiju nocas da se produzi mlo euforija na forumuBIHfan je napisao/la:Jos malo pa pocinje, gdje stee????![]()
![]()
![]()
Samo se nadam da ce biti dobra utakmica, mora biti nisam dzaba ovako uzbudjen.![]()

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Evo nas, smisljam koje hejterske postove da izbacim tokom utakmice pa me zato nije biloBIHfan je napisao/la:Jos malo pa pocinje, gdje stee????![]()
![]()
![]()
Samo se nadam da ce biti dobra utakmica, mora biti nisam dzaba ovako uzbudjen.![]()

Jel West skroz ozdravio ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
I ja sam maloprije sa Titovom-Jugom pricao na PM i rekao sam da bi volio da Heat prodje jer znam da ce forum postat dosadan ako Heat ispadne. Bolje da izgube u finalu.SaltCityAttack je napisao/la:brate da znam da ce ih Spursi uzeti u finalu volio bi da obiju nocas da se produzi mlo euforija na forumuBIHfan je napisao/la:Jos malo pa pocinje, gdje stee????![]()
![]()
![]()
...neka malo da ginemo otvaraju se evo karte brate

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Let's get it on!GAME 7! 

Dzaba sve al Indiani svaka cast, igraju fenomenalno. Ovo nema nikakve veze sa Heatom, mislim da oni igraju slabo il sta vec, vec Pacersi su stvarno odlicni. Heat nema rjesenja za njih i to je to.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ima'l ko kakav HD stream? na balkansportu samo vip 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ova ce IND postati strasna ekipa cim budu poveli malo racuna o izgubljenim loptama...
I mene izradise, bas sam se naviko na njih.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ima'l ko kakav HD stream? na balkansportu samo vip
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.