Toga se treba bojati,a sto se tice igre sigurno smo kvalitetniji i bolji od Grka.Dzonikola je napisao/la:Samo da nas sudija ne hebe veceras
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
http://****%2Fdruga-strana-sporta%2Fsprijecen-sukob-nasih-i-grckih-navijaca" onclick="window.open(this.href);return false;
Uf uf
Nekoliko sati uoči početka utakmice u Zenici između Bosne i Hercegovine i Grčke u hotelu Intercontinental umalo je došlo do tuče između nekoliko navijača.
Naime, vidno alkoholizirani navijači pristigli iz Grčke stigli su u zenički hotel, gdje su pjevali navijačke pjesme svoje zemlje.
U hotelu se u tom trenutku našlo i nekoliko navijača Bosne i Hercegovine, te je umalo došlo do fizičkog sukoba, koji je na svu sreću spriječen.
Inače, večeras se na stadionu Bilino polje očekuje dolazak oko 500 navijača iz Grčke.
Uf uf

Nekoliko sati uoči početka utakmice u Zenici između Bosne i Hercegovine i Grčke u hotelu Intercontinental umalo je došlo do tuče između nekoliko navijača.
Naime, vidno alkoholizirani navijači pristigli iz Grčke stigli su u zenički hotel, gdje su pjevali navijačke pjesme svoje zemlje.
U hotelu se u tom trenutku našlo i nekoliko navijača Bosne i Hercegovine, te je umalo došlo do fizičkog sukoba, koji je na svu sreću spriječen.
Inače, večeras se na stadionu Bilino polje očekuje dolazak oko 500 navijača iz Grčke.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Unervozio sam se vec, a nije ni akšam kako treba
Nadam se da nas igraci nece razocarati. Vrijeme je da se konacno napravi taj iskorak ka plasmanu na neko veliko takmicenje.
Svi oni dosadasnji barazi i utakmice su bili osudjeni na propast, ali ovo veceras je vjerovatno najbolja prilika koju cemo imati u godinama koje dolaze.

Nadam se da nas igraci nece razocarati. Vrijeme je da se konacno napravi taj iskorak ka plasmanu na neko veliko takmicenje.
Svi oni dosadasnji barazi i utakmice su bili osudjeni na propast, ali ovo veceras je vjerovatno najbolja prilika koju cemo imati u godinama koje dolaze.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

sta li je u glavama ovih ljudi?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ništa, bukvalno.LenBias je napisao/la: sta li je u glavama ovih ljudi?
sve osim poraza nije lose. ako izgubimo ne gine nam Portugal u barazu
Maksuz selam za Brčko
Ja ću pobudalit do većeras ne zna svaki put mi je ovako,a nema lijeka,nema.

Ja ću pobudalit do većeras ne zna svaki put mi je ovako,a nema lijeka,nema.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Grčka dijaspora xDmandraX je napisao/la:Ništa, bukvalno.LenBias je napisao/la: sta li je u glavama ovih ljudi?
- Citizen-X
- Kontakt:
a ja krkan tocio gorivo kod njih - e pa neces vise mamu li vam supacku 

Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 22 mar 2013, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Naletim na isjecke tekme u Belgiji. Ja ovog Zlatana Bajramovica ne mogu prezaliti ... Inace, kao sto je Vedo rekao, podrzite nas - vraticemo pobjedom. Sretno veceras. Samo borba do zadnjeg atoma snage i zadnje minute pa makar i ne pobijedili ...
Lizat ce se oni veceras sa svojim "pobracenim helenima" !
Pobjede BiH i Hrvatske.
Pobjede BiH i Hrvatske.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Samo igrati, ne treba se ničega plašiti.BluesForever je napisao/la:Toga se treba bojati,a sto se tice igre sigurno smo kvalitetniji i bolji od Grka.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Iskreno strah me ove vecerasnje utakmice i imam neki los osjecaj...Nadam se da me osjecaj vara.
Utakmica je veoma bitna i eventualnom pobjedom smo veoma blizu Brazilu, no ako se kojim slucajem ne daj Boze desi poraz ne treba kritikovati igrace, jer ima jos utakmica da se igra i sve je moguce.
Sjetimo se samo kvalifikacija za SP 2006, kada su nakon gostovanja u Belgiji svi kritikovali igrace koji su SP izgubili remijem protiv Litvanije na domacem terenu. Jer sa eventualno ta dva boda imali bi sve u nasim rukama pred gostovanje u BG-u i ne bi bili primorani da ganjamo rezultat.
Utakmica je veoma bitna i eventualnom pobjedom smo veoma blizu Brazilu, no ako se kojim slucajem ne daj Boze desi poraz ne treba kritikovati igrace, jer ima jos utakmica da se igra i sve je moguce.
Sjetimo se samo kvalifikacija za SP 2006, kada su nakon gostovanja u Belgiji svi kritikovali igrace koji su SP izgubili remijem protiv Litvanije na domacem terenu. Jer sa eventualno ta dva boda imali bi sve u nasim rukama pred gostovanje u BG-u i ne bi bili primorani da ganjamo rezultat.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- BluesForever
- Kontakt:
I zbog ovoga sam ja na temi Novak Đokovic govorio sto ne navijam za Novaka,jest on iz Srbije i nema sa ovim **** iz RS-a ništa ali sigurno 80% Srba iz Srbije ne bih za nas navijalo.LenBias je napisao/la:
sta li je u glavama ovih ljudi?
Champions League Winners 2012
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma na ovo se treba samo smijati ba. To ti je balkan i nas mentalitet. Ovo ces naci na svakoj strani. Spika ''nek i komšiji crkne krava'' samo malo prepakovana u drugu ambalažu.Citizen-X je napisao/la:a ja krkan tocio gorivo kod njih - e pa neces vise mamu li vam supacku
★★★
- Citizen-X
- Kontakt:
kojem komsiji ba?L'Avvocato je napisao/la:Ma na ovo se treba samo smijati ba. To ti je balkan i nas mentalitet. Ovo ces naci na svakoj strani. Spika ''nek i komšiji crkne krava'' samo malo prepakovana u drugu ambalažu.Citizen-X je napisao/la:a ja krkan tocio gorivo kod njih - e pa neces vise mamu li vam supacku
pa raduju se porazu vlastite zemlje!
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Kako se tekma blizi sve sam uvjereniji da ce Lula biti nas najbolji igrac 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
+1Citizen-X je napisao/la:kojem komsiji ba?L'Avvocato je napisao/la:Ma na ovo se treba samo smijati ba. To ti je balkan i nas mentalitet. Ovo ces naci na svakoj strani. Spika ''nek i komšiji crkne krava'' samo malo prepakovana u drugu ambalažu.Citizen-X je napisao/la:a ja krkan tocio gorivo kod njih - e pa neces vise mamu li vam supacku
pa raduju se porazu vlastite zemlje!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.