Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Momciluk
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Momciluk » 24 sep 2015, 12:51

DonCorleone je napisao/la:Ogadi mi se juce jednim potezom.

Kada je Dzekson u svojoj nespretnosti napravio drugi preksaj zaredom nad igracem Sampdorie, krenuo Zukanovic prvi prema sudiji, gestikulirajuci da je Dzekson vec napravio dva gruba starta zaredom, trazeci zuti karton.
:lol: pa normalno da ce trazit sta si ocekivao, da mu je brat trazio bi a ne Dzeko..
This time next year we'll be millionaires.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 24 sep 2015, 12:51

Komentator na Areni sinoc kaze u fazonu ako Sampdoria osvoji bod trebaju se zahvaliti Zukanovicu i golmanu...

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 24 sep 2015, 12:53

Evo ima repriza sad na Areni 1 za sve one koji nisu gledali!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 sep 2015, 12:57

Sasvim legitimno je da trazi zuti karton i misli na svoj tim, jedino, ako uzmes u obzir da se nijedan igrac Sampdorie nije bunio, a da je on divljacki nasrnuo na sudiju pri startu Dzeksona, i kada bas uzmes u ozbir da su kolege iz reprezentacije, onda je to ipak malo cudno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 24 sep 2015, 13:04

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:54, ukupno mijenjano 2 puta.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 sep 2015, 13:04

I meni se ogadio jučer. nije pustio ni jedan gol Džeki.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 sep 2015, 13:12

Donnie Darko je napisao/la:I meni se ogadio jučer. nije pustio ni jedan gol Džeki.
Nije to isto. Ne mora mu pustiti gol, neka bude najbolji na terenu, svakako je bio jako dobar, ali ono gestikuliranje je bespotrebno bilo, jos jedini koji se buni, drago mi je da se i tebi ogadio :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 sep 2015, 15:10

Pa i treba tražiti i crveni ako misli da je zaslužio. Profesionalac je i na terenu nema prijatelja.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 24 sep 2015, 16:06

Mozda je imao i motiv vise, jer su upravo ovakve njegove kolege izglasale da za njeg nema mjesta u Brazilu???
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Bosna64
Kontakt:

Post Postao/la Bosna64 » 24 sep 2015, 16:37

zgembo89 je napisao/la:ODlican Zuka iako je igrao na lijevom beku prosle godine za Chievo ta smirneost i stalozenost kao i pravovremene intervencije su ga ucvrstile na poziciji stopera u Sampdoriji..Bojao sam se njegovog nedostatka brzine ali veceras se to nije primjetilo ni ujednom slucaju
Nije mu brzina ni trebala nije napusto sesnesterac

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 sep 2015, 16:39

Ahahah. Na terminu se dva prijatelja ne poznaju, a kamoli profesionalci. Joj priče.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 24 sep 2015, 17:04

JohnCleese je napisao/la:Mozda je imao i motiv vise, jer su upravo ovakve njegove kolege izglasale da za njeg nema mjesta u Brazilu???
:damn: :damn:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 24 sep 2015, 17:18

Trebo je pustiti Edinu da zabije gol.
🔵⚪

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 sep 2015, 17:22

Husika je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Mozda je imao i motiv vise, jer su upravo ovakve njegove kolege izglasale da za njeg nema mjesta u Brazilu???
:damn: :damn:
Husika vjeruj da je moguce taj scenario bio... ja kolko znam bila je takva prica da su dzeko i spaha rekli da ibricic mora ici na Sp ako safet i kompanija misle ugurat hadzika anelku i svina tinka... necu da pisem ova dva imena kako treba jer su to nula igraci i isti mafijasi kao oni sto ih guraju i sto su im zaledje. Znaci onda je zuka ispasto za sve to. Ovo je ziva istina jer sam cuo sa dosta strana, da je ibricic moro bit poveden da bi safet i savez odradili ova lopovska posla sa menadzerima. Ima tu jos svasta toga.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 24 sep 2015, 17:38

Ibricic je najmanji problem (ni minute nije dobio na SP sa rez. golmanima...dok su :oops: ) helem ima u nogama nogometa kakvog Tinket i Hadzic pjevac nikad nece imati.. :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 24 sep 2015, 17:41

DonCorleone je napisao/la:Ogadi mi se juce jednim potezom.

Kada je Dzekson u svojoj nespretnosti napravio drugi preksaj zaredom nad igracem Sampdorie, krenuo Zukanovic prvi prema sudiji, gestikulirajuci da je Dzekson vec napravio dva gruba starta zaredom, trazeci zuti karton.
:crazy: :facepalm:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 sep 2015, 17:49

Gabon je napisao/la:Ibricic je najmanji problem (ni minute nije dobio na SP sa rez. golmanima...dok su :oops: ) helem ima u nogama nogometa kakvog Tinket i Hadzic pjevac nikad nece imati.. :kafa:
Normalno da trupko nije problem.. on je majstor igracina za ove ublehe... ali tako je se odvijalo u reoci kad je trebalo na sp... ibricic ni minute nije dobio klasa za ovu dvojcu, zahirovic rahimic iznjeli kvalifikacije i sutnuti prije sp-a... sramota je ova repka i oni koji vode repku treba ih javno objesit... to je bagra najgora ... rahima trupko zaha zuka sinovi bosne, ostavili zadnji atom snage za nas plasman :bih: a na tanjir dosli ova dva invalida i zato i jesmo ispali bez ispaljenog metka... sutnuli nas ko macku sa praga iz grupe.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 sep 2015, 20:14

SlevinKelevra je napisao/la: :crazy: :facepalm:
Od svih igraca, on jedini koji se buni, igrac nad kojim je izvrsen prekrsaj, dize se i nastavlja igrati, Ervin trci prema sudiji i pocinje se raspravljati. Sta se on ima raspravljati tu? Stiti svoj tim na taj nacin ili kako? Nema on tu sta gestikulirati.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 sep 2015, 20:21

DonCorleone je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la: :crazy: :facepalm:
Od svih igraca, on jedini koji se buni, igrac nad kojim je izvrsen prekrsaj, dize se i nastavlja igrati, Ervin trci prema sudiji i pocinje se raspravljati. Sta se on ima raspravljati tu? Stiti svoj tim na taj nacin ili kako? Nema on tu sta gestikulirati.
U pravu je bio Safet, kako je Zukan samo los covjek. :kafa:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 sep 2015, 20:33

Smeta vam svima, znam, ali ako nesto mrzim onda je ono moljakanje i pritiskanje sudije, a to da li je los ili dobar me ne zanima. Mozda je Safet stvarno bio u pravu :mrgreen: .

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Google Adsense [Bot], Proximic i 26 gostiju.