Zvjezdan Misimović

NoName
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la NoName » 31 avg 2010, 10:38

Sretno Miske.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 31 avg 2010, 10:38

NoName je napisao/la:Sretno Miske.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 31 avg 2010, 11:19

Posta miske "turcin" :lol:

Nek ti je sa srecom care !!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 31 avg 2010, 11:29

Sretno Miske i nastavi tamo gdje si stao ;).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 31 avg 2010, 11:44

Zvjezdan Misimović (born 5 June 1982) is a German-born Bosnian footballer who currently plays for Galatasaray. Misimović is the co-captain of the Bosnia and Herzegovina national team.

Na wikipediji već neko stavio. :lol: :lol:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Jedinstvo-Bihac
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo-Bihac » 31 avg 2010, 11:48

neka mi sad neko kaze da je nemoguce otici iz Wolfsburga, zar Wolfsburg nije trazio 20 miliona eura za Misimovica, na kraju otisao za 8 sto ja mislim da je prilicno malo za Misketa, isto bi trebao i Dzeko da nas sviju rijesi ovih dilema vise, 2 godine se prica kako odlazi iz Wolfsburga :mrgreen:

sretno Miske! Super je Turska i Istanbul, jest da se u Istanbulu najmanje navija za Galatu, ali ajd bice bolje :D

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 31 avg 2010, 11:55

Jedinstvo-Bihac je napisao/la:neka mi sad neko kaze da je nemoguce otici iz Wolfsburga, zar Wolfsburg nije trazio 20 miliona eura za Misimovica, na kraju otisao za 8 sto ja mislim da je prilicno malo za Misketa, isto bi trebao i Dzeko da nas sviju rijesi ovih dilema vise, 2 godine se prica kako odlazi iz Wolfsburga :mrgreen:

sretno Miske! Super je Turska i Istanbul, jest da se u Istanbulu najmanje navija za Galatu, ali ajd bice bolje :D
Miske je otisao zbog toga sto je uprava Wolfsa ubjedjena da je na njegovu poziciju dovela boljeg igraca, a na Dzekinu poziciju da Ibrahimovic dodje ovi njeg ne bi dali. Mislim da je to tesko porediti, jer Miske ima 28 godina i ta cjena mu je bila dok nije postojao igrac koji ga je mogao zamjeniti u Wolfsburgu. Takodjer u svakom timu tesko da mogu dva ofanzivna veznjaka da se sastave u prvom timu, dok u napadu se uglavnom i igra sa dva ili nekada i sa tri napadaca. Ponavljam njihove situacije su iz mog ugla gledanja ne uporedive.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 31 avg 2010, 12:06

Turci ovako formaciju Galate zamisljaju:

------------------------------Ufuk---------------------------------

Insua-------------Servet---------------Neil-----------------Sabri

----------------Sarp---------------------------Elano----------------

Kewell---------------------Misimovic------------------------Touran

---------------------------Baros--------------------------------------
NE DAJ SE BOSNO !!

chancho
Kontakt:

Post Postao/la chancho » 31 avg 2010, 12:14

Sretno Miske, mada mi je krivo, jer umjesto da ideš naprijed (Španija, Engleska), ti ode "nazad"....ovo sam maksuz stavio pod navodnike, jer Galata pravi dobar tim....i Rajkard je tu, ali....nisu u LP, al' dobro, valjda dogodine budu.....SRETNO KRALJU!!
Mi u BiH bi trebali djeci davati imena po uzoru na ove naše tablice na autima, valjda bi tada bilo svejedno KO SE KAKO ZOVE!
Miriše hljeb što Salčin sprema..

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 31 avg 2010, 12:17

BH_Patriot je napisao/la:Turci ovako formaciju Galate zamisljaju:

------------------------------Ufuk---------------------------------

Insua-------------Servet---------------Neil-----------------Sabri

----------------Sarp---------------------------Elano----------------

Kewell---------------------Misimovic------------------------Touran

---------------------------Baros--------------------------------------
Turan*

Ovaj tim je zemlja zemlja jak, jos samo kada bi se kako treba uigrao.. Nije ovo ni toliki korak nazad, jedino eto sto je Turska liga nesto slabija od Njemacke, no zato ce Miske slijedece godine gotovo sigurno igrati Ligu prvaka a Dzekson mozda ne udje ni u Europa League...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 avg 2010, 13:24

Samo je problem so su tanki u odbrani i defanzivnoj sredini a sada im dolzi Miske kralj defenzive ;)
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 31 avg 2010, 13:30

kimbo je napisao/la:Samo je problem so su tanki u odbrani i defanzivnoj sredini a sada im dolzi Miske kralj defenzive ;)
Mislim da su ljudi u Galati kompetentniji da pricaju o tome kakav im igrac treba, od tebe ili ipak mislis drugacije?

Miske je doveden da igra ofanzivno, svjesniji su oni od tebe da se takav tip igraca ne vraca nazad pa nece ni graditi defanzivu na njemu sigurno.
Cuva Bog Zelju svog!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 avg 2010, 13:32

mirzza je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Samo je problem so su tanki u odbrani i defanzivnoj sredini a sada im dolzi Miske kralj defenzive ;)
Mislim da su ljudi u Galati kompetentniji da pricaju o tome kakav im igrac treba, od tebe ili ipak mislis drugacije?

Miske je doveden da igra ofanzivno, svjesniji su oni od tebe da se takav tip igraca ne vraca nazad pa nece ni graditi defanzivu na njemu sigurno.
Hajde kada vec moras da budes poklopac da ti odgovorim , imas Turski forum pa se malo raspitaj i popricaj s ljudima ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 31 avg 2010, 13:34

Hagi je napisao/la:
Medixon je napisao/la:
Galata jest , al Turska liga je sux!
Koliko utakmica gledas sedmicno Turske lige?

Ja mislim da nasi mediji mnogo utjecu na ova razmisljanja.

Ostavite se malo EPL i ostalih usminkanih liga i gledajte ove.

Ima fudbala pored Engleske, Spanije, Njemacke, Italije i Francuske..

Samo da se zna, da bi ti govorio za Tursku ligu da je super, samo da ima prenos svake sedmice.
Kad bi mi vjerovo , jucer sam gledao utakmicu Turske lige preko satelita , Besiktas je igro protiv nakog kluba , mogu ti rec da je sux ozbiljno , teren zemlja , 2 tribine stadion ima , znaci bas nigdje veze , igra naka mrtva .. Ja govorim sto sam vidio..

@ Sretno Miske !
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 31 avg 2010, 13:48

kimbo je napisao/la:
mirzza je napisao/la:

Hajde kada vec moras da budes poklopac da ti odgovorim , imas Turski forum pa se malo raspitaj i popricaj s ljudima ....
Imam pametnija posla, nego da listam turske forume, komentar je bio isprovociran tvojim naglaskom da je Miske kralj defanzive. Miske je dvije godine zarednom najbolji asistent Budneslige i otjerali su ga ko zadnje pseto.
Miske ce u Galati procvjetati jer je klasa od igraca i treba velicati njegove pozitivne osobine a ne naglasavati mane. Probaj to objasniti arkadasima u moje ime ;)
Cuva Bog Zelju svog!

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 31 avg 2010, 14:41

Galatasaray je veliki klub i Misimovic je napravio pravi potez! Galata ima odlicnu ekipu ,mozda i najjacu u Turskoj i sigurno su glavni favoriti za titulu,tako da ce Miske naredne sezone u Ligu prvaka..Konacno ce se moci skoncentrisati na svoje igre a ne na onog gmizavca Henesa i njegove budalastine... Sretno Miske u Istanbulu!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 avg 2010, 14:41

Iako nisam zadovoljan ovim transferom, zelim ti svu srecu. Nadam se da ces nastaviti svoj niz asistencija pa da i u Turskoj oboris neki rekord.
Nema sumnje da si veliki igrac i da ces se uklopiti na najbolji moguci nacin.
Jos jednom SRETNO!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 avg 2010, 16:02

Gledam na transfermarket malo ovaj Galatasaray. Ovo je predobra ekipa, jedino slaba pozicija im je golman i tu su trebali Kenu Hasagica uzet. :D
Odbrana sa Cetinom, Sariogluom, Neilom i Baltom je jedna od boljih u Turskoj. Vezni red je daleko najaci dio ovog tima sa Ardom, Canom, Elanom, Kewlom i sad Misketom. U napadu odlicni Baros. Na klupi veliki strucnjak Raajkard. Po meni je ovo korak naprijed u karijeri iskreno, jer ova ekipa bi bez problema pobjedila Wolfsburg. Jedino sto je Turska liga slabija u odnosu na Bundesligu, ali Turci sve vise ulazu u fudbal i za par godina bice to odlicna liga koja ce biti dobro rangirana u Svijetu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 31 avg 2010, 16:06

samo steta sto galatasaray ne igra u evropi, tako da nece imati prvise jakih utakmica u ovoj sezoni.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 avg 2010, 16:09

dino-92 je napisao/la:samo steta sto galatasaray ne igra u evropi, tako da nece imati prvise jakih utakmica u ovoj sezoni.
Nebi ni u Wolfsburgu....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.