Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Nevjerovatan klub, nevjerovatni navijaci.
Kada covjek pogleda onakve navijace zapita se kako taj klub nije prvak svijeta?
Kakav je samo igrac Vlasic. I Balic. A osamnaest ljeta im tek.
Svaka cast za pravi put koji je Hajduk odabrao.
Zasluzena pobjeda i sretno u Play-offu.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
Moj sin je bio, inace je na priprema Hajduka - 2001.godiste.Pale_Companion je napisao/la:Bio sinoc na Poljudu, jednom rijecju - spektakl !
Pokusavao mi je jedan do dva sata opisati atmosferu. Na kraju je rekao : Stari, moraš to doživit!

Bravo za malog, tata je sigurno ponosanackeey je napisao/la:Moj sin je bio, inace je na priprema Hajduka - 2001.godiste.Pale_Companion je napisao/la:Bio sinoc na Poljudu, jednom rijecju - spektakl !
Pokusavao mi je jedan do dva sata opisati atmosferu. Na kraju je rekao : Stari, moraš to doživit!![]()
![]()

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Re: RE: Re: Hajduk Split
Odlična koreografija
Još bolji rezultat pred uzvrat.Valjda se neće prosut.Buric radi dobar posao.
Izbori

Još bolji rezultat pred uzvrat.Valjda se neće prosut.Buric radi dobar posao.
Izbori

- Alen Škoro
- Kontakt:
Pitam se zasto Hajduk ne igra ovako u HNL-u i zasto nije slavio u Sloveniji i Estoniji, jer je kasnije dokazao da je daleko iznad Kaleva i Kopera. Istra ih svakako redovno prasi, ali cetiri komada je ipak previse.
Mislim da se neke utakmice olako shvacaju. Bojao se se cinjenice da je prva na Poljudu, jer bi vani bilo tesko ganjati rezultat nakon sto si podcjenio protivnika, ali konacno se odigralo pametno. Bilo je tu rupa, ali gosti nisu imali taj kvalitet da to iskoriste i to je to.
Vani treba odigrat sto pametnije. Cak i minimalan poraz je dobrodosao, ali treba cuvat nulu i pokusat zabit gol. Mislim da Hajduk gore moze do pobjede, do remija minimalno. Prolaz ne dolazi u pitanje.
Mislim da se neke utakmice olako shvacaju. Bojao se se cinjenice da je prva na Poljudu, jer bi vani bilo tesko ganjati rezultat nakon sto si podcjenio protivnika, ali konacno se odigralo pametno. Bilo je tu rupa, ali gosti nisu imali taj kvalitet da to iskoriste i to je to.
Vani treba odigrat sto pametnije. Cak i minimalan poraz je dobrodosao, ali treba cuvat nulu i pokusat zabit gol. Mislim da Hajduk gore moze do pobjede, do remija minimalno. Prolaz ne dolazi u pitanje.
-
- Kontakt:
Smijesan klub kao i navijaci kmecavci i luzeri. Da, bas je cudno sto taj klub nije prvak svijeta a do prije koji mjesec im prvotimci i glavni igraci bili Avdija Vrsajevic i Tino Sven Susicackeey je napisao/la:Nevjerovatan klub, nevjerovatni navijaci.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Hvala na lijepim zeljama. I sin je vec postao U-15 reprezentacije BiH.BigBigBang je napisao/la:Smijesan klub kao i navijaci kmecavci i luzeri. Da, bas je cudno sto taj klub nije prvak svijeta a do prije koji mjesec im prvotimci i glavni igraci bili Avdija Vrsajevic i Tino Sven Susicackeey je napisao/la:Nevjerovatan klub, nevjerovatni navijaci.
Zasluzena pobjeda i sretno u Play-offu.![]()
Vlasic i Balic smijesni igraci bolji u Dinamu sjede na klupi. Sinu ti zelim sve najbolje u fudbalskoj karijeri i zelju da postane reprezentativac drzave za koju navijas uz preporuku tebi da ucinis sve da nekako sina sprovedes do Zdravka Mamica i Dinama istinske tvornice fudbalera svjetskog kalibra a drzis ga sto dalje od Hajduka orijunaskog kluba i tvornice propaliteta i polovnjaka
Imali smo priliku birati između Dinama i Hajduka. Izbor je ocit, jer sam ja pustio djetetu da odluci. Kada sam rekao da bi Hajduk trebao biti prvak svijeta, mislio sam sa onakvim navijacima. Uporedi Maksimir u utorak i Poljud sinoc. Neuporedivo. I **** i pare i titule HNL-a, ono se moze nazvati samo jednim imenom - Ljubav.
-
- Kontakt:
MA to ti je sa navijacima ono u stilu fino je to sine ali to ne yebe kad je u pitanju razboj mladog igraca koga briga za atmosferu mislim da je Dinamo neuporedivo bolji izbor u svakom pogledu, skola fudbala je medju najjacim u evropi mladi su nesluzbeni svjetski prvaci osvojvsi onaj nike cup, u Dinamu se radi vrhunski istian puno se teze i nametnuti tamo jer je konkurencija mnogo jaca uglavnom sretno malom kakogod da sad ne pehiram nista svojim misljenjem o Hajduku i njihovoj skoli fudbala kao i citavom klubu opcenito.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koreografija je za desetku! 

Mora se i u HNLu nesto odigrati
1. Din. Zagreb 4 2 2 0 9:3 8
2. RNK Split 4 2 2 0 4:2 8
3. Istra 1961 4 2 1 1 10:10 7
4. Osijek 4 1 2 1 5:5 5
5. Lok. Zagreb 3 1 1 1 9:5 4
6. Rijeka 3 0 3 0 6:6 3
7. Inter Z. 4 0 3 1 2:6 3
8. Slaven Belupo 3 0 2 1 6:8 2
9. NK Zagreb 4 0 2 2 4:7 2
10. Hajduk Split 3 0 2 1 2:5 2
Valjda ce se dobit danas Slaven

1. Din. Zagreb 4 2 2 0 9:3 8
2. RNK Split 4 2 2 0 4:2 8
3. Istra 1961 4 2 1 1 10:10 7
4. Osijek 4 1 2 1 5:5 5
5. Lok. Zagreb 3 1 1 1 9:5 4
6. Rijeka 3 0 3 0 6:6 3
7. Inter Z. 4 0 3 1 2:6 3
8. Slaven Belupo 3 0 2 1 6:8 2
9. NK Zagreb 4 0 2 2 4:7 2
10. Hajduk Split 3 0 2 1 2:5 2
Valjda ce se dobit danas Slaven
Opet Hajduk kiksa, ako se to vise moze nazvat kiksevima, jer je vec postalo uobicajeno pa moze bit da kroz par kola stalno ocekujemo losije rezultate. Opet su usli mlako u utakmicu i iskreno mi je zao sto ih Slaven nije dobio. Podcjenjivali su i u Europi, ali ih uzvrat spasi. Ovdje je jedna utakmica, valjda ce shvatit da je lakse igrat devedeset minuta nego pola sata ganjat minus i onda pobjedu. Pristup je katastrofalan i u cetvrtak ce ispast ako ovako startaju.
BigBigBang je napisao/la:Vlasic i Balic smijesni igraci

Daj spremite ovaj post da vidimo šta će trolčina pisat za koju godinu.
Izbori

UEFA jos jednom pokazuje svoj blam.
Za transparent o Oluji ce kaznit Hajduk, a Partizanu dopusta minutu sutnje

Za transparent o Oluji ce kaznit Hajduk, a Partizanu dopusta minutu sutnje

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Platimi klaunLillard je napisao/la:UEFA jos jednom pokazuje svoj blam.
Za transparent o Oluji ce kaznit Hajduk, a Partizanu dopusta minutu sutnje![]()
http://www.nogomet plus.net/blogovi/TabId/99/ArtMID/514/ArticleID/5232/Oprostite-%C5%A1to-di%C5%A1em-ne%C4%87u-nikad-vi%C5%A1e.aspx
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 05 avg 2015, 15:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Malo je reći blam. Još kad su Hrvatskoj zabranili transparent Vukovar (kvalifikacije za SP, 2013) a u Srbiji dopustili onaj sa natpisom Vukovar na ćirilici u srpskim bojama širok 20 metara.Lillard je napisao/la:UEFA jos jednom pokazuje svoj blam.
''Neka me mrze samo da me se boje''
zar nije uefa uz hrvate? tako su bar svi srbi govorili nakon one "smešne" kazne koju smo dobili zbog svastike na poljuduLillard je napisao/la:UEFA jos jednom pokazuje svoj blam.
Naravno da je, zaveradean33 je napisao/la:zar nije uefa uz hrvate? tako su bar svi srbi govorili nakon one "smešne" kazne koju smo dobili zbog svastike na poljuduLillard je napisao/la:UEFA jos jednom pokazuje svoj blam.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Simbol grada Splita?
Stvarno je malo sramota ovaj broj članova iz Splita
Izbori

Izbori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.