$ је " & се $ ? је ? на & $ $.$ се $ $ ?,ех $ ' уз њег ? $ / ? " $ $ " / % $ ".? то су оне " % " ? $ " ? ,& ? & - се у % ?.drinin vuk je napisao/la:& " " ову са / & се % онај ",% % " Јавора?
ПОНОС ",ПОНОС &!
$ је " & се $ ? је ? на & $ $.$ се $ $ ?,ех $ ' уз њег ? $ / ? " $ $ " / % $ ".? то су оне " % " ? $ " ? ,& ? & - се у % ?.drinin vuk je napisao/la:& " " ову са / & се % онај ",% % " Јавора?
Thesalia je napisao/la:$ је " & се $ ? је ? на & $ $.$ се $ $ ?,ех $ ' уз њег ? $ / ? " $ $ " / % $ ".? то су оне " % " ? $ " ? ,& ? & - се у % ?.drinin vuk je napisao/la:& " " ову са / & се % онај ",% % " Јавора?
ПОНОС ",ПОНОС &!
& је $ се / на овој " ? & " је " $ ? $.+19drina45+ je napisao/la:" " " остао $!
? ЗА СВЕ!
padobranac1978 je napisao/la:jos 6 kola i pa pa......
Ne znam zasto provociras ljude,ja bi na primjer prije volio da ispadnu,Travnik,Leotar,i tako ti smecarski klubovi,Drina mi je bas simpaticna,i momci su fino igrali,al eto,visa sila...padobranac1978 je napisao/la:jos 6 kola i pa pa......
" $ & се /, " $ % ? " ' ' % $ " РС.jubitubi je napisao/la:Ne znam zasto provociras ljude,ja bi na primjer prije volio da ispadnu,Travnik,Leotar,i tako ti smecarski klubovi,Drina mi je bas simpaticna,i momci su fino igrali,al eto,visa sila...padobranac1978 je napisao/la:jos 6 kola i pa pa......
$,ја ' & своје " " ? ?,за ' је он & " је " " на $ $ ' је " ". & је % " " се $ $ " " је " ? (" ' се $ $ " " је он $ пораза,? $ ? на " " $) " је " $ управо " ".+19drina45+ je napisao/la:& је $ се / на овој " ? & " је " $ ? $.¥ не ' $ ? $,? " ' % " " ? ? $ на % "?
За ' је он " " остао & " је $ $ " ?,е $ је ствар % је ? " " врата.
Plata sigurno nije bilo, ali je bilo novog čišćenja igračkog kadra. Jaranović i jos dva igrača nisu više članovi Drine.zvornicki klan je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:jos 6 kola i pa pa......
% " ? па порњава.
$ & је " $ " са "," ? " & $ је ? ? $ ' % " у &,' јасно је $ - " $ & $,? $ & ' - ? " $ " "?
kamiondzija je napisao/la:& нагађања.
" прве & ". & $ " управа $ је $ & $ $ $ " " " на " & " на ?," је ? - паре узет.Оно % се " зна не " $ ",у " пар ",$ ? " " " " ?,јер " ? / &.
& $ ? " " се $ зна,& " " ?," је ' $ - управа % се &," " & се зна $ ' $ пораза са $ ? " $.
$ $ & $ ово сутра $ " $ " ове управе!
Претјерах " ја с " " " ?zvornicki klan je napisao/la:$ % ? " $?
$ ? ' %. А % се " ¥ & то је $ ствар,& ? га " ? га %.
А та " везана за " " % & ? $ " ? " " ' &,а ? у " $ " " га ". " ' у " ? у ' саставу,а " ? " " ?.
zašto se odmah vi pronalazite uvrijeđeni i eto odmah natipatija prema PC.Zadnji ste na tabeli gubite i kući i u gostima slabo igrate, lik vam kaže da ispadate a vi odmah spominjete antipatiju prema PC.Daj, budite malo realniji ne bi vam škodilodrinin vuk je napisao/la:" $ & се /, " $ % ? " ' ' % $ " РС.jubitubi je napisao/la:Ne znam zasto provociras ljude,ja bi na primjer prije volio da ispadnu,Travnik,Leotar,i tako ti smecarski klubovi,Drina mi je bas simpaticna,i momci su fino igrali,al eto,visa sila...padobranac1978 je napisao/la:jos 6 kola i pa pa......![]()
![]()
upravu si, ali za onaj post što sam ja citirao nije nigdje spomenuo rs ili nešto drugo da vas MNOGO uvrijedidrinin vuk je napisao/la:" $ & & о ' ........![]()
" тај " је $ ? на % " " о ',' не о $ " о спорту.
" тај " је пар пута $ " " $ " & " %,$ постова је " "," тај " је знао ? " " ? & &.
" тај " је & $ & сезоне на % " " $ $ ".
$ " је $ јасно?
А " ' ?,? је пуно ,то је ¥ " то је ",? се $ $ то ' " везе са " $ " $ " на % ' $ " $ " ?.
Ствар је у ' $ ' је " са $ $ ",& на & " " ",$ " су $ &," је творац " $ " све је ? у '. ? се $ $ " " ' ? $ ? " су $ $ $ " $ $ & & " " ?. А ? $ се " фер " ' $ " & " ? ? " с ' % & 5-8 $ ".? & то је % је,$ $ % је ? уз ? су "," & ' % знају $ је ? $ све $ на све " су ? уз ?.Prijedor je napisao/la:**** majku koliko se krade u ovoj ligi, kao kvota na siroki 1,30...**** me sav svijet da oni dobiju u Prijedoru ja bi prekinuo sam utakmicu![]()
Ovo vise ne moze ovako, trebalo se lomiti noge od pocetka i ne dati nikome 3 boda u Zvorniku, pa bi situacija bila drugacija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.