Gledam i ja Engleze al samo prave velike utakmice a ne tipa West Ham-Tottenham.Na te sam derbije mislio kad sam rekao neke al haj nebitno

Spanci i englezi cine prevagu,formula nije ekskluziva neka ima je na Rtl njemackom nekodirano godinama,Nba sa minimalnim brojem prenosa do playoffa nije toliko snazan adut.miki_92 je napisao/la:da, bas su ih potukli
e jbg ako cemo tako gledati da F1 nije ekskluziva onda vecina sportskih dogadjaja mozemo tako prekrizitimadridist je napisao/la:Spanci i englezi cine prevagu,formula nije ekskluziva neka ima je na Rtl njemackom nekodirano godinama,Nba sa minimalnim brojem prenosa do playoffa nije toliko snazan adut.miki_92 je napisao/la:da, bas su ih potukli
Arena dominira u domacem sportu te uz ligu prvaka i europsku ligu i naravno francuze i talijane ima respektabilnu ponudu,ponavljam englezi i spanci daju prednost sk,nisam siguran da moto gp ili tenis mogu donijeti neki ogroman broj pretplatnika.
U svakom slucaju s obzirom da zivimo u sistemu koji dopusta telemahu i vlasniku arena da yebu nas korisnike u zdrav mozak medjusobnim prepucavanjem i uslovljavanjem nama ostaje da se nadmecemo ko je jaci arena ili sk.
Kako bih volio da dodje Bein sports i zakajla i arenama i sk.
Kod mene je 50 - 50.akisarajevo92 je napisao/la:Kao neko ko ima oba kanala, mogu reci da je odnos (s obzirom na koliko gledam) SK 80% - AS 20%.
Jos si i "Talijan".akisarajevo92 je napisao/la:Kao neko ko ima oba kanala, mogu reci da je odnos (s obzirom na koliko gledam) SK 80% - AS 20%.
Tih 20% je LP, EL, Calcio i kad prenose neki derbi iz nase lige, a bilo bi dugo da nabrojim ovih 80%.Greivis je napisao/la:Jos si i "Talijan".akisarajevo92 je napisao/la:Kao neko ko ima oba kanala, mogu reci da je odnos (s obzirom na koliko gledam) SK 80% - AS 20%.![]()
A kako imas oba? Koliko znam iz Sa si.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.