Oni su sami sebi jamu iskopali. Pa kakve veze imaju srbi i hrvati ako se FIFA I UEFA pitaju ko ce i kako uci u njihovu kucu. Srbi i Hrvati se mogu samo nadati da ce se i taj za normalizaciju odnosa posvadjati pa onda u nedostatku saveza da pokusaju svoje klubove uvaliti u srpsku ili hrvatsku ligu.kimbo je napisao/la:Jeste naivni, Srbi i Hrvatim je ovo u cilju i samo je jedan od malh eksperimenata ka pokusaju slamanja drzave. Sto duze ce sada otezati ka pravljenju novog saveza ako treba dici ce to i do parlamenta. I onda na kraju balade opet neki rahitican savez kao rezultat sa slicnim ljudima. U medjuvremenu ce nam vrbovati igrace za njihove selekcije .. To nam je crni scenarion bogami ako nas neka snaga odozgo ne spasi !!!!!!! Nije problem u formi nego sadrzaju ovo je danas njima praznik i jedva su se sugirni suzdrzali od smijeha i radovanja da dok su napustali Holiday In.
Sada slave i kuju planove ka stvaranju alternativnog saveza po njihovom smeku koalicija S-H u punom kapacitetu.
Kakav Colakovic on jeste lopov i ba.lija u najgorem smislu te rijeci ali njega bi bilo lako ukloniti da nije u pozadini politicka pozadina svega.
Ovo nam i treba pojedini klubovi su dilali sa tim istim ljudim oko rasporeda tko ce biti prvak tko ispadati i tako. Nista bolje nismo ni zasluzili , samo mi je zao ove strasne generacije koja je bila na putu da se plasira.
Po meni su Srbi i Hrvati pravo levatski ispali. Ukoliko ljudi koji vole BiH sada pametno odigraju mozemo napokon napraviti savez koji nece znati koje si nacionalnosti i iz saveza izbaciti sve koji bi radje da nose dresove komsijskih i susjednih reprezentacija.
Ovo je najbolji scenario sto se moze desiti i ja misli da FIFI I UEFI nije u cilju da Savez ne radi jer dobijaju novac od svakog saveza. Njima je u cilju da imamo zdrav savez jer zdrav savez zaradjuje pare. Sto vise nas savez bude zaradjivao i FIFA I UEFA imaju vise koristi. Oni su siti saveza kojima stalno moraju da daju novac.
Zivio 29 maj ili ti ga 1 april dan pobjede nad fudbalskim fasizmom!