FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Posto nemam snage ni volje da citavo nedjeljno popodne provedem brisuci postove,ova tema ce malo biti zakljucana.
Pojedincima je previse tesko pala ova pobjeda Borca i postali su razjareni i bezobrazni,a sa druge strane i kod nas ima jedan clan koji je previse glup da bi bio borcevac.Poslao sam mu na PM prijedlog da nadje sebi drugi klub da navija za njega.
Pobrisao sam vecinu,i dok kolegijum modova ne odluci o kaznama za pojedince,tema neka malo odmori....
Pojedincima je previse tesko pala ova pobjeda Borca i postali su razjareni i bezobrazni,a sa druge strane i kod nas ima jedan clan koji je previse glup da bi bio borcevac.Poslao sam mu na PM prijedlog da nadje sebi drugi klub da navija za njega.
Pobrisao sam vecinu,i dok kolegijum modova ne odluci o kaznama za pojedince,tema neka malo odmori....
Neki su izbaceni,neki upozoreni,nadam se da vise nece biti problema...
Otkljucano.....
Otkljucano.....
cestitam na jos jednoj pobjedi borca , neznam kako uspjevaju tolike dobiti na strani , znaci kvalitet je dokazan.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cestitam! Samo tako nastavite, bolje da bude prvak neko sa tradicijom, a ne neko bez.
-
- Kontakt:
**** ti ligu,ako ponajbolji igrac lige ode u vojvodinu,još ovako mlad
- Stone Island
- Kontakt:
Valjda da poguraju braću.Steve Urkel je napisao/la:**** ti ligu,ako ponajbolji igrac lige ode u vojvodinu,još ovako mlad

Mogu li vam i ja brat biti ? Pa da i mene gurate ?

Hvala na cestitkama....Siroki sad igra dvije na strani kod Zrinjskoga i u Prijedoru....po meni u te dvije utakmice nece osvojiti vise od jednog boda,a mi imamo dvije kuci...Ako dobijemo u te dvije Sarajevo i Laktase,imali bismo 4 boda prednosti nad Sirokim 14 kola prije kraja u kojima bi i nama i njima ostalo po 7 domacih i 7 gostovanja....
Mislim da cemo biti na kraju Sampioni ako kvalitetno odradimo zimski prelazni rok,tj samo da ne budemo slabiji nego sad,ovo je odlicno....
Mislim da cemo biti na kraju Sampioni ako kvalitetno odradimo zimski prelazni rok,tj samo da ne budemo slabiji nego sad,ovo je odlicno....
- Simpatizer
- Kontakt:
Predsjednik Vojvodine ima vise para nego cijela ova liga. Takodje, u timu ima Aleksica(18) i Tadica(21), mlade reprezentativce Srbije, za koje ce dobiti milione. Za prvog se interesuju Man. Siti i Arsenal a za drugog Ajaks. Bice para u potocima...Steve Urkel je napisao/la:**** ti ligu,ako ponajbolji igrac lige ode u vojvodinu,još ovako mlad
Zato mu nije problem da kupuje ponajbolje mlade igrace iz okruzenja. Bilbija ce imati dobra primanja i to je to.
- Жика Павловић 2
- Kontakt:
Široki igra sa Zrinjskim, i to je zadnje kolo u polusezoni. U 16. kolu Široki gostuje u I.Sarajevu, a Rudar čeka Leotar. Ali to je 27.2.2010.Schlager je napisao/la:Hvala na cestitkama....Siroki sad igra dvije na strani kod Zrinjskoga i u Prijedoru....po meni u te dvije utakmice nece osvojiti vise od jednog boda,a mi imamo dvije kuci...Ako dobijemo u te dvije Sarajevo i Laktase,imali bismo 4 boda prednosti nad Sirokim 14 kola prije kraja u kojima bi i nama i njima ostalo po 7 domacih i 7 gostovanja....
/ је " $ " &, јер % $ ' $ $ "?
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
a titula??Simpatizer je napisao/la:Predsjednik Vojvodine ima vise para nego cijela ova liga. Takodje, u timu ima Aleksica(18) i Tadica(21), mlade reprezentativce Srbije, za koje ce dobiti milione. Za prvog se interesuju Man. Siti i Arsenal a za drugog Ajaks. Bice para u potocima...Steve Urkel je napisao/la:**** ti ligu,ako ponajbolji igrac lige ode u vojvodinu,još ovako mlad
Zato mu nije problem da kupuje ponajbolje mlade igrace iz okruzenja. Bilbija ce imati dobra primanja i to je to.
- Simpatizer
- Kontakt:
Sta titula? Osvojicemo je!
Da se razumijemo, Bilbiju ne bi bilo pametno prodavati prije kraja sezone al' ja se tu ne pitam. Samo sam pisao o cinjenicama da se klubovi ne mogu oduprijeti onom ko ima milone u dzepu. Predsjednik Vose je jedan od tih.

Da se razumijemo, Bilbiju ne bi bilo pametno prodavati prije kraja sezone al' ja se tu ne pitam. Samo sam pisao o cinjenicama da se klubovi ne mogu oduprijeti onom ko ima milone u dzepu. Predsjednik Vose je jedan od tih.
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Titula bez Bilbije? Vi ste onda svemirci. A i da vam ostane Bilbija ja mislim da ce titulu osvojiti Siroku BrijegSimpatizer je napisao/la:Sta titula? Osvojicemo je!![]()
![]()
- Simpatizer
- Kontakt:
To je tvoje misljenje.
Imamo mi jos "zvijeri" u omladinskom pogonu. Recimo mali Grahovac(17) koji je vec ulazio u igru u nekoliko utakmica. Ovo prezime treba zapamtiti!

Imamo mi jos "zvijeri" u omladinskom pogonu. Recimo mali Grahovac(17) koji je vec ulazio u igru u nekoliko utakmica. Ovo prezime treba zapamtiti!

- Жика Павловић 2
- Kontakt:
pa to je jos bolje jer siroki nece ni boda uzeti u te sledece dvije utakmice i ako mi sledece 2 kuci dobijemo eto nas na +5...Široki igra sa Zrinjskim, i to je zadnje kolo u polusezoni. U 16. kolu Široki gostuje u I.Sarajevu
- FK Sarajevo
- Kontakt:
A jesi razmisljao o tome da im Zrinjski mozda pustiSchlager je napisao/la:pa to je jos bolje jer siroki nece ni boda uzeti u te sledece dvije utakmice i ako mi sledece 2 kuci dobijemo eto nas na +5...Široki igra sa Zrinjskim, i to je zadnje kolo u polusezoni. U 16. kolu Široki gostuje u I.Sarajevu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Titula bez Bilbije? Vi ste onda svemirci. A i da vam ostane Bilbija ja mislim da ce titulu osvojiti Siroku Brijeg
Mi smo Siroki i bez Bilbije izbacili iz Kupa 2-0 i 1-1....
A i u prvenstvu smo im uvalili tricu i to bez publike,tako da ne moras previse brinuti za nas....
- Barney Stinson
- Kontakt:
eo ovoga sa pustanjem haha smijesni ste vise...FK Sarajevo je napisao/la:A jesi razmisljao o tome da im Zrinjski mozda pustiSchlager je napisao/la:pa to je jos bolje jer siroki nece ni boda uzeti u te sledece dvije utakmice i ako mi sledece 2 kuci dobijemo eto nas na +5...Široki igra sa Zrinjskim, i to je zadnje kolo u polusezoni. U 16. kolu Široki gostuje u I.Sarajevu
čestitke na pobjedi jer olimpik nije ekipa za bacit...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
ne...to mi nijednog momenta nije palo na pamet jer zrinjskom trebaju bodovi pod mus...Kup je velika lutrija....A jesi razmisljao o tome da im Zrinjski mozda pusti
vise me brine hocemo li mi dobiti sarajevo,a zrinjski-siroki je kec ko bijeli brijeg!!!
- Barney Stinson
- Kontakt:
malo ste preuvjereni u tu pobjedu zrinjskoga zaboravljate da smo trenutno prvi na tabliciSchlager je napisao/la:ne...to mi nijednog momenta nije palo na pamet jer zrinjskom trebaju bodovi pod mus...Kup je velika lutrija....A jesi razmisljao o tome da im Zrinjski mozda pusti
vise me brine hocemo li mi dobiti sarajevo,a zrinjski-siroki je kec ko bijeli brijeg!!!

19 - ђ - 11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.