Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Gelsenkirchen ima najljepsi logo. Mijenjat ce ga, vise stranaca ima od autohtonih Nijemaca. Umjesto crkve ide uskoro dzamija, ima vise Turaka u njemu vec danas u Sarajevu sa sultanom.
Gelsenkirchen ima najljepsi logo. Mijenjat ce ga, vise stranaca ima od autohtonih Nijemaca. Umjesto crkve ide uskoro dzamija, ima vise Turaka u njemu vec danas u Sarajevu sa sultanom.
Sarajevo grade sta ti papci rade.
Nataknem i sultana i ove odusevljene na ulici i rejsa.
Gdje je Covid protokol?
Nataknem i sultana i ove odusevljene na ulici i rejsa.
Gdje je Covid protokol?
Ne postoji za vlastelu, to je samo za kmetove. Cekamo da nam doktorica, profesorica, buduci akademik, direktorica elaborira kako su se hrabro borili na prvom frontu protiv korone sa 400 svatova. Koji fkn idioti. Glasajte Sarajlije za zelene, idioti.
Kad se sjetim da su me prozvali neki sda botom. E moji glupani. I treba vam Budnjo biti lider. Jedino vas razumijem sto nemate izbora, fgr ili zelenase, ne znas ko je nesposobniji.
Kad se sjetim da su me prozvali neki sda botom. E moji glupani. I treba vam Budnjo biti lider. Jedino vas razumijem sto nemate izbora, fgr ili zelenase, ne znas ko je nesposobniji.
Velez prije 10 dana igrao pred 10 000 ljudi navijaca zbijenih na tribinama niko nista, sad se digla nacija radi 300 ljudi na svadbi hhahah jbt jesmo iskvaren narod.
Evo u Zenici dozvoljeno 7000 za repku, onda dvorane pune, evo veceras Sarajevo igra, moze doci 10 000 ljudi niko nista nece reci ali 300 na svadbi uuuuuuuaaaaaaaa virus pobi gdje Covid protokol.
Pišaj ih sve redom od Bakira do Sebije samo nemoj mi tog licemjerja i zlobe, ljubomore. Da Bog da im bilo 1000 ljudi na svadbi i svi se lijepo proveli.
Pa u Dubrovniku metar od mog prozora u Zenici svadba u subotu proslu bilo 500 ljudi na svadbi, rokao im vatromet pola sata iza ponoći pa boze moj neka ih, po Hercegovini sta se radi, Banja Luka fest, Mostar krece, skokovi sa hiljadama ljudi ali Bakirova ne moze hocemo Covid protokol mrs ba ne budite gnjide.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Tuga kad vidiš ove snimke sa Čaršije, al sve se tješim da su to SDA botine pa morali doći
I sta kaze kompanija sa covid teme predvodjene adminom, vakcinacija pod muss, a ovamo se javni derneci organizuju , a meni bi da zabrane ulazak u javne ustanove, ma nebiyem hin svihu na parmak, pocevsi od prinzeze, a erdu na kolac, kako se lik srozo nije normalno!
CPOJ
Vakcinisali su se pa dosli, drze se protokola. Kakve vodje, takva drzava.
Nadam se da nece zivjeti u Bosni, jos jedan clan begovske porodice na celu drzave znacio bi the end za Bosnu.
Nadam se da nece zivjeti u Bosni, jos jedan clan begovske porodice na celu drzave znacio bi the end za Bosnu.
Druze **** se meni za Covid protokolavenija je napisao/la: ↑27 avg 2021, 14:42Velez prije 10 dana igrao pred 10 000 ljudi navijaca zbijenih na tribinama niko nista, sad se digla nacija radi 300 ljudi na svadbi hhahah jbt jesmo iskvaren narod.
Evo u Zenici dozvoljeno 7000 za repku, onda dvorane pune, evo veceras Sarajevo igra, moze doci 10 000 ljudi niko nista nece reci ali 300 na svadbi uuuuuuuaaaaaaaa virus pobi gdje Covid protokol.
Pišaj ih sve redom od Bakira do Sebije samo nemoj mi tog licemjerja i zlobe, ljubomore. Da Bog da im bilo 1000 ljudi na svadbi i svi se lijepo proveli.
Pa u Dubrovniku metar od mog prozora u Zenici svadba u subotu proslu bilo 500 ljudi na svadbi, rokao im vatromet pola sata iza ponoći pa boze moj neka ih, po Hercegovini sta se radi, Banja Luka fest, Mostar krece, skokovi sa hiljadama ljudi ali Bakirova ne moze hocemo Covid protokol mrs ba ne budite gnjide.

Meni je samo bitno to sto ce ovi danas koji su bili na ovom derneku vec sutra zahtjevati neke mjere.
Moj osvrt je na ove balijandere sto se loze da je Erdogan neki sultan i da su nam Turci nekakva braća.
Tacno me stid ispred njih.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jesu ali u qurcu, mada nije da i botova nema. Sjeti se samo kad je ona baba cmakala Stanivukovića na Baščaršiji. Voli SA raja imati te neke svoje heroje, sve dok ih ti isti heroji ne puknu po ušima.
Kolega sa ogromnom porodicom se zeni. Covjek ce samo napraviti veceru, a ne svadbu zbog korone, a vamo likovi napravili Exit.
Neki dan rodjendan svetoj porodici legitimnih, a vamo skup sa 10.000 ljudi.
I to su vodje “naroda”
Neki dan rodjendan svetoj porodici legitimnih, a vamo skup sa 10.000 ljudi.
I to su vodje “naroda”

Lijep grb, mada bio bi bolji da su tri cvijeta sa obje strane.MortemHz je napisao/la: ↑27 avg 2021, 14:16Neutral je napisao/la: ↑27 avg 2021, 14:0650km udaljenost? Sta je to autoputem 20 minuta. Blago tebi, posebno ljeti kada su noci 8-12 stepeni. Ja dosao iz Bosne gore, prvu noc se slagirao od hladnoce, kako sam se samo naspavao. Eto javi kada budes prvi put dosao u Kassel i setao tim gradom, da ne bude da dzabe pisem u superlativu. Reci ces lijepo ko Sarajevo, jos da je Sarajevo lijepo![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 27 avg 2021, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Pogledaj broj zarazenih u Mostaru u posljednih deset dana, ruse se rekordiavenija je napisao/la: ↑27 avg 2021, 14:42Velez prije 10 dana igrao pred 10 000 ljudi navijaca zbijenih na tribinama niko nista, sad se digla nacija radi 300 ljudi na svadbi hhahah jbt jesmo iskvaren narod.
Tidal ili Spotify?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Spotify ofc
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Umjesto da barem sakriju vjenčanje od očiju javnosti, negdje daleko, oni usred glavnog grada naprave feštu i još pozovu Erdogana kao kuma, reis ih u Begovoj vjenčaje gdje niko nikad nije šerijatski se vjenčavao dosad, i onda seru nešto kad ih ljudi krenu kritikovati. Za sve druge važe jedna pravila, za njih druga, aposlutno nikakvog dodira sa realnošću nemaju, žive u nekom svom svijetu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jos kad hodza na hudbi kaze, turci su braca,tad smo zivjleli slobidno,a onda je dosla okupacija, a ne zna da su bosnjaci ginuli za turske interese a turci samo popisali sve to, i sta ces dalje kad to kaze hodza.Dzoni je napisao/la: ↑27 avg 2021, 14:49Druze **** se meni za Covid protokolavenija je napisao/la: ↑27 avg 2021, 14:42Velez prije 10 dana igrao pred 10 000 ljudi navijaca zbijenih na tribinama niko nista, sad se digla nacija radi 300 ljudi na svadbi hhahah jbt jesmo iskvaren narod.
Meni je samo bitno to sto ce ovi danas koji su bili na ovom derneku vec sutra zahtjevati neke mjere.
Moj osvrt je na ove balijandere sto se loze da je Erdogan neki sultan i da su nam Turci nekakva braća.
Tacno me stid ispred njih.
CPOJ
Robespierru, dodji u Bosnu i spasavaj nas giljotinom.
Robespierru, dodji u Bosnu i spasavaj nas giljotinom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.