Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Imajednabrigada
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Imajednabrigada » 09 okt 2022, 23:25

h1a2s3o4 je napisao/la:
09 okt 2022, 23:13
Huskovićev gol.

Ne ide nesto
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 09 okt 2022, 23:33

Imajednabrigada je napisao/la:
09 okt 2022, 22:59
esprit24 je napisao/la:
09 okt 2022, 22:52
Kod Gigovica slika na instagramu u svedskoj trenerci. Da ima bilo kakvu ambiciju imo bi neku normalnu sliku. Sto se tice Huseinbasica vrijedi ga pozvati svakakvih je levata oblacilo dres repke pa moze se i on probat da se vidi na cemu smo snjim. Nadam se da ce Zvjezdan to zavrsiti :bih:
Ma ja mislim da je Huseinbasic vec zavrsen. Na instagramu vidim lajka svaku obavijest vezano za nasu repku i prati sve nase sportske pprtale tako da je to sigurno zavrsena stvar. :bih:

Sve snage treba okrenut prema ovom Gigovicu po.meni trebao bi uskoro biti dobar moderan igrac koji bi nasem mrtvom veznom redu mogao dati zivosti i pomoci a zasad tvrd je orah nit se povezuje s nama
Isto tako mislim za Huskovica i Jasica ...danas se.pokazalo da mali ima to nesto..samo se nadam da nece biti kasno.
Cak i navijaci za Gigovica govore da je nivo iznad njihove ekipe, i to sa 20 godina, znaci ima definitivno potencijal za vise. Nebi me iznenadilo da nesto napravi kao Ahmedhodzic sto se tice razvoja karijere. Odlicno sto je zbrisao iz Rusije.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 okt 2022, 23:38

On igra u bezveze ekipi. Dobro je što će vjerovatno izboriti opstanak. Mada je to opet napredak od ekipe koja će ispasti iz lige u Švedskoj.
Po meni bolje da igra štopera, nego zadnjeg veznog, kako bi se nadomjestio najslabiji dio njegove igre, a to je pass i neaktivnost u istom.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 09 okt 2022, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 09 okt 2022, 23:38

09 okt 2022, 23:25
h1a2s3o4 je napisao/la:
Huskovićev gol.

Ne ide nesto
Ne znam zašto ne ide, kod mene radi. Šta ti kaže, zbog čega neće? :)

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 09 okt 2022, 23:42

h1a2s3o4 je napisao/la:
09 okt 2022, 23:38
09 okt 2022, 23:25
h1a2s3o4 je napisao/la:
Huskovićev gol.

Ne ide nesto
Ne znam zašto ne ide, kod mene radi. Šta ti kaže, zbog čega neće? :)

Eto vidis....malo sta ide u nasoj bosni brate :D

slika
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 09 okt 2022, 23:46

ASD je napisao/la:
On igra u bezveze ekipi, ali opet napredak od borbe za opstanak u Švedskoj.
Po meni bolje da igra štopera, nego zadnjeg veznog, kako bi se nadomjestio najslabiji dio njegove igre, a to je pass i neaktivnost u istom.
Igra za bolji i naravno dosta respektabilniji klub nego gdje je Ahmedhodzic igrao. Liga je OK za njegov razvoj, 3 predstavnika u Evropskim takmicenjima ove godine, i redovno ucestvuju. On nije ni blizu za stopera, nego vezni igrac koji ucestvuje u svih segmentima igre, zna se duboko da povuce nazad po loptu, a moze i prijetiti naprijed.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 09 okt 2022, 23:53

ASD je napisao/la:
On igra u bezveze ekipi. Dobro je što će vjerovatno izboriti opstanak. Mada je to opet napredak od ekipe koja će ispasti iz lige u Švedskoj.
Jesi ga to gledao odskoro?

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 10 okt 2022, 00:20

ASD je napisao/la:
Danska i Svedska liga su isto po jacini, a Danska ima jacu reprezentaciju. Ahmedhodzic je prija što se vratio u Malmö igrao u Danskoj ligi tacno u IK Hobro. Armin Gigovic je defintivno potencijal i nisam nikada skonto sto je prešo u Russiju pored toliko mogucnosti. Volio bi vidjeti Gigovica kao 5 igraća iz Svedske nakon Muslimovica, Nalica, Ahmedhodzica i Hadzikadunica. A sto se tice Tankovica on je najveća prevara koji sam ikada vidio u kontekstu potencijalni igraca. Upocetka sam ga hvalio kada je još igrao u Alkmaar i na kraju završio za svoje najbolje godine u prosjecnu Kiparsku ekipu.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 okt 2022, 08:05

Harise je napisao/la:
10 okt 2022, 00:20
ASD je napisao/la:
Danska i Svedska liga su isto po jacini, a Danska ima jacu reprezentaciju. Ahmedhodzic je prija što se vratio u Malmö igrao u Danskoj ligi tacno u IK Hobro. Armin Gigovic je defintivno potencijal i nisam nikada skonto sto je prešo u Russiju pored toliko mogucnosti. Volio bi vidjeti Gigovica kao 5 igraća iz Svedske nakon Muslimovica, Nalica, Ahmedhodzica i Hadzikadunica. A sto se tice Tankovica on je najveća prevara koji sam ikada vidio u kontekstu potencijalni igraca. Upocetka sam ga hvalio kada je još igrao u Alkmaar i na kraju završio za svoje najbolje godine u prosjecnu Kiparsku ekipu.
Jača je Danska. Barem ove ekipe na vrhu. Pogledajte kako radi Nordsjaellland. Svi vezni i napadači su u21 mislim.
Ali je isto tako puno veća razlika među ekipama u Danskoj, nego u Švedskoj.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 10 okt 2022, 12:08

esprit24 je napisao/la:
09 okt 2022, 22:52
Kod Gigovica slika na instagramu u svedskoj trenerci. Da ima bilo kakvu ambiciju imo bi neku normalnu sliku. Sto se tice Huseinbasica vrijedi ga pozvati svakakvih je levata oblacilo dres repke pa moze se i on probat da se vidi na cemu smo snjim. Nadam se da ce Zvjezdan to zavrsiti :bih:
Gigovic je "bosanac" samo na papiru zbog imena i prezimena. I to je to. Nista drugo. Nazalost. Ali to je svakako njegov izbor i okej. Svako odlucuje o svojoj sudbini.

Nazalost izgleda da je ista stvar i sa mladjim Semirom Bosnicem iz Hackena (koji je ove godine potpisao profi ugovor). To jest ako su tacni navodi da je odbio poziv u nasu juniorsku selekciju. Jos nisam uspio potvrditi.
@igrajlopte 🐦

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 10 okt 2022, 12:32

Wanderson je napisao/la:
09 okt 2022, 19:54
Sahinovic je smijesan uozbiljite se.

Ma nema on pojma :bih:
Aljkanovic i Elvir Trako su Kahn i Dida za njega. Aljkanovic je stariji od njega 3 godine i brani u 7. timu Federalne, a Trako je stariji 5 godina i rezerva je u Slogi iz Doboja.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 10 okt 2022, 17:05

Nirton je napisao/la:
10 okt 2022, 12:32
Wanderson je napisao/la:
09 okt 2022, 19:54
Sahinovic je smijesan uozbiljite se.

Ma nema on pojma :bih:
Aljkanovic i Elvir Trako su Kahn i Dida za njega. Aljkanovic je stariji od njega 3 godine i brani u 7. timu Federalne, a Trako je stariji 5 godina i rezerva je u Slogi iz Doboja.
Šahinovic ima strašan dobar potencijal i to se vidjelo vec kada je branio u U19 za našu mladu. Bit će od njega veceg talenta od Kovacevica. Aljkanovic je najveća prevara od golmana koji se spominalo u kontekstu talenta. Lik je završio tu gdje poceo jer se nije izborio u prosjecnom Radniku koja sada svakako u drugu ligu igra

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 10 okt 2022, 20:46

iskreno mi je više žao za Vladana ako stvarno nece jer je u svadji sa Vicom nego da zeli da igra za Srbiju

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 10 okt 2022, 20:54

O Hamulicu se sve vise i cesce pise zadnje vrijeme. Slucajnost ili ne pitanje je sad.😁

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 11 okt 2022, 15:36

Nece efendiju izraditi :bih:
slika

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 11 okt 2022, 15:49

10 okt 2022, 20:54
O Hamulicu se sve vise i cesce pise zadnje vrijeme. Slucajnost ili ne pitanje je sad.😁
Strucnjak Starcevic ga odbijo da pozove u U21 iako se momak nudio vec dok je igrao u Litvaniji. Info iz prve ruke.

Toliko o tom Vicinom potrcku. :)
@igrajlopte 🐦

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 okt 2022, 16:12

ReX je napisao/la:
11 okt 2022, 15:49
Strucnjak Starcevic ga odbijo da pozove u U21 iako se momak nudio vec dok je igrao u Litvaniji. Info iz prve ruke.

Ah, zasto pozvat momka koji je pokazivao potencijal jos prije godinu dana, kad mozes zvat poluigrace iz raspalog Borca i uzimat pare od tih igraca za poziv :puke: :puke:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 11 okt 2022, 16:52

ReX je napisao/la:
11 okt 2022, 15:49

I sta je gore u toj generaciji 2000 nije bilo ni priblizno kvalitetnog napadaca tako da je ta odluka da ga ne pozovu jos vise cudna.

Da se razumijemo, ne kazem sad da je Said igrac koji odmah treba u prvu postavu sto se tice A repke, npr meni ovo vise liči na naruceni clanak na ss.ba, ali bez obzira prema onom sto smo vudjeeli u zadnjoj utakmici sigurno je da momak ima potencijala i sto je najbitnije mlad je moze napredovati tako da zasluzuje poziv vec naredno okupljanje, neka ga, a trebao je davno biti pozvan za U21 ali eto zahvaljujuci Vicinim igracima nazalost... nije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, Dinhooo, DUVNO1921, Goalgetter i 64 gosta.