Ne ide nesto
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Cak i navijaci za Gigovica govore da je nivo iznad njihove ekipe, i to sa 20 godina, znaci ima definitivno potencijal za vise. Nebi me iznenadilo da nesto napravi kao Ahmedhodzic sto se tice razvoja karijere. Odlicno sto je zbrisao iz Rusije.Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 okt 2022, 22:59Ma ja mislim da je Huseinbasic vec zavrsen. Na instagramu vidim lajka svaku obavijest vezano za nasu repku i prati sve nase sportske pprtale tako da je to sigurno zavrsena stvar.esprit24 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 22:52Kod Gigovica slika na instagramu u svedskoj trenerci. Da ima bilo kakvu ambiciju imo bi neku normalnu sliku. Sto se tice Huseinbasica vrijedi ga pozvati svakakvih je levata oblacilo dres repke pa moze se i on probat da se vidi na cemu smo snjim. Nadam se da ce Zvjezdan to zavrsiti![]()
![]()
Sve snage treba okrenut prema ovom Gigovicu po.meni trebao bi uskoro biti dobar moderan igrac koji bi nasem mrtvom veznom redu mogao dati zivosti i pomoci a zasad tvrd je orah nit se povezuje s nama
Isto tako mislim za Huskovica i Jasica ...danas se.pokazalo da mali ima to nesto..samo se nadam da nece biti kasno.
- ASD
- Kontakt:
On igra u bezveze ekipi. Dobro je što će vjerovatno izboriti opstanak. Mada je to opet napredak od ekipe koja će ispasti iz lige u Švedskoj.
Po meni bolje da igra štopera, nego zadnjeg veznog, kako bi se nadomjestio najslabiji dio njegove igre, a to je pass i neaktivnost u istom.
Po meni bolje da igra štopera, nego zadnjeg veznog, kako bi se nadomjestio najslabiji dio njegove igre, a to je pass i neaktivnost u istom.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 09 okt 2022, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam zašto ne ide, kod mene radi. Šta ti kaže, zbog čega neće?

-
- Kontakt:
Eto vidis....malo sta ide u nasoj bosni brate

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Igra za bolji i naravno dosta respektabilniji klub nego gdje je Ahmedhodzic igrao. Liga je OK za njegov razvoj, 3 predstavnika u Evropskim takmicenjima ove godine, i redovno ucestvuju. On nije ni blizu za stopera, nego vezni igrac koji ucestvuje u svih segmentima igre, zna se duboko da povuce nazad po loptu, a moze i prijetiti naprijed.
-
- Kontakt:
Jesi ga to gledao odskoro?ASD je napisao/la: ↑09 okt 2022, 23:38On igra u bezveze ekipi. Dobro je što će vjerovatno izboriti opstanak. Mada je to opet napredak od ekipe koja će ispasti iz lige u Švedskoj.
Danska i Svedska liga su isto po jacini, a Danska ima jacu reprezentaciju. Ahmedhodzic je prija što se vratio u Malmö igrao u Danskoj ligi tacno u IK Hobro. Armin Gigovic je defintivno potencijal i nisam nikada skonto sto je prešo u Russiju pored toliko mogucnosti. Volio bi vidjeti Gigovica kao 5 igraća iz Svedske nakon Muslimovica, Nalica, Ahmedhodzica i Hadzikadunica. A sto se tice Tankovica on je najveća prevara koji sam ikada vidio u kontekstu potencijalni igraca. Upocetka sam ga hvalio kada je još igrao u Alkmaar i na kraju završio za svoje najbolje godine u prosjecnu Kiparsku ekipu.ASD je napisao/la: ↑09 okt 2022, 23:38On igra u bezveze ekipi. Dobro je što će vjerovatno izboriti opstanak. Mada je to opet napredak od ekipe koja će ispasti iz lige u Švedskoj.
- ASD
- Kontakt:
Jača je Danska. Barem ove ekipe na vrhu. Pogledajte kako radi Nordsjaellland. Svi vezni i napadači su u21 mislim.Harise je napisao/la: ↑10 okt 2022, 00:20Danska i Svedska liga su isto po jacini, a Danska ima jacu reprezentaciju. Ahmedhodzic je prija što se vratio u Malmö igrao u Danskoj ligi tacno u IK Hobro. Armin Gigovic je defintivno potencijal i nisam nikada skonto sto je prešo u Russiju pored toliko mogucnosti. Volio bi vidjeti Gigovica kao 5 igraća iz Svedske nakon Muslimovica, Nalica, Ahmedhodzica i Hadzikadunica. A sto se tice Tankovica on je najveća prevara koji sam ikada vidio u kontekstu potencijalni igraca. Upocetka sam ga hvalio kada je još igrao u Alkmaar i na kraju završio za svoje najbolje godine u prosjecnu Kiparsku ekipu.ASD je napisao/la: ↑09 okt 2022, 23:38On igra u bezveze ekipi. Dobro je što će vjerovatno izboriti opstanak. Mada je to opet napredak od ekipe koja će ispasti iz lige u Švedskoj.
Ali je isto tako puno veća razlika među ekipama u Danskoj, nego u Švedskoj.
Gigovic je "bosanac" samo na papiru zbog imena i prezimena. I to je to. Nista drugo. Nazalost. Ali to je svakako njegov izbor i okej. Svako odlucuje o svojoj sudbini.esprit24 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 22:52Kod Gigovica slika na instagramu u svedskoj trenerci. Da ima bilo kakvu ambiciju imo bi neku normalnu sliku. Sto se tice Huseinbasica vrijedi ga pozvati svakakvih je levata oblacilo dres repke pa moze se i on probat da se vidi na cemu smo snjim. Nadam se da ce Zvjezdan to zavrsiti![]()
Nazalost izgleda da je ista stvar i sa mladjim Semirom Bosnicem iz Hackena (koji je ove godine potpisao profi ugovor). To jest ako su tacni navodi da je odbio poziv u nasu juniorsku selekciju. Jos nisam uspio potvrditi.
@igrajlopte 🐦
Ma nema on pojma

Aljkanovic i Elvir Trako su Kahn i Dida za njega. Aljkanovic je stariji od njega 3 godine i brani u 7. timu Federalne, a Trako je stariji 5 godina i rezerva je u Slogi iz Doboja.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Šahinovic ima strašan dobar potencijal i to se vidjelo vec kada je branio u U19 za našu mladu. Bit će od njega veceg talenta od Kovacevica. Aljkanovic je najveća prevara od golmana koji se spominalo u kontekstu talenta. Lik je završio tu gdje poceo jer se nije izborio u prosjecnom Radniku koja sada svakako u drugu ligu igra
iskreno mi je više žao za Vladana ako stvarno nece jer je u svadji sa Vicom nego da zeli da igra za Srbiju
-
- Kontakt:
O Hamulicu se sve vise i cesce pise zadnje vrijeme. Slucajnost ili ne pitanje je sad.
Strucnjak Starcevic ga odbijo da pozove u U21 iako se momak nudio vec dok je igrao u Litvaniji. Info iz prve ruke.Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 okt 2022, 20:54O Hamulicu se sve vise i cesce pise zadnje vrijeme. Slucajnost ili ne pitanje je sad.![]()
Toliko o tom Vicinom potrcku.

@igrajlopte 🐦
Ah, zasto pozvat momka koji je pokazivao potencijal jos prije godinu dana, kad mozes zvat poluigrace iz raspalog Borca i uzimat pare od tih igraca za pozivReX je napisao/la: ↑11 okt 2022, 15:49Strucnjak Starcevic ga odbijo da pozove u U21 iako se momak nudio vec dok je igrao u Litvaniji. Info iz prve ruke.Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 okt 2022, 20:54O Hamulicu se sve vise i cesce pise zadnje vrijeme. Slucajnost ili ne pitanje je sad.![]()
Toliko o tom Vicinom potrcku.![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
I sta je gore u toj generaciji 2000 nije bilo ni priblizno kvalitetnog napadaca tako da je ta odluka da ga ne pozovu jos vise cudna.ReX je napisao/la: ↑11 okt 2022, 15:49Strucnjak Starcevic ga odbijo da pozove u U21 iako se momak nudio vec dok je igrao u Litvaniji. Info iz prve ruke.Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 okt 2022, 20:54O Hamulicu se sve vise i cesce pise zadnje vrijeme. Slucajnost ili ne pitanje je sad.![]()
Toliko o tom Vicinom potrcku.![]()
Da se razumijemo, ne kazem sad da je Said igrac koji odmah treba u prvu postavu sto se tice A repke, npr meni ovo vise liči na naruceni clanak na ss.ba, ali bez obzira prema onom sto smo vudjeeli u zadnjoj utakmici sigurno je da momak ima potencijala i sto je najbitnije mlad je moze napredovati tako da zasluzuje poziv vec naredno okupljanje, neka ga, a trebao je davno biti pozvan za U21 ali eto zahvaljujuci Vicinim igracima nazalost... nije.