Postao/la neutralan__ » 09 jul 2011, 02:44
Nadam se da će Sarajlić ostati,jer on nam je pokretač igre,većina akcija ide preko njega,a isto tako je odličan tehničar i šuter.
Još da Mujić ostane u Banovićima,eh kakvo bi to bilo pojačanje.Hadžić bi valjda trebao konačno zaigrati.
Golman:Husić je pokazao u prošloj sezoni da ima kvalitet i dosta puta nas je izvlačio.Tako da što se tiče golmana je sve jasno.
Odbrana:Lijevo nema ko drugi da igra osim Čolića,tako da će on vjerovatno djelovati po toj lijevoj strani.Štoperi Čergić i Kovačević,za Čergića ne treba puno šta govoriti sve se zna kakav je to prije svega čovjek,pa tek onda igrač.Kovačević se u prošloj sezoni nametnuo Rizviću kao vrlo dobar igrač i vjerujem da će zajedno sa Čergićem činiti štoperski par.Desno ide Čamrković i za njega ne treba puno trošiti riječi.
Vezni red: Ne znam ko bi mogao da igra po lijevoj strani,ima više kandidata.Moguće da tu zaigra Ikanović,jer je već nekoliko puta igrao na toj poziciji.Zadnji vezni Sarajlić i Smajić,za Sarajlića sam već gore rekao,a Smajić je iskusan i vjerujem da može odigrati dobro na ovoj poziciji.Eh sad ovdje bi mogao igrati i Vuković,ali vidjećemo da li je zaista se vratio,ako jeste moguće da i on zaigra na ovoj poziciji.Desno bi trebao ići Kavazović,mlad je,a i toga nam je potrebno.
Napad:U napadu bi trebali igrati vjerovatno Hadžić i Šabanović.Ukoliko Mujić ostane ovdje on će igrati umjesto Šabanovića.
Treba što više prilike pružiti mlađim momcima koji su prošli našu školu i koji zaslužuju da igraju.Ovo što sam napisao je moja neka želja da ovakav sastav bude,ali Rizvić uvijek napravi nekoliko izmjena tako da ne vjerujem da će svi ovi zaigrati u prvoj postavi.
Ovo je po meni više nego solidan sastav i vjerujem da ćemo biti pri vrhu,naravno ukoliko svi ovi igrači ostanu na okupu.
Sad u prijateljskim utakmica treba isprobati sve igrače i vidjeti koliko ko može,a Rizvić je dobar stručnjak i vjerujem da će dobro odraditi svoj posao.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988