Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Champions League 2019/2020
ma zvezda je smijesna za dinamo realno
Ovi će pomrijet ako Dinamo prođe.
Zvezda dvije, Partizan nula.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 19:11komentatorima Arene zabranjeno povisiti glas kod golova Dinamai otpocetka meca iznosi neke "sramotne" podatke iznosi o Dinamu, kao npr. imaju samo 5 pobjeda u 40 utakmica u LP, pitam se koliko Zvezda i Partizan imaju ukupno pobjeda u LP u ovom milenijumu
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- CROtorious
- Kontakt:
Da su malo pametniji i smireniji bili moglo je bit 3-0.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Umro bi ovaj na Areni da je ovo sad gol bio
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ajde Olmo nećel krepat ovaj do kraja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne kužim što bi braća Hrvati rekli koji moj gledate na srpskoj areni ako vam smeta to što se ti komentatori ne raduju svakoj akciji, šansi i golu Dinamo Zagreba?
Imate hr Arenu. Milion drugih kanala i strimova... Kažem kad vas toliko dotiče to što se srpski komentatori ne vesele pobedama Dinama...
Imate hr Arenu. Milion drugih kanala i strimova... Kažem kad vas toliko dotiče to što se srpski komentatori ne vesele pobedama Dinama...
Smrt republici genocidnoj šumskoj!!!!!!!!!
Dinamo je san za sve ostale u regionu.
Imati ovakvog igeaca kao Olma je golema stvar. I kako igraju bez panike. Dobro jos je rano nesto pisati ali ovo dosada je vrh .
Neka se ostali ugledaju
Imati ovakvog igeaca kao Olma je golema stvar. I kako igraju bez panike. Dobro jos je rano nesto pisati ali ovo dosada je vrh .
Neka se ostali ugledaju
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- invincible1921
- Kontakt:
- CROtorious
- Kontakt:
Ademi je teska seljacina. Da hoce dobit drugi zuti sad zbog nekog starta pa izac van. Zamisli izbacit ce loptu, pa nisu kreteni da izbace. Fair play je samo prica za male ekipe.
Zadnja Klupa
Kakav krkan
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Nadam se da Dinamo nece pobjediti jer me ozbiljno strah da bi komentatora srpske Arene srcani strefio steta covjek da nam mlad ode...
Inace sto se utakmice tice, Dinamo na balkanski nacin primio gol, dva igraca se valjaju i traze faul dok City napada sa nekoliko igraca viska i logicno zabija...seljakluk balkanski igraj i odbrani napad pa se onda buni, jos u sensestercu se vlajao onaj nas Dilaver..glupost na kvadrat.
Inace sto se utakmice tice, Dinamo na balkanski nacin primio gol, dva igraca se valjaju i traze faul dok City napada sa nekoliko igraca viska i logicno zabija...seljakluk balkanski igraj i odbrani napad pa se onda buni, jos u sensestercu se vlajao onaj nas Dilaver..glupost na kvadrat.
Sudije i VAR oprostiše Gojaku crveni
a jest ga opalio laktom ko pravi jalijaš 
Hajde Dinamo, uvaljajte im još jedan

Hajde Dinamo, uvaljajte im još jedan

- CROtorious
- Kontakt:
Kaze Strahonja da je promaklo i sucu i VAR sobi regirat i dat crveni karton Gojaku. To je jedino moguce ako ljudi imaju teskih zdravstvenih problema i ne vide dalje od svog nosa.
Zadnja Klupa
Kompenzirale za gol Citya, ocigledan faul nad Dilaverom a ono Gojaka je i meni izgledalo kao crveni, znaci bio sam uvjeren da ce mu ga ovi iz VAR dati.
Ne znam sa tim ludim VARom je sve moguce, ali mislim da nema pravilo "naknadna pamet"CROtorious je napisao/la: ↑11 dec 2019, 19:55Kaze Strahonja da je promaklo i sucu i VAR sobi regirat i dat crveni karton Gojaku. To je jedino moguce ako ljudi imaju teskih zdravstvenih problema i ne vide dalje od svog nosa.

Mada ono jest bilo za crvenog, da ga yebeš.
- CROtorious
- Kontakt:
Vjerovatno ljudi jos ne znaju koristit VAR, to mi je jedino objasnjenje. Tamo neka zaleda za 1mm, a sad tu ovaj uleti laktom i skoro mu glavu skine s ramena i ovi to ne vide.let3 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 19:57Ne znam sa tim ludim VARom je sve moguce, ali mislim da nema pravilo "naknadna pamet"CROtorious je napisao/la: ↑11 dec 2019, 19:55Kaze Strahonja da je promaklo i sucu i VAR sobi regirat i dat crveni karton Gojaku. To je jedino moguce ako ljudi imaju teskih zdravstvenih problema i ne vide dalje od svog nosa.da je htio dati crveni, dao bi ga odmah...a ne sad u drugom poluvremenu.
Mada ono jest bilo za crvenog, da ga yebeš.
Zadnja Klupa
-
- Kontakt:
Kakav slalom 

eee jbm ti pleme brazilsko primitivno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.