U repku sad kad bi Magath dosao nece smjeti poprijeko pogledati igraca.
Znaci disciplina na negativnoj nuli.
Svakom kome se bude digao klincic,odbijace pozive zbog stucavice,bala u nosu i tako ti slucajevi.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Reci mi samo da li bi ti igrao lopte da te neko optuzi da si prodao utakmicu,lazirao povredu,da nisi igrao zbog nekog srpskog lobija,da ce doci da razgovarate pa mu bude preci srpski film itd? Ali onako iskreno reci.harishp je napisao/la:Misketov ultimatum prodje.
Svakom kome se bude digao klincic,odbijace pozive zbog stucavice,bala u nosu i tako ti slucajevi.
Taj neko nije cjela BIH repka,niti je drzava za sebe.Prica zavrsena.Denizmare je napisao/la:Reci mi samo da li bi ti igrao lopte da te neko optuzi da si prodao utakmicu,lazirao povredu,da nisi igrao zbog nekog srpskog lobija,da ce doci da razgovarate pa mu bude preci srpski film itd? Ali onako iskreno reci.harishp je napisao/la:Misketov ultimatum prodje.
I ja bih volio da je sve ostalo kao do sad,ali nije.
Cuko koji ugrize,ugrisce opet bez obzira na gazdu.Denizmare je napisao/la:ok,ali ni Ciro nije jedini trener na planeti.Prica zavrsena!!!
**** do covijek..sam za sebe mores to reciThe Game je napisao/la:Ne znaju ovi Kinezi kakvo g.ovno od čovjeka dovode
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.