Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 15:05

Misketov ultimatum prodje.
U repku sad kad bi Magath dosao nece smjeti poprijeko pogledati igraca.
Znaci disciplina na negativnoj nuli.
Svakom kome se bude digao klincic,odbijace pozive zbog stucavice,bala u nosu i tako ti slucajevi. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 11 dec 2009, 15:07

Pozdrav svim bosancima i hercegovcima!!!samo bi zelio nesto da kazem...Gdje su bili ovi cirini kriticari kad je Zenica gorila,kad se bilinim poljem orilo ĆIRO MAJSTORE,ĆIRO MAJSTORE!!!!I kad smo od turske izgubili na guzove,i kad nas je sudijska kradja osujetila da iz spanije donesemo bod(ove),i tada je ciro bio kralj!!!Bas kao sto je bio i kad smo osramotili Estonce i gazili Armence...I kad se gubilo i kad se dobivalo ciro je bio "BOG",jer,mada to mnogi nece ili ne zele priznati,ON JE SVOJE URADIO,digao je reprezentaciju iz nicega,napravio ono osnovno,a to su TEMELJI!!!Imamo mladu reprezentaciju,nosioci su igraci od 20-27 godina,mozemo dobiti svakoga,a konacno smo pod cirinim vodstvom lako izlazili na kraj i sa onim"nagaznim minama",tj manjim reprezentacijama koje su bile rak rana raznim sliskovicima,muzurovicima...Istina dobivali smo prije cire norvesku,dansku,tursku al su nas sramotili moldavci,madjari,litvanci...CIRO PUNO SRECE I SVE NAJ NAJ,OTIDJI NEGDJE GDJE CE LJUDI POSTOVATI TVOJ RAD.HVALA TI MAJSTORE
Rotor Volgograd...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 dec 2009, 15:16

NSBiH za Blaževića nema alternativu!

Reprezentacija će do početka Mundijala odigrati tri prijateljska susreta

Reprezentacija BiH će 3. juna u Frankfurtu odigrati prijateljsku utakmicu sa Njemačkom.

Uskoro potpis

Vijest nam je potvrdio i Munib Ušanović, generalni sekretar NSBiH, s kojim smo razgovarali o narednim aktivnostima oko organiziranja prijateljskih susreta reprezentacije BiH do početka Mundijala u Južnoj Africi.

- Sa NS Njemačke postignut je dogovor da 3. juna odigramo prijateljsku utakmicu u Frankfurtu. Uskoro ćemo potpisati zvanični ugovor. Nama će pripasti 150.000 eura, a od toga će 20 odsto ići selektoru. Ima tu još nekih detalja od kojih izdvajam da ćemo dobiti jedan dio ulaznica, a sada se borimo da TV prava za BiH pripadnu nama - kazao je Ušanović.

Na naše pitanje da li je 30.000 eura mnogo novca za jednu utakmicu koju će voditi selektor Blažević, Ušanović je kazao:

- Uvijek ima onih koji smatraju da je mnogo, ali kada se odbiju doprinosi na porez i ostale obaveze prema državi, konačna cifra je daleko od 30.000 eura.

Ušanović se nada da će naša reprezentacija do početka Mundijala, na kojem na žalost nećemo ni ovaj put učestvovati, osim Njemačke odigrati još dva prijateljska susreta.

- Prvi FIFA slobodni termin je 3. mart. U potrazi smo za pravim protivnikom. Gledat ćemo sve da odigramo prijateljsku utakmicu protiv Brazila, Engleske, Italije ili Španije u prvom terminu, a od 20. maja do 10. juna postoji opcija da osim spomenutih reprezentacija odigramo susret sa još Holandijom i SAD-om. Vidjet ćemo sve ko će biti slobodan.

- Sasvim je realno da odigramo dvije jake utakmice, jer smo u posljednjim kvalifikacijama dokazali kvalitet - kaže Ušanović.

Sa generalni sekretar NSBiH smo razgovarali i o predstojećoj sjednici Izvršnog odbora koja će se održati u subotu. On se nada da će ovaj put sjednica biti održana.

- Da bi se sjednica održala potrebno je da prisustvuje najmanje 12 člano- va. Trenutno niko nije otkazao svoj dolazak, a odsutni će biti samo Mensud Bašić i Hamdija Abdić. Ostali članovi su najavili dolazak kaže Ušanović.

Fantastičan uspjeh

Na sjednici Izvršnog odbora NSBiH, selektori reprezentacija će podnijeti izvještaje. Aktuelni kormilar „A“ tima, Miroslav Blažević i dalje će biti selektor. Njegov ugovor važi do kraja juna naredne godine.

- Ne znam zašto se sada digla hajka na Blaževića. Sada neki žele njegov odlazak, a napravio je fantastičan uspjeh sa reprezentacijom BiH. Nema potrebe da se o njegovom odlasku uopće govori, jer, po meni, NSBiH nema alternativu za Blaževića. Uostalom, niko i nije izrazio želju da dođe na njegovo mjesto - kazao je Ušanović.

UEFA održala obećanje

Ušanović je potvrdio da su deblokirana sredstva iz UEFA Programa razvoja omladinskog fudbala.

- Deblokirana su sredstva za sve predhodne godine u kojima su klubovi iz Premijer lige BiH učestvovali u takmičenju - kaže Ušanović.

Nakon što su klubovi ispunili odgovarajuće obrasce već je šest klubova primilo sredstva i to: Zrinjski, Željezničar, Slavija, Radnik iz Bijeljine, Budućnost iz Banovića i Široki Brijeg.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 11 dec 2009, 15:24

harishp je napisao/la:Misketov ultimatum prodje.
Svakom kome se bude digao klincic,odbijace pozive zbog stucavice,bala u nosu i tako ti slucajevi. :roll:
Reci mi samo da li bi ti igrao lopte da te neko optuzi da si prodao utakmicu,lazirao povredu,da nisi igrao zbog nekog srpskog lobija,da ce doci da razgovarate pa mu bude preci srpski film itd? Ali onako iskreno reci.
I ja bih volio da je sve ostalo kao do sad,ali nije.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 15:26

Denizmare je napisao/la:
harishp je napisao/la:Misketov ultimatum prodje.
Reci mi samo da li bi ti igrao lopte da te neko optuzi da si prodao utakmicu,lazirao povredu,da nisi igrao zbog nekog srpskog lobija,da ce doci da razgovarate pa mu bude preci srpski film itd? Ali onako iskreno reci.
I ja bih volio da je sve ostalo kao do sad,ali nije.
Taj neko nije cjela BIH repka,niti je drzava za sebe.Prica zavrsena.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 11 dec 2009, 15:38

ok,ali ni Ciro nije jedini trener na planeti.Prica zavrsena!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 15:46

Denizmare je napisao/la:ok,ali ni Ciro nije jedini trener na planeti.Prica zavrsena!!!
Cuko koji ugrize,ugrisce opet bez obzira na gazdu. ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 11 dec 2009, 15:52

Cini mi se da se u posljednih 7 dana, misljenje o Ciri pomalo promjenilu u javnosti. Da se primjetiti i u pojedinim medijima, koji su ga najprije podrzavali, al sada malo drugacija prica.
O one emisije na Pinku, prosle sedmice, gdje se izgleda po cijeloj emisiji, moglo vidjeti da Ciro ima bezrezervnu vecinsku podrsku, stvari su se cini mi se malo promjenile. ASad vec pomalo postaje sve to zamorno. Hocel ostat nece, jel potpisao, nije li, to je samo nastavak prepucavanja.
Jedno je sigurno, Ciro je polahko poceo gubiti podrsku i onih koji su bili cvrsto iza njega stali da jos ostane selektor. Na kraju krajeva, izgleda da zavrsetak price jos nije gotov bar do sutra. A sutra - pocet ce opet nova sezona igrane sapunice Avanture NSBIH-a, samo je pitanje hocel ostati isti glumci, ili ce doci novi likovi, ili ce samo otici, a nece niko doci (misli se na Ciru) :mrgreen:

batva tz
Kontakt:

Post Postao/la batva tz » 11 dec 2009, 15:54

ma idu mi na tuki i ciro i misimovic,jaki smo mi i bez njih,ne treba nikog moliti,i ja mislim da nisu vrijedni ovolike paznje,draze mi je procitati clanak o pjanicu ili nekom drugom ko je dao gol ili napravio nesto pozitivno ,a ove prepirke su kao u obdanistu...i miske je kao tetkica,kaze da ne mijenja svoju odluku svakih pet minuta,ne nego je mijenja svakih 6 minuta...neka se obojica izjasne do nove godine i da javnost zna na cemu smo...koga nema bez njega se mora...pozzz

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 11 dec 2009, 15:56

Tako kaze nanina poslovica,samo zahvaljujuci tom ,,cuki,, mi smo dosli do baraza i to je cinjenica,a sto jedva cekamo da nekoga pljunemo to je dr. stvar. Opet ponavljam ,,cukine,, rijeci:,,zato sto smo takvi kakvi jesmo,nikad necemo otici nigdje. Prica opet zavrsena!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 15:58

Ebote Srbija selektoru Anticu daje platu od 100 000 eura mjesecno,plus isto ugovori i jos postotak na odigrane utakmice.
A mi hocemo selektorcinu za 5 000 maraka.
P.S Nije svako Ciro pa da je dobar u marketinskom programu.
P.S II Kodro je vise novca potrosio na putovanja,nego sto je imao zaradu.Tako da mu je i dobro dosao onaj otkaz. :roll:
P.S III za tu poslovicu dzabe ti sto cuko sacuva kucu,kad gazdu i ukucane iskasapi :lol: Tek sad je kraj price. ;)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 dec 2009, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 11 dec 2009, 16:01

p.s.3:skontali smo da volis samo ciru u redu :mrgreen: je

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 16:03

Ebes Ciru,Ciro ode a ti ostade sa bjesnim cukom :geek: :mrgreen: :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 11 dec 2009, 16:05

nemoj tako sa tatom sine :ugeek:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 16:07

:lol: :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 dec 2009, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 11 dec 2009, 16:20

ne,razmisli jos jednom :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 16:26

Jok razmisli ti,jer si prijavljen zbog vrjedjanja. ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 11 dec 2009, 16:30

The Game je napisao/la:Ne znaju ovi Kinezi kakvo g.ovno od čovjeka dovode
**** do covijek..sam za sebe mores to reci

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 11 dec 2009, 16:32

ĆIRO MAJSTORE NACIJA JE UZ TEBE!!!
Rotor Volgograd...

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 11 dec 2009, 16:34

Ja vam kažem da Ćiro ostaje, a vi opet po svom. Kakav Čolaković i bakrači, Ćiro kad se prodere svi šute on je njima Bog, ne znam šta im trebaju ovi ispadi pod medijima. A Ćiro će otići jedino ako on sam to bude želio. Ali eto de zabavljajte se. A Miske kao veliki patriota koji se sjetio da je Bosanac dok je grijao klupu u Bochumu, tadašnjem drugoligašu, (dotad je naravno redovno igrao za mladu SiCG), nema prava na ucjene taman da je Cristiano Ronaldo. Sličniji je Ćiri nego bilo ko, zato se njih dvojica i ne mogu. Ako se većina igrača izjašnjava za Ćiru, pa čak i njegov haver Džeko, a jedan protiv onda je jasno da tu nešta smrdi. Nije valjda da srpski lobi preko svog jedinog predstavnika želi skinuti Ćiru... hahaha
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.