Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ammarc
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la ammarc » 25 dec 2010, 18:06

armin arsenalovac je napisao/la:Ja kolko znam samo su vermalen gibbs i almunia povrijedjeni ostali su svi u kombinaciji da pocnu,mislim da je vrijeme da celsija razvalimo..da im produbimo ovu krizu nek idu jos dublje :D
I ja mislim da je vrijeme,posebno jer ce to dati poseban motiv Begu da jos bolje brani :lol:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 26 dec 2010, 17:18

Beg briljantan na golu protiv Blackburna 8-)

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 26 dec 2010, 18:02

Svaka cast Begovicu,momku koji je odbio Kanadu da bi igrao za svoju domovinu BIH! realno BIH ima najboljeg golmana od svih reprezentacija bivse Jugoslavije! danas je briljirao na golu Stouka,cestitke! vjerujem da ce on uskoro preci u jos veci engleski klub..samo neka ovako nastavi,Begovic ce biti ponos BIH!

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 26 dec 2010, 20:58

Blackburn’s best opportunity of the game came with eight minutes remaining but youngster Grant Hanley was denied by a wonderful save from Begovic. A deep corner from **** was met by Hanley at the back post but Begovic made a great diving save to palm the powerful header over the bar.

:D :D

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 26 dec 2010, 23:45

k_c je napisao/la:Svaka cast Begovicu,momku koji je odbio Kanadu da bi igrao za svoju domovinu BIH! realno BIH ima najboljeg golmana od svih reprezentacija bivse Jugoslavije! danas je briljirao na golu Stouka,cestitke! vjerujem da ce on uskoro preci u jos veci engleski klub..samo neka ovako nastavi,Begovic ce biti ponos BIH!
već jeste ;) a definitivno imamo jak golmanski par i Keno je ogromnog kvaliteta samo je imao drugačiji put u karijeri koji ga je odveo u Tursku ali je i tamo jedan od najboljih ;) uz njih dvojicu ne bi bilo loše pridodati i Ramovića i imali bi sjajan izbor na ovoj poziciji.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 dec 2010, 23:48

I sta kaze Sorensen? Namjerava se vratiti medju stative Stokea. :lol: :lol:

Nakon danasnje partije, ni pod razno. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 27 dec 2010, 12:42

brazzo je napisao/la:
k_c je napisao/la:Svaka cast Begovicu,momku koji je odbio Kanadu da bi igrao za svoju domovinu BIH! realno BIH ima najboljeg golmana od svih reprezentacija bivse Jugoslavije! danas je briljirao na golu Stouka,cestitke! vjerujem da ce on uskoro preci u jos veci engleski klub..samo neka ovako nastavi,Begovic ce biti ponos BIH!
već jeste ;) a definitivno imamo jak golmanski par i Keno je ogromnog kvaliteta samo je imao drugačiji put u karijeri koji ga je odveo u Tursku ali je i tamo jedan od najboljih ;) uz njih dvojicu ne bi bilo loše pridodati i Ramovića i imali bi sjajan izbor na ovoj poziciji.
Jedan od najboljih za nastimati utakmicu i oprati pare, to da..Ne bi ja njemu dao da prismrdi reprezentativnom golu..Treba ulagati sve nade u ovog Begovica i dati mu sve moguce sanse..Samo da momak napravi jos jedan korak, to jest da ode u neki veci klub ili eventualno da se ustolici kao golman br 1 u nekom premijerligasu....Nama nista bolje ne treba...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 27 dec 2010, 12:48

Bega se dokazuje, neka neka, dogodine aBd u nekom velikom klubu u Engleskoj. Kapa dole majstoreeee
Cuva Bog Zelju svog!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 27 dec 2010, 13:17

Analitico je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
Jedan od najboljih za nastimati utakmicu i oprati pare, to da..Ne bi ja njemu dao da prismrdi reprezentativnom golu..Treba ulagati sve nade u ovog Begovica i dati mu sve moguce sanse..Samo da momak napravi jos jedan korak, to jest da ode u neki veci klub ili eventualno da se ustolici kao golman br 1 u nekom premijerligasu....Nama nista bolje ne treba...
de nam malo kakve dokaze pokazi za to...do tada u misiju rupu lazo jedan.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 27 dec 2010, 15:59

Zar Mancester U. vec nije doveo jednog golmana onog Danca kao zamjenu za Van de Sara? Begovic bi se onda i tu morao boriti za prvog golmana..kako god Begovic ce vrlo brzo preci u jedan od vodecih engleskih klubova,to je odlicno za njega a i za reprezentaciju BIH!

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 27 dec 2010, 16:19

Omerbavarac je napisao/la:I sta kaze Sorensen? Namjerava se vratiti medju stative Stokea. :lol: :lol:

Nakon danasnje partije, ni pod razno. :D
moze se vratiti medju stative samo kad Began ode u Arsenal npr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: u tom slucaju mu zelim brz povratak medju stative ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 27 dec 2010, 16:27

Beže samo ovako nastavi :lol:
Do neki dan iskreno mislio sam da je kloc da veceg nema,ali iz utakmice u utakmicu me odusevljava ;)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 27 dec 2010, 16:29

Begovića trazi Machester :roll:

Po mome misljenju mozda i istina,ipak malo je realnija vijest od one da Ibisevica trazi Real :?

I volio bih naravno da Bežina stane na gol umjesto starkelje :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Berberovic
Kontakt:

Post Postao/la Berberovic » 27 dec 2010, 17:03

Iskreno ja ovdje samo procitam rezultate i vidim poneki gol.Ja u svome zivotu nisam procitao vise dezinformacija kao na ovom portalu sto se tice transfera nasih igraca.Ja ne znam imali i jedan tim u Evropi da je medju jacima a da Dzeko nije prelazio u njega.Isto vazi i za Ibisevica.Jos samo ocekujem da Teletovic ode u Miami ili LAL.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 27 dec 2010, 18:56

Pa te informacije sto se ticu Dzeke i Ibisevica se prenesu iz stranih medija, citaj do kraja clanak !
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 dec 2010, 21:33

Fazon je u citavoj prici da se clanak poziva na "sve" ostrvske medije, a nekim cudom je nemoguce istu vijest naci na bilo kojem vecem online portalu, ili google iz inata nece mozda da je prikaze... :D

p.s. ne znam zasto ste zapeli za to da begovic ide u neki veci klub, mislim da je on u idealnom klubu. Sve je dobro dok brani, jer igra u prosjecnom klubu gdje, realno gledajuci, ima mnogo vise posla na golu nego sto bi imao u jednom Manchesteru. Bitno je da u pravoj ligi, a klub manje-vise... Ja nemam nista protiv toga da ostane u Stokama jos koju godinu, naravno pod uslovom da bude njihova fiksna jedinica.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Berberovic
Kontakt:

Post Postao/la Berberovic » 27 dec 2010, 22:31

seha je napisao/la:Pa te informacije sto se ticu Dzeke i Ibisevica se prenesu iz stranih medija, citaj do kraja clanak !
Odgovorio ti je dreamer ispod da ne ponavljam isto.Znam samo od svega sto sam procitao o nasim igracima samo je Misimovic presao u Galatasaray poslije nekih 10-ak jacih timova za koje je potpisivao :roll:

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 28 dec 2010, 02:00

Ma jednostavno clanak koji srozava ugled stranice.Ne znam sto im ovo treba,samo gube "gledanost"..

A sto se tice Begovica najvise me interesuje hoceel se iznenada razboliti pred Mexico.Jos je i termin bas nezgodan

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 28 dec 2010, 15:59

Beg od prve min protiv Fulhama...nezamjenjiv je 8-)

Edit : primi ga odma
1921-2011

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 28 dec 2010, 16:07

Esii TM87 je napisao/la:Beg od prve min protiv Fulhama...nezamjenjiv je 8-)

Edit : primi ga odma
ma ovu bombu ne brani ni casiljas....
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, CAGarfia, denza, torbica, Zglavkar i 56 gostiju.