Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Ne znam zasto se sad u ovu procu ubacuje Felaini, valjda da se sakrije i podvali mucka laz da je Coqelin bolji od Kondogbie i Scneiderlina iako ce svako normalan reci da su ovi puno bolji igraci sto se i dokazalo. A Felaini kad je domirao i briljirao u Evertonu kad je mislim bio cak i u sirem timu godine Premiershipa tvoj Coqelin je igrao na posudbama bogzna gdje...Poredi igraca koji ima 60 nastupa za Belgijsku reprezentaciju salikom koji ima 0 za Francusku, i meni kaze da se smiju sto kazem da je FElaini 3 puta bolji igrac sa 5 puta uspjesnijom karijerom

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Marsal
- Kontakt:
Ned'o bog da se neki od ovih forumaša sa ove teme ubace u stranke, zayebali bi i Bakira i Čovića i Dodika kakvo umijeće imaju da prodaju maglu i da spinuju.
Strah me više čitat ove teme u vezi Arsenala, majkemi.

Strah me više čitat ove teme u vezi Arsenala, majkemi.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Gubis se. Vidis, ovdje niko ne prica o karijeri. Jer je onda logicno najbolje vratiti Vieiru, nema veze sto je star, sto ne moze trcati, on ima najbolju karijeru samim tim bi bio najbolji izbor.
Moj Coq? Ne, on je Arsenalov Coquelin. Covjek sto igra zadnjih tri mjeseca je bolji od sva ta tri igraca. Nazovi to formom, cime hoces, ali on pridonosi ekipi vise nego ti. Ako odigra ovako godinu dana sto ne bi mogao biti bolji igrac? I biti ce, i ti isti ljudi na koje se sad pozivas ce reci da je Coq bolji.
A povuci malo paralelu izmedju Kondogbije, Schniederlina i Fellainija. Sva trojica su najbolje igrali u prosjecnim timovima. Fellaini je najbolji bio u Evertonu, da bi se pogubio u Unitedu.
Lallana je recimo bio vazniji i bolji igrac Southamptona pa se pogubio u Liverpoolu. Shaw isto tako ne pruza partije kakve je pruzao.
Dakle ko je garancija da bi Schinderlin bio pojacanje? Ko moze garantovati da ne bi zavrsio ko Fellaini? Uostalom covjek igra u prosjecnoj ekipi i briljira, onda je jel i Song igracina.
Moj Coq? Ne, on je Arsenalov Coquelin. Covjek sto igra zadnjih tri mjeseca je bolji od sva ta tri igraca. Nazovi to formom, cime hoces, ali on pridonosi ekipi vise nego ti. Ako odigra ovako godinu dana sto ne bi mogao biti bolji igrac? I biti ce, i ti isti ljudi na koje se sad pozivas ce reci da je Coq bolji.
A povuci malo paralelu izmedju Kondogbije, Schniederlina i Fellainija. Sva trojica su najbolje igrali u prosjecnim timovima. Fellaini je najbolji bio u Evertonu, da bi se pogubio u Unitedu.
Lallana je recimo bio vazniji i bolji igrac Southamptona pa se pogubio u Liverpoolu. Shaw isto tako ne pruza partije kakve je pruzao.
Dakle ko je garancija da bi Schinderlin bio pojacanje? Ko moze garantovati da ne bi zavrsio ko Fellaini? Uostalom covjek igra u prosjecnoj ekipi i briljira, onda je jel i Song igracina.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Sto tvoj Coqelin nije briljirao onda u prosjecnim ekipama poput Freiburga i onih francuskih timova kad je to tako lako? Eto Everton, Monaco, Southampton i Sevilla su prosjecne ekipe (sa posebnim naglaskom na MOnaco
) pa su ovi igraci briljirali u njima inace to je maciji kasalj tmao bi Coqelin bio alfa i omega
Opet se ja gubim a on ubacuje sad Vieiru u neka poredjenja dakle pricamo a aktivnim fudbalerima izmedju kojih je 3-4 godine razlika a ti tu spominjes igraca koji je zavrsio karijeru prije nekoliko godina
To da on pridonosi ekipi vise nego ovi igraci i da je bolji igrac si samo ti rekao i samo ti vidis,mozes ti tjerati inat koliko hoces ali svjestan si i sam cinjenice da za objektivne ljude nema dileme ko je bolji igrac Kondogbia ili Coqelin...eto pozivam sve ljude koji ce realno reci a da prate nekad utakmice Arsenala i da su pratili Monaco i da su pratili ovaj dvomec da nam kazu ko je bolji igrac? Eto bas me zanima gdje je onaj Rooney ili rio ferdi objektivni mi se cine pa eto i let3 je realan kad je u pitanju Arsenal neka mi kazu ko je bolji? Kome bi povjerili poziciju DMFa u ekipi za koju anvijate Kondogbiji ili Coqelinu?

Opet se ja gubim a on ubacuje sad Vieiru u neka poredjenja dakle pricamo a aktivnim fudbalerima izmedju kojih je 3-4 godine razlika a ti tu spominjes igraca koji je zavrsio karijeru prije nekoliko godina

To da on pridonosi ekipi vise nego ovi igraci i da je bolji igrac si samo ti rekao i samo ti vidis,mozes ti tjerati inat koliko hoces ali svjestan si i sam cinjenice da za objektivne ljude nema dileme ko je bolji igrac Kondogbia ili Coqelin...eto pozivam sve ljude koji ce realno reci a da prate nekad utakmice Arsenala i da su pratili Monaco i da su pratili ovaj dvomec da nam kazu ko je bolji igrac? Eto bas me zanima gdje je onaj Rooney ili rio ferdi objektivni mi se cine pa eto i let3 je realan kad je u pitanju Arsenal neka mi kazu ko je bolji? Kome bi povjerili poziciju DMFa u ekipi za koju anvijate Kondogbiji ili Coqelinu?
Koliko cesto to ti gledaš Monako pa si prosudio koliko je to dobar igrac Kondogbia ?
Barem jednu još osim ovog dvomeca sa Arsenalom ? Sumnjam,iskreno.
Barem jednu još osim ovog dvomeca sa Arsenalom ? Sumnjam,iskreno.
-
- Kontakt:
Nisam ga cesto gledao, nekoliko navrata u francuskoj ligi ali gledao sam ga cesce u Sevilli gdje je briljirao onu sezonu...
- Schneiderlin
- Kontakt:
kokelin sa 3 mjeseca solidne igre,ništa više od toga postao najbolji dmf na kugli zemaljskoj
a prije toga od svoje velike klase brao gljive po švapskim i francuskim šumama
da ponovimo parloura koji je mali miš za specijalistu našega za panjeve
"Arsenal need to get Morgan Schneiderlin if he's available in the summer," Parlour told talkSPORT.
"He would be perfect. He's a little bit like Gilberto Silva when he was at Arsenal.
"He can sit back into the back four and, when it's wide, he can be another centre-half. That's so good if you can do that. He's so comfortable on the ball and someone like him would be a great addition."
i on je procijenio da je kokelin prevelika klasa pa nam treba šniderlin

da ponovimo parloura koji je mali miš za specijalistu našega za panjeve
"Arsenal need to get Morgan Schneiderlin if he's available in the summer," Parlour told talkSPORT.
"He would be perfect. He's a little bit like Gilberto Silva when he was at Arsenal.
"He can sit back into the back four and, when it's wide, he can be another centre-half. That's so good if you can do that. He's so comfortable on the ball and someone like him would be a great addition."

Svakako da nam treba DMF.. Bolje biti na Kokelanu i Snajderlinu, nego na Arteti i Flaminiju..
Nama svako trebaju dva eventualno 3 DMF...
Oke, neka se dovede taj snajderling, al koji qurac stalno omalovazavas igrace Arsenala?
Kod mene prvog se ne svidjaju neke stvari, al ne treba pljuvati ve i svasta vezano za arsenal..
al tebi ko maloj bebi, kad kazes NE, on ce namjerno pogresno raditi
Oke, neka se dovede taj snajderling, al koji qurac stalno omalovazavas igrace Arsenala?
Kod mene prvog se ne svidjaju neke stvari, al ne treba pljuvati ve i svasta vezano za arsenal..

- Schneiderlin
- Kontakt:
omaložovam zato što 10 godina tapkamo u mraku,sa parama ili bez njih mi se vrtimo oko sebe i puna kapa mi je togaZip je napisao/la:Svakako da nam treba DMF.. Bolje biti na Kokelanu i Snajderlinu, nego na Arteti i Flaminiju..
Ako Parlour kaže trebamo svi popušiti Wengeru ovaj Seamen bi bio prvi u redu. Boli me **** šta kaže Parlour ili neki drugi igrač. Ovaj dio sezone što je Kokelan odradio je i više nego dobro, ništa ga bolje ne bi odradili Kondogbia ili taj vrhunski igrač Schneiderlin koji iza sebe ima 5 vrhunskih sezona.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Odradili bi bolje jer su bolji igraci i naprijed i nazad, DMF i napadac su i dalje rak rana Arsenala i razlog svih nasih neuspjeha. Coqelin je istina napredak u odnosu na dva traktora ali realno to nije neki uspjeh...Propadanjem Scesnog i pozicija golmana je kriticna zato kazem kad bi bilo istina ovo Cavani, Cech, Scneiderlin to bi bila perverzija...sve ono sto nam treba...
Prema nazad je Koka već dokazao kakav je igrač, a normalno da ne može bolje prenjeti loptu kad ostali igrači u veznom redu stoje na jednom mjestu i čekaju loptu. Jedini koji se otkrivaju i traže loptu su Ramsey i Rosicky ali njih dvojica provode više vremena na klupi i u bolnici nego na terenu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Rak rana, a Arsenal u 16 dobije 13. Sta jr to bolje? 16 od 16? Da bas bi to odradili ti igraci. Malo sutra.
Celik!3,2,2.
- Schneiderlin
- Kontakt:
dovoljni dobri za kvalificirati se u lp,ali ne i napast titulu u ovakvoj truloj konkurenciji
momčad puna wc igrača,a rezultati zadnjih 10 godina pokazuju njihove prave kvalitete

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A koliko je igraca Arsenala tu 10 godina? Diaby? Rosicky? I tu lista staje.
Celik!3,2,2.
- Schneiderlin
- Kontakt:
sad ih nema 5 wc 

-
- Kontakt:
Sto nam daje za pravo da se zapitamo koliko treba jos voajer neuspjesnih generacija da napravi i promjeni kako bi napokon dobio ono sto je davno zasluzio a to je otkaz?AllGunsBlazing je napisao/la:A koliko je igraca Arsenala tu 10 godina? Diaby? Rosicky? I tu lista staje.
Može l' se momci kenjat 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nije fino da tako kazes.topnik1 je napisao/la:Može l' se momci kenjat
Ne kaze se kenjat' nego srat'

A moze se, ovdje svi volimo da kakimo hihi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.