Baraž će nam doći u pitanje.BaDa12 je napisao/la:A, šta ćemo kad se opet zada u maštanje?
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
NaHebat ćemo, da prostiš.BaDa12 je napisao/la:A, šta ćemo kad se opet zada u maštanje?
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Dobro zapazeno, ovoga me i najvise strah jer ce tako na kraju i biti, a ovo nam je bila jedinstvena prilika da sa pola snage izborimo EURO.L_blancos je napisao/la:Porazi u ovim mecevima bi znacili i pad u nize jakosne grupe, onda mozemo igrati sa Spanijom i Francuskom u grupi za svjetsko
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Iako bi Safet koristio tu famoznu 4-2-3-1 formaciju zar vi stvarno mislite da možemk dobiti na BP Belgiju? Hajd Wales da, ali teško ove Belgijance još kad su nam igrači ovako potučeni i bez motiva zbog genijalca na klupi..
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Sa našom najboljom formacijom i najboljim igračima, imamo neke šanse, jeste da su male, jer igrači su malo je reći nemotivisani.Dalix je napisao/la:Iako bi Safet koristio tu famoznu 4-2-3-1 formaciju zar vi stvarno mislite da možemk dobiti na BP Belgiju? Hajd Wales da, ali teško ove Belgijance još kad su nam igrači ovako potučeni i bez motiva zbog genijalca na klupi..
Mada tada smo imali Spahića i Kolašinca u odbrani a sad je još Mujdža na klupi kod safeta... Teško će nam biti, ukoliko uopšte promijeni formaciju -.-
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Bejli trpa, ne vadi...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Cuvace njega Avdija, no sikiriki.Virtu4l je napisao/la:Bejli trpa, ne vadi...

Bejl je nama najmanji problem, Glava mene sikira.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Kakav baraž. Ne slutite. Zar niste vidjeli da je Portugal zijanio od Albanije. Samo treba još da bude treći u svojoj grup i kakve smo sreće opet će mo ga izvući.
Belgija
Wels
Israel
Bosna
Cipar
Andorra
ovako ce to izgledati tamo negdje u novembru 2015
Wels
Israel
Bosna
Cipar
Andorra
Zavrsicemo drugi. Unatoc kretenu na klupi.
Glavni krivac Safet Pusicknabs je napisao/la:Belgija
Wels
Israel
Bosna
Cipar
Andorra

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kad ce se znati spisak za ove utakmice?
Vjerovatno 29. Septembra.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Spisak za ove tekme da smo imalo normalna drzava : Begovic,Buric,Fejzic - Bicakcic,Spahic,Sunjic,Mujdza,Zukanovic,Salihovic,Jahic - Lulic,Besic,Pjanic,Misimovic,Zakaric,Cimirot,Medunjanin,Hajrovic,Stilic,Visca - Dzeko,Ibisevic,Djuric ...nekako su to nasih najboljih 23 igraca u ovom momentu po meni

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
To je već za optimiste.knabs je napisao/la:Belgija
Wels
Israel
Bosna
Cipar
Andorra

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
14 dana prije tekme treba poslati pozive igračima. Dakle 27.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Kad ce se znati spisak za ove utakmice?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Da hoce sutra Safet dobiti otkaz pa da nas preuzme neko drugi pred ove dvije utakmice, a onda od srca zelim da sa tim novim izgubimo obje. Pa da ga od starta pocnu pljuvati i nađu mu 1001 manu i razloge sto smo porazeni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Tebi očito nisu jasne neke stvari. Sušić je izgubio povjerenje od igrača i svojim glupostima narušio je atmosferu u ekipi. Teško da on može ikad više napravit išta pametno nakon ove sramote protiv Kipra. NIko od nas ne očekuje od novog selektora čudo i svih 6 bodova jer je to nemoguće, i 4 boda su na granici realnosti ali može popravit atmosferu u ekipi i izazvat pozitivan šok i sastavit NORMALNU EKIPU I FORMACIJU što je tvom idolu misaona imenica. Taj novi selektor ne bi bio pod ogromnim pritiskom javnosti jer svi mi znamo da je jako teško tuđe sranje popravljat u tako kratkom roku.Elegant je napisao/la:Da hoce sutra Safet dobiti otkaz pa da nas preuzme neko drugi pred ove dvije utakmice, a onda od srca zelim da sa tim novim izgubimo obje. Pa da ga od starta pocnu pljuvati i nađu mu 1001 manu i razloge sto smo porazeni.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."