Mozda da drivere update ?arelinho je napisao/la:Meni nije nesto uredu igra kad igram na laptopu posto mi kompjuter ne podrzava igru.Prvi put kad sam upalio igru bilo je sve uredu,a poslije toga krecu problemi.Prvo sljedece paljenje igre mi donosi to da je igra sva usporena kad pocne utakmica sve je usporeno tako reci kao da igram u slow motionu.Tu se iznerviram i ugasim igru.Jutros upalim igru i odigram prvu utakmicu normalno i krenem sljedecu kad postade sve ljubicasto,od igraca pa do parketa i publike wtf![]()
sta da radim,skinuo sam inace reloaded verziju pomoc ??
NBA 2k15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: NBA 2k15
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma Grafička se zagrije i možeš igrati dok ne pregrije, očigledno ti laptop odn. Grafička ne podrzaje igru.
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Evo ova mi je graficka kartica AMD Radeon HD 8870MTracy3McGrady je napisao/la:Ma Grafička se zagrije i možeš igrati dok ne pregrije, očigledno ti laptop odn. Grafička ne podrzaje igru.
Gojko Cimirot
uradio sam update pa cemo vidjeti kako ce funkcionisati sadaPonos Torina je napisao/la:Mozda da drivere update ?arelinho je napisao/la:Meni nije nesto uredu igra kad igram na laptopu posto mi kompjuter ne podrzava igru.Prvi put kad sam upalio igru bilo je sve uredu,a poslije toga krecu problemi.Prvo sljedece paljenje igre mi donosi to da je igra sva usporena kad pocne utakmica sve je usporeno tako reci kao da igram u slow motionu.Tu se iznerviram i ugasim igru.Jutros upalim igru i odigram prvu utakmicu normalno i krenem sljedecu kad postade sve ljubicasto,od igraca pa do parketa i publike wtf![]()
sta da radim,skinuo sam inace reloaded verziju pomoc ??
Imal je ko za PS4 da iznajmi 2 dana, sutra da uzmem u petak vracam igricu? Platio bih naravno, ostavio licnu bilo sta ako se dogovorimo
Momci gdje sada ima da skinem igricu?
pp
pp
http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
Kako update roster? 

I meni ako moze neko, po mogucnosti da nije nosteam..Salkao je napisao/la:Momci gdje sada ima da skinem igricu?
pp
ukucaj na run : c:programdataMElloo je napisao/la:Kako update roster?
nadji dole Steam pa RLD! i onda kopiras one fajlove local i storage u folder "282350"

sto se tice linka imate na pirate bay pod nazivom NBA 2K15-RELOADED (598 seedera)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zar nije ugasen piratebay?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ugasi se jedan ali onda se otvore novih pet.Persie je napisao/la:Zar nije ugasen piratebay?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa hajd onda dajte jedan 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda nema nigdje torrent link, bar ja ne mogu naći. Reloaded verzije nema, na kickass samo update-i i igra za mobitele. 
A pirate bay.se se ugasio, ima gore neko odbrojavanje.
@Persie imaš na skidrowcrack stranici linkove za skidanje, i ja sam tu skino ali davno i ne znam da li radi i jedan link. Ako ne budeš mogao naći poslat ću ti link.

A pirate bay.se se ugasio, ima gore neko odbrojavanje.

@Persie imaš na skidrowcrack stranici linkove za skidanje, i ja sam tu skino ali davno i ne znam da li radi i jedan link. Ako ne budeš mogao naći poslat ću ti link.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne radi nijedan link 

Hvala na linkovima ali ovaj prvi samo radi koji se mora skidati preko browsera, a mrzi me to jer najmanje 10 sati moram ostaviti upaljen komp, jos ne mogu pauzirati.. A torrent link ne radi fuj..
Pozz ,jedno pitanje.dali se nekom desilo da mu je igra zaledila na ps4.
Znam da je to bio standard na ps3,ali me zanima na ps4 ,cisto.jer sam tek uzeo,a imao jako lose iakustvo sa ps3 . Hvala pozz
Znam da je to bio standard na ps3,ali me zanima na ps4 ,cisto.jer sam tek uzeo,a imao jako lose iakustvo sa ps3 . Hvala pozz
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ima li ko da igra na PS3, ili mozda poznajete nekog ko ima neki crew, da mu treba igrac, ovo je nesto najbolje sto postoji gdje svi zajedno igramo ptoiv drugih ljudi 

Anfernee "Penny" Hardaway #1
- SaltCityAttack
- Kontakt:
igra li neko na PS4 da osutamo koju 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
@saltcity hajde.dodaj me. nedim1981.
Deaava li se tebi da ti zaledi igra. Ono nba tv,ona riba kad prica,a jednom mi je i na karijeri zaledilo. Tek sam uzeo igru ali sam cuo da ima doata bugova
Deaava li se tebi da ti zaledi igra. Ono nba tv,ona riba kad prica,a jednom mi je i na karijeri zaledilo. Tek sam uzeo igru ali sam cuo da ima doata bugova
VOLIM TE ZELJO
skontao sam da je full bezveze da nemas opciju da biras dresove u MyCareer
dosade brate ona 2 ista
uputio sam kritiku Ronnie-ju na twitteru, valjda me poslusa i isprave to u narednom patch-u
dosade brate ona 2 ista
uputio sam kritiku Ronnie-ju na twitteru, valjda me poslusa i isprave to u narednom patch-u

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.