Ne trebate mi crtati, nacrtaj mi samo ti, ako to gore nije bilo persiranje samom sebi.. buduci da se zestoko ne slazemo. Bas me zanima sta ces reci, koji su to argumenti, jer je evidentno da je Melo u top5 igraca NBA danas. Mozda se ne slazes ni sa tim, pa bih onda volio da napises te igrace koji su ispred njega po kvalitetu.LenBias je napisao/la:max od 130 miliona ne zasluzuje, nije problem da nacrtamo ako treba kad vec nije jasno
2014-15 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014-15 NBA Off-Season
dscile je napisao/la:Ne trebate mi crtati, nacrtaj mi samo ti, ako to gore nije bilo persiranje samom sebi.. buduci da se zestoko ne slazemo. Bas me zanima sta ces reci, koji su to argumenti, jer je evidentno da je Melo u top5 igraca NBA danas. Mozda se ne slazes ni sa tim, pa bih onda volio da napises te igrace koji su ispred njega po kvalitetu.LenBias je napisao/la:max od 130 miliona ne zasluzuje, nije problem da nacrtamo ako treba kad vec nije jasno

izvoli
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ne mogu da vjerujem

ne mogu da vjerujem
Svaka cast, veoma duhovito i argumentovano. Nisam ni sumnjao u ovakav odgovor.LenBias je napisao/la:dscile je napisao/la:Ne trebate mi crtati, nacrtaj mi samo ti, ako to gore nije bilo persiranje samom sebi.. buduci da se zestoko ne slazemo. Bas me zanima sta ces reci, koji su to argumenti, jer je evidentno da je Melo u top5 igraca NBA danas. Mozda se ne slazes ni sa tim, pa bih onda volio da napises te igrace koji su ispred njega po kvalitetu.LenBias je napisao/la:max od 130 miliona ne zasluzuje, nije problem da nacrtamo ako treba kad vec nije jasno
izvoli
„Ko nema u glavi, on misli da ima više nego svi drugi.” - Dositej Obradovic
baš..ko onda zaslužuje nameće se pitanje?!Carlo je napisao/la:Jel to Melo ne zasluzuje max hahahah, svakakve raje
A.F.C. Bournemouth!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Melo za ofanzivnu igru zasluzuje 130 mil, za defanzivnu igru zasluzuje mid level expectations od 5 mil 
U pauzi između dvije sezone ovaj podforum ćemo očistiti od djece koja su ga uzurpirala svojim konstatnim svađama i spamiranjem.
Born Ready odbio Indianinih 44 miliona za 5 godina. Chicago Bulls,anyone ? 
Ben Gordonu 9 miliona za dvije godine u Orlandu 
Dosta timova ima dosta novca , cap je veci , svi preplacuju.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Damjan Rudez u Indiani 
Mislim da je ovaj Gordonov ugovor samo da bi dosli na taj neki minimum koji se mora potrositi, kod njih je vecina rookie igraca na minimalnim ugovorima, ovako dobiju igraca koji moze pokriti 1-2, pomoci ovim njihovim mladjima malo, i usput popuniti taj minimalni cap 
A Melo ne zasluzuje ovaj od 130mil, ako LeBron trazi oko 20-22mil, kako onda ovaj moze dobiti oko 25-26 nije mi nikako jasno....
A Melo ne zasluzuje ovaj od 130mil, ako LeBron trazi oko 20-22mil, kako onda ovaj moze dobiti oko 25-26 nije mi nikako jasno....
Cavaliersi se, prema ESPN-u, pripremaju ponuditi Gordonu Haywardu maksimalan ugovor.
- adriano_leite
- Kontakt:
Windi to kaze, covjek koji je rekao da Irving zeli bjezati iz Clevelanda glavom bez obzira. Znam da smo zainteresovani za njega, ali sumnjam da cemo ga toliko preplatiti. Ako Utah ne matchira, moze nam se desiti zajeb kao Torontu sa FieldsomTheChief je napisao/la:Cavaliersi se, prema ESPN-u, pripremaju ponuditi Gordonu Haywardu maksimalan ugovor.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Denver zainteresovan za M. Millera....Vjerovatno bi se onda mogla desiti ta posudba Lovea u zamjenu za Farieda, Chandlera i nekog fillera(nadam se Hicksona), jer ne vidim razlog da nas Miller zanima kad vec imamo Gallinarija, Chandlera i Millera na 3, a Harrisa, Afflaloa, Foyea na 2...

Carmelo Anthony arrived at the Toyota Center around 11:00am in a stretch limo and was given a tour of the Toyota Center and a presentation. Pictured above is the poster in the locker room depicting Carmelo as a Rocket holding the championship trophy. Les Alexander, Daryl Morey, Kevin McHale, James Harden, Dwight Howard and Clyde Drexler were all present.
Ipak su Dwight i Harden dosli da regratuju
Melo je budala ako ne prihvati ponudu Knicksa.

On i Noah.Lajkam toBABADZO je napisao/la:Born Ready odbio Indianinih 44 miliona za 5 godina. Chicago Bulls,anyone ?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sa taxama i sve isto mu skoro izadjeKawhi je napisao/la:Melo je budala ako ne prihvati ponudu Knicksa.
od tih 130 ce dobii oko 87 kroz 4 godine, ako bude option out zadnju godinu da potpise jos jedan payday, sa 5-om godinom oko 105-110, bio je link koji je to detaljno objasnio u slucaju Melo, mogu ga naci, uglavnom skoro mu isto izadje, s obzirom da u Texasu nea duple taxe
Slicna situacija kao s Dwightom prosle godine
dzaba im, isto kao i SunsimaTheChief je napisao/la:Cavaliersi se, prema ESPN-u, pripremaju ponuditi Gordonu Haywardu maksimalan ugovor.
Utah ce svaku ponudu mečirati
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
i sa taksama opet 11.5 miliona vise zarađuje u NYK, nisu to male pare"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.