Brazilski mediji navode da je Pape danas uigravao ovu formaciju na treningu.
Btw: Messi i Aguero na klupi.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Ni u cemu, mislim da je vrijedno informacije, jer je bilo upitno hoce li Kolasinac ili Bicakcic na poziciju stopera, ili ipak Ogi Vranjes. Trenutno je Seo najblizi da nastupi na toj poziciji protiv Gauchosa.nedim93 je napisao/la:pa ovo je formacija sa kojom smo igrali prijateljske. U čemu je fora..
Baš sam jučer pisao o tome, čak i da se Bičakčič oporavi, ja bih Sea na stopera.Goalgetter je napisao/la:Ni u cemu, mislim da je vrijedno informacije, jer je bilo upitno hoce li Kolasinac ili Bicakcic na poziciju stopera, ili ipak Ogi Vranjes. Trenutno je Seo najblizi da nastupi na toj poziciji protiv Gauchosa.
Problem je u stoperu, nije u beku. Nemamo stopera koji je brz, a brzina će nam biti prijeko potrebna.Goalgetter je napisao/la:Bolje bi bilo Sea na lijevi bek, jer na toj pozicji moze pruziti puno vise od Salihovica.
Istina, u obje solucije dobivamo, ali i gubimo. Pitanje je kako bi se Vranjes snasao na toj poziciji stopera, a i Bicakcic, koji je jos rovit, tako da razumijem ovaj Papetov potez.Virtu4l je napisao/la:Problem je u stoperu, nije u beku. Nemamo stopera koji je brz, a brzina će nam biti prijeko potrebna.Goalgetter je napisao/la:Bolje bi bilo Sea na lijevi bek, jer na toj pozicji moze pruziti puno vise od Salihovica.
Vidjelo se da može, kad je zamijenio Šunjića u meču protiv Meksika.Goalgetter je napisao/la:Bice zanimljivo vidjeti, kako se Seo snalazi na poziciji stopera. Nije igrao nikako tu poziciju za vrijeme svoje profesionalne karijere, mozda u omladinskim kategorijama. Uvjeren sam da ce on dati sve od sebe, ali pitanje je kako ce to funkcionisati zajedno sa Spahom (postavljanje, koordinacija, offside zamke..).
Ja bih ipak Sea na beka. Stoper je jedna od najtezih pozicija da se nauci. Ipak Ogi, Bico, i Sunjic igraju stopera u klubu. Tesko ocekivat od 20 godisnjaka koji je samo odigrao 45 minuta kao stoper i svojoj profesionalnos karijeri da bude na nivou sa mozda cak i najboljim napadom na svjetu. Al dobro kao sto si rekao ima i jedno i drugo svoje plus i minus.Goalgetter je napisao/la:Istina, u obje solucije dobivamo, ali i gubimo. Pitanje je kako bi se Vranjes snasao na toj poziciji stopera, a i Bicakcic, koji je jos rovit, tako da razumijem ovaj Papetov potez.Virtu4l je napisao/la:Problem je u stoperu, nije u beku. Nemamo stopera koji je brz, a brzina će nam biti prijeko potrebna.Goalgetter je napisao/la:Bolje bi bilo Sea na lijevi bek, jer na toj pozicji moze pruziti puno vise od Salihovica.
Bice zanimljivo vidjeti, kako se Seo snalazi na poziciji stopera. Nije igrao nikako tu poziciju za vrijeme svoje profesionalne karijere, mozda u omladinskim kategorijama. Uvjeren sam da ce on dati sve od sebe, ali pitanje je kako ce to funkcionisati zajedno sa Spahom (postavljanje, koordinacija, offside zamke..).
Samo ce pipita umjesto lavezia ako bude spreman xDnedim93 je napisao/la:Jest Argentina jaka al ne vjerujem da će krenuti i sa Aguerom i sa mesijem i sa lavezijem i di mariom u prvoj postavi.
Jest jbg zastrašujuće, al ovo nije PES i mi bi njih lako mogli iznenaditi ako krenu toliko ofanzivno.
Nije baš da smo mi neka buranija..
Malo je po meni onih 45 minuta da se ocjeni to, (ipak fino odigrao za to vrijeme), ali vjerujem da Pape zna sta radi. Nece ga postaviti na stopera, ako je nije siguran da ce to bolje ispuniti nego roviti Bico ili Ogi, prevelik je rizik.Virtu4l je napisao/la:Vidjelo se da može, kad je zamijenio Šunjića u meču protiv Meksika.Goalgetter je napisao/la:Bice zanimljivo vidjeti, kako se Seo snalazi na poziciji stopera. Nije igrao nikako tu poziciju za vrijeme svoje profesionalne karijere, mozda u omladinskim kategorijama. Uvjeren sam da ce on dati sve od sebe, ali pitanje je kako ce to funkcionisati zajedno sa Spahom (postavljanje, koordinacija, offside zamke..).
Moguce je da se precijene, naprijed ne bude nista funkcionisalo, a pozadi prime brzo gol, u fudbalu je sve moguce. Ja se cvrsto nadam da ce Demichelis krenuti protiv nas, bili bi odmah jaci za nekih 10 %nedim93 je napisao/la:Jest Argentina jaka al ne vjerujem da će krenuti i sa Aguerom i sa mesijem i sa lavezijem i di mariom u prvoj postavi.
Jest jbg zastrašujuće, al ovo nije PES i mi bi njih lako mogli iznenaditi ako krenu toliko ofanzivno.
Nije baš da smo mi neka buranija..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.