Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Evo on pitar za, a i ja manijak bi odmah potpisao taj stručni štab.bordobijeli je napisao/la:ahhahahhaaha evo ja bi prvi podrzao da ovako bude i to su legende veleža i ja cu ih uvijek poštovati ,nikad nebi mogao pisati o takvim ljudima i igracinama kao sto vi pišete za naseg papeta .al i to pokazuje ko je kakav .pozz za prave rodjeneBurundi je napisao/la:Dušan Bajević selektor, Serbej Barbarez pomoćnik, Enver Marić trener golmana, Sarajlije na aparatima![]()
![]()
Naravno jos dodati Tuceta i strucni stab za pozelitizaboljisportuBiH je napisao/la:Evo on pitar za, a i ja manijak bi odmah potpisao taj stručni štab.bordobijeli je napisao/la:ahhahahhaaha evo ja bi prvi podrzao da ovako bude i to su legende veleža i ja cu ih uvijek poštovati ,nikad nebi mogao pisati o takvim ljudima i igracinama kao sto vi pišete za naseg papeta .al i to pokazuje ko je kakav .pozz za prave rodjeneBurundi je napisao/la:Dušan Bajević selektor, Serbej Barbarez pomoćnik, Enver Marić trener golmana, Sarajlije na aparatima![]()
![]()
Maskota: Radovan.AlemC85 je napisao/la:plus Kulje Vladić kao motivator, i eto opet nakon 35 godina mostarski BMW.Burundi je napisao/la:Dušan Bajević selektor, Serbej Barbarez pomoćnik, Enver Marić trener golmana, Sarajlije na aparatima![]()
![]()
I ja sam upravo konto na njegakatalinski je napisao/la:ma felixa magatha sad kada ga fulham otpusti
Daj uozbilji se,vrijeme je za nekog pismenog trenera,koji se nece blamirat pred kameramapobjedesve je napisao/la:Amar Osim, svi osim manijaka na aparatima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gospodin AMAR OSIM BRKOautogol je napisao/la:Daj uozbilji se,vrijeme je za nekog pismenog trenera,koji se nece blamirat pred kameramapobjedesve je napisao/la:Amar Osim, svi osim manijaka na aparatima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imas li primjer jednog blama Osimaautogol je napisao/la:Daj uozbilji se,vrijeme je za nekog pismenog trenera,koji se nece blamirat pred kameramapobjedesve je napisao/la:Amar Osim, svi osim manijaka na aparatima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()