BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Raja ko u staje sutra ujutro gledat zmajeve? Ja sigurno navijam sat. 

+1sedra je napisao/la:Raja ko u staje sutra ujutro gledat zmajeve? Ja sigurno navijam sat.

- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Jel ustajemo ili nikako ne spavamo?sedra je napisao/la:Raja ko u staje sutra ujutro gledat zmajeve? Ja sigurno navijam sat.

Kad počinje program na Faceu?
Keep walking.
Ti stvarno mozes zaspati prije tekme...??sedra je napisao/la:Raja ko u staje sutra ujutro gledat zmajeve? Ja sigurno navijam sat.

To finish first, first you have to finish.
Umjesto Vranjesa će početi Šunjić,i steta ako Toure ne bude igrao mislim da bi to bio pravi fizicki test..1988risha je napisao/la:90 % je ovo sastav protiv Slonova
Ja sam ubjeđen da bi Sejo bolje odigro na dmfu od Mede, pa sad...zgembo89 je napisao/la:Umjesto Vranjesa će početi Šunjić,i steta ako Toure ne bude igrao mislim da bi to bio pravi fizicki test..1988risha je napisao/la:90 % je ovo sastav protiv Slonova
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Treba ljudi spavat pa navit sat, da odgledamo tekmu odmorni i tako bolje analizirati prednosti i nedostatke
. Tko bude budan tesko ce mu se uvaziti kritike jer ce biti prozvan na amandman o nespavanju i umoru te da nije dobro vidio. Ako vec necete spavat onda se potrudite kome treba link da pronadjete 

Ah pobogu pa samo je prijateljska.Pokusacu malo ako me zena uspava...sead_f1 je napisao/la:Ti stvarno mozes zaspati prije tekme...??sedra je napisao/la:Raja ko u staje sutra ujutro gledat zmajeve? Ja sigurno navijam sat.

Ma zivcanost me hvata kad pomislim na Mesija i drustvo, a ove prijateljske znas i sam kako smo aljkavi i da se ne vrijedi maltretirati zbog toga.Kako nas i trener kaze nije mu prioritet

Molim Boga da nas Drogba ne pojede
Pojest ce nam Vranjesa i Spahica ...
Od ovog meca ne ocekujem bas nista,tako da minimalan poraz bi me zadovoljio uz postignut gol..

Pojest ce nam Vranjesa i Spahica ...
Od ovog meca ne ocekujem bas nista,tako da minimalan poraz bi me zadovoljio uz postignut gol..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja sam ubijeđen da će ovaj sastav izać večeras

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne znam što svi mislite da vedo neće biti u prvih 11.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jared Cook @JaredCook89 8 Std.
Jersey exchange with Bosnia.. Ibisevic and Dzeko #RoadToBrazil #worldcup #stlrams #bosniaandherzegovina #footballclub pic.twitter.com/lFXJFWbLhu

Jersey exchange with Bosnia.. Ibisevic and Dzeko #RoadToBrazil #worldcup #stlrams #bosniaandherzegovina #footballclub pic.twitter.com/lFXJFWbLhu

Sejo nije toliko tehnički potkovan, desne noge kao da i nema, Medo je ipak s loptom puno puno jači.AsharaK je napisao/la:Ja sam ubjeđen da bi Sejo bolje odigro na dmfu od Mede, pa sad...zgembo89 je napisao/la:Umjesto Vranjesa će početi Šunjić,i steta ako Toure ne bude igrao mislim da bi to bio pravi fizicki test..1988risha je napisao/la:90 % je ovo sastav protiv Slonova
4-IN-A-ROW
Pa na dmfu ti i ne treba neko ko je tehnički potkovan, daj loptu prvom do sebe i ti si babaemir_ je napisao/la:Sejo nije toliko tehnički potkovan, desne noge kao da i nema, Medo je ipak s loptom puno puno jači.AsharaK je napisao/la:Ja sam ubjeđen da bi Sejo bolje odigro na dmfu od Mede, pa sad...zgembo89 je napisao/la: Umjesto Vranjesa će početi Šunjić,i steta ako Toure ne bude igrao mislim da bi to bio pravi fizicki test..

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
hebem ovaj Total tv izbacili Face,ako neko zna za dobar stream molim da ga objavi,hvala unaprijed 

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Oce li biti kakav link za gledanje utakmice .Imali ko horan da napravi 

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- 1988risha
- Kontakt:
šTA ĆE TI STREAM
I večeras BosnaTV,krade,nelegalno uzima i preuzima signal Face-a, i samim tim krade ovaj prijenos...Šef mi je rekao da kažem da je vlasnik BosnaTv,Hasan Hoti,lopov i kriminalac... I da je već tužen američkim vlastima,jer taj kriminalac živi u Americi i da ćemo ga opet tužiti!
HASAN HOTI LOPOV

I večeras BosnaTV,krade,nelegalno uzima i preuzima signal Face-a, i samim tim krade ovaj prijenos...Šef mi je rekao da kažem da je vlasnik BosnaTv,Hasan Hoti,lopov i kriminalac... I da je već tužen američkim vlastima,jer taj kriminalac živi u Americi i da ćemo ga opet tužiti!
HASAN HOTI LOPOV

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- Goalgetter
- Kontakt:
Jel to ono protiv Argentine bilo u novembru?
Hasan Hoti heroj, a ne zlocinac!

Hasan Hoti heroj, a ne zlocinac!

Iskreno ne očekujem previše od ove utakmice. Posebno nakon ove izjave selektora kako rezultat nije važan. Ta izjava pred svaku prijateljsku me ubije u pojam. Ako sada, pred SP, zbog motivacije i optimizma igrača, rezultat nije važan, onda stvarno ne znam kada će biti važan?
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
kakav program? Bice ko i prosli put, 1000 puta ce pustat onaj go iz litvanije i jos neke navijacke pjesme i tako ukrugCautinho je napisao/la:Jel ustajemo ili nikako ne spavamo?sedra je napisao/la:Raja ko u staje sutra ujutro gledat zmajeve? Ja sigurno navijam sat.
Kad počinje program na Faceu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.