Hrvatska kosarkaska reprezentacija

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Android
Kontakt:

Re: Hrvatska kosarkaska reprezentacija

Post Postao/la Android » 06 sep 2015, 14:46

Doktori mu ne daju ali Babo hoce da igra veceras haha, mislim da mu je ipak pametnije da propusti Grke
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 sep 2015, 14:49

Kakav peh da pred najvazniju utakmicu turnira ostanes bez ovako vaznog igrača...
Mislim da bi to bilo to što se tiče nekih snova o medalji.

Izbori :kafa:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 06 sep 2015, 16:14

slika

:D

Vjerojatno ce biti spreman za iducu utakmicu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 sep 2015, 16:26

BABO volimo te :bow: :ljepota:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 sep 2015, 17:10

Mario ce izdominirat turnir. Takav mi osjecaj. Svaki trening napusta zadnji, jednostavno je fenomen, zestoko napaljen na ovo prvenstvo.
My uncle died (for jersey). I play for him. I play for all people who died to make me able to play for these colours
"Many people give their life for this jersey. it’s not some team or club. It’s everything."

slika
:tokralju:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 sep 2015, 17:47

nakon marka popovića moj omiljeni hrvatski igrač.. ima karakter, talenat, drskost...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 sep 2015, 11:08

Lijepo je to izgledalo 36 minuta, čitavo vrijeme kontrolirali igru, dobro igrali u obrani, al eto, na kraju prosuli sve.

Simon i Žorić, dva bivša Zagrebaša, su odigrali odličnu tekmu. Žorić svojom igrom pokazuje da je trenutno naš prvi centar.

kod Hezonje je minus što je mekan u obrani, a u napadu nekad prebrzo reagira. Ima još vremena da on bude vođa ekipe..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 sep 2015, 11:17

Na kraju je to izgledalo bolje nego što sam mislio da će izgledat.Šteta...bilo se blizu,ali falio je još koji igrač u rotaciji.Ovako su premoreni bili zadnjih 5 minuta i s Bogdanovićem na klupi nije bilo nikog tko bi preuzeo odgovornost u zadnjim minutama i pogodio.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 07 sep 2015, 12:37

Ne znam što Hezonja nema više loptu u rukama.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 07 sep 2015, 12:45

TheChief je napisao/la:Ne znam što Hezonja nema više loptu u rukama.
Nema momak jos uvijek izgradjen dribling,on je trenutno samo jako dobar suter sa puno puno samopouzdanja i odlican atleta..Svaki put kad trazis od njega da ti nesto kreira suocavas se sa tim da ti istekne napad dok on to organizuje..Zna Perasovic to sve i zato mali jos uvijek ima limitiranu rolu..ono sto se meni ne svidja kod Hrvatske je Draper,amerikanac definitvno treba biti bolji scorer,a i Tomic je kao po obicaju jako mlak..ovo ostalo je sve dobro,sinoc protiv Grka nije islo,ukazao se Spanulis koji je unistio i mnogo jace ekipe nego Hrvatsku tako da sa onim porazom sinoc ne treba zaliti..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 sep 2015, 12:57

Veceras Makedonija.
Babo nece igrat vjerojatno ni danas, Tomas isto tako, Zora upitan radi lakse povrede cini mi se. Uglavnom, njih bi trebali dobit i sa B ekipom, kamoli ovako.
I nadam se da ce atmosfera u dvorani bit bolja kroz ove 3 tekme, mada tesko radi debila iz saveza.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 sep 2015, 14:27

S obzirom kome su se dijelile karte teško da će biti bolja.Na kraju još i praznih mjesta bilo zbog toga iako se pričalo o rasprodanim dvoranama.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 10 sep 2015, 17:43

Link?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 13 sep 2015, 13:00

Kakve pi.cke majko draga

HRHB

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 13 sep 2015, 13:45

Bravo za izjavu starijeg sarica..bravo majmune,zivi u svom svijetu u kojem je Rudez nba igrac

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 sep 2015, 13:50

Ne vidim šta je krivo rekao.

Kakav raspad :facepalm: 50-50 posto krivice igrači-trener.

Ova ekipa je daleko od medalje toga je morao biti svjestan svatko tko imalo prati i nije mi od početka bilo jasno zašto se ta priča forsira u javnosti umjesto da se govori o osiguravanju plasmana na kval.turnir za OI.Ok,ovu Češku se moralo proć ali nekakvo skidanje Srbije i slicno bi bili samo ogroman bonus u ovom trenutku.

E sad,ispalo je da je i Češka problem.Veselio sam se odlasku onog klauna Repeše i dolasku Perasovića jer ga smatram mozda i najboljim nasim trenerom,ali ovo sto smo gledali na turniru dobar dio vremena nije na nista licilo i neke odluke su bile neshvatljive.Danas tamo na onoj drugoj temi odgovoram onom što piše o kmecanju nasih komentatora i onda mi se Šapit popiša u facu sa ovim spominjanjem šuta i kukanjem kako nista ne ulazi :facepalm: To što pola šuteva nije izrađeno kako treba nego se preko ruke ide koga briga.O krivom korištenju Tomica bi se knjiga dala napisat.Protok lopte uzasan...Ukic i Stipcevic carine loptu pola napada.Tu je i jedan od većih problema ove reprezentacije...bekova nema na vidiku.Bez Tomasa od početka,Draper ni na 50 %,a Ukic i Stipcevic su igraci za maksimalno 10 minuta po utakmica dok ovdje igraju valjda po 30ak.Znaci imas Simona i pretanku rotaciju zbog koje je ovaj mrtav već nakon skupina.Branjenje picka loše.Rotacije u obrani loše.Hezonja još malo prezelen prema nazad,Rudež totalno podbacio i stvarno mi nije jasno kako je ovako očajan kao što mi nije jasno zašto Bilan nije dobio više minuta u skupini (pa barem protiv Gruzije) kada ni pod košem rotacija nije bajna.Bogdanovic slab nakon onog protiv Grčke.Uglavnom,pretanko je ovo sve za išta više od 1/4 finala.A danas je sve to uz sramotan pristup došlo na naplatu i rezultat je ovo ispadanje ranije nego što je itko očekivao.

Ima ova ekipa potencijala i trebala bi rasti kako ce napredovati Sarić i Hezonja,ali treba pronać još kojeg kvalitetnog igrača i ispravit ove greske što su se radile.Perasović nije polozio ovdje,ali ja stvarno ne znam koga bi se umjesto njega moglo stavit i ima li smisla sada opet trenera mijenjat.

EDIT: Simon gospodin najveći.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 13 sep 2015, 13:54

Luzerska reprezentacija i to je to, muda ostala ko zna gdje, za dobrobit nase kosarke rijesiti se Ukica, Tomica a uvesti u ekipu Slavicu, Zizica i ostale talentirane djecake

HRHB

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 13 sep 2015, 13:56

Procitaj samo naslov bice ti jasno

Ali dobro razumijem ga :D

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 sep 2015, 14:00

Ma vidim naslov,ali mislio sam ovo za Rudeža.Zabijao je on,ako se ne varam,trice solidnim postotkom u NBA.Zasto ovdje nije mogao apsolutno ništa pogodit mi nije potpuno jasno.

Nisam citao sve,ali evo vidim da je i ovo za Tomica dobro detektirao.Pljuje se po njemu više nego što je potrebno.Nije slučajno u dresu Barcelone jedan od najboljih centara Europe,a za reprezentaciju ga prema naprijed dosta utakmica nema.

Odgovori

Natrag na “Košarka u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.