BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Po pedeseti put, gleda se gol razlika.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kad nasi ljudi 15.tog zakolju kurban u Litvaniji gdje budemo igrali 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jeste, ovce će naručiti u Litvaniji, i ponijeti noževe od kuće, te ih negdje nasred ceste zaklati, na putu do stadiona. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
No alcohol 15-og 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Bice ga ne u potocima, nego u oceanima !Amar Dzeko je napisao/la:No alcohol 15-og
Kako kome.Rikardo je napisao/la:Bice ga ne u potocima, nego u oceanima !Amar Dzeko je napisao/la:No alcohol 15-og
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
+1bagrcavi je napisao/la:Kako kome.Rikardo je napisao/la:Bice ga ne u potocima, nego u oceanima !Amar Dzeko je napisao/la:No alcohol 15-og
Ronaldo - Isco - Bale
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A druze cuj "no alcohol". Ma ima taj dan da svi pijemo pusimo i smrcemo. Jok uzet cemo grisinija i kole i pratit tekmuAmar Dzeko je napisao/la:No alcohol 15-og

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- Consigliere
- Kontakt:
Bajramu respekt, ali taj dan cekam cijeli zivot i ima da ga proslavim kako sam i navikao- litrima alkohola! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Jeste, ovce će naručiti u Litvaniji, i ponijeti noževe od kuće, te ih negdje nasred ceste zaklati, na putu do stadiona.

A sad nemoze se pit znaci sta cemo sad?koja ste vi komedija od ljudi 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Koja si ti ljudinaConsigliere je napisao/la:Bajramu respekt, ali taj dan cekam cijeli zivot i ima da ga proslavim kako sam i navikao- litrima alkohola!

Cuj Bajramu respekt,a u picku materinu.

I danas vozim Deutza
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
- Consigliere
- Kontakt:
U cemu je problem? Respekt i postovanje prazniku i vjernicima- ljudima koji ga slave, posto ja nisam vjernik, meni je Bajram kao i Nova Godina recimo, razlog da se napijem sa ekipom. Kako se sad igra ta utakmica, ocekujem 2.0 edition.BellaCiao je napisao/la:Koja si ti ljudinaConsigliere je napisao/la:Bajramu respekt, ali taj dan cekam cijeli zivot i ima da ga proslavim kako sam i navikao- litrima alkohola!![]()

pa nemoras to siriti po forumu ima nas kojima je bajram i vjera ispred svega.ipak malo respektaConsigliere je napisao/la:U cemu je problem? Respekt i postovanje prazniku i vjernicima- ljudima koji ga slave, posto ja nisam vjernik, meni je Bajram kao i Nova Godina recimo, razlog da se napijem sa ekipom. Kako se sad igra ta utakmica, ocekujem 2.0 edition.BellaCiao je napisao/la:Koja si ti ljudinaConsigliere je napisao/la:Bajramu respekt, ali taj dan cekam cijeli zivot i ima da ga proslavim kako sam i navikao- litrima alkohola!![]()

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Lihtenštajn napunit sa jedno 8-9 golova, popravit gol razliku, i onda invazija na Litvaniju jedno 15 hiljada naših, obavit Kurban Bajram u nekoj od Džamija pomolit se Bogu i da nas uputi u Brazil..
- Consigliere
- Kontakt:
astra1922 je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Bajramu respekt, ali taj dan cekam cijeli zivot i ima da ga proslavim kako sam i navikao- litrima alkohola!
pa nemoras to siriti po forumu ima nas kojima je bajram i vjera ispred svega.ipak malo respekta

Svakom svoje, ali meni poslije rodjenja djece nece biti vece srece nece biti vece radosti. Muslimanima je zabranjeno piti prema islamu, bio to 1.5 ili 31.9, poserem se na ta bosanka pravila gdje se nekad pije a nekad ne smije....
očekivala se ova rasprava bajram alkohol litvanija kurbani 

Vođa zna.
Gdje ima dobrih kurbana uzeti, a da nije skupo ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.