Kup BiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kup BiH 2013./2014.
Realno,može ovdje svako svakoga izbaciti,jedino je Zrinjski favorit.U svakom slučaju,zanimljiv žrijeb.
''Neka me mrze samo da me se boje''
zanimljiv zrijeb u svakom slucaju,jedino zrinja favorit od svih parova,samo me strah da ne podcijenimo mladost
od ostalih parova,pa ja bi svima dao po 50% sansi za prolaz,jer svasta moze biti,ekipe su podjednake,nikad izjednacenije
od ostalih parova,pa ja bi svima dao po 50% sansi za prolaz,jer svasta moze biti,ekipe su podjednake,nikad izjednacenije
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
finale zrinjski-velež....
rekla mi baba vanga :ugeek:

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
znaci opet protiv sirokog u finalu... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
1452 je napisao/la:finale zrinjski-velež....![]()

''Neka me mrze samo da me se boje''
Zakazujem vam finalnu utakmicu.....jovanmaksimovic je napisao/la:ko se nudi za igra polufinale protiv nas?

Ovim putem želio bih zamoliti upravu FK Željezničara da se druga utakmica Kupa BiH igra u noćnom terminu, spremni smo vam pomoći i platiti utrošenu struju. Hvala ! Uprava FK Sarajevo

M.Delac 2
Dobro je kada ovaj analizira igrače Olimpica tipa Zebi se ne igra,Smajić se može sutra povrijediti ali zato se Wagneru i dalje igra u BiH.Moje je mišljenje da Olimpic ima dobru ekipu kao i Široki Brijeg a onda je u pitanju trenerski kvalitet.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Gledam kako svi govore zanimljiv zrijeb, pa nije da je moglo biti nezanimljivo kada je 7 od 8 ekipa koje su bile u bubnju medju top 10 najvecih fudbalskih klubova drzave. Zato se i svi slazemo da nam je potrebna liga 10, ovaj zrijeb je to najbolje pokazao.
Momčino... prva se igra na Grbavici, vi platite struju, a mi cemo sudiju...FKS1946 je napisao/la:Ovim putem želio bih zamoliti upravu FK Željezničara da se druga utakmica Kupa BiH igra u noćnom terminu, spremni smo vam pomoći i platiti utrošenu struju. Hvala ! Uprava FK Sarajevo![]()
![]()

A druga vam svakako nece biti od velike vaznosti, jer ćemo vam u prvoj zgaditi fudbal...

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa vidi, po meni ti ne stoji usporedba nikako, Wagner je ove godine najbolji igrac premijer lige i prvi strijelac ujedno. Njega tko zna, zna u kakvom stanju covjek svoje tijelo drzi vec 10 godina i o kakvom je profesionalcu rijec, pa vec duzi niz godina je cista konstanta ove lige i jedna od njenih ikona, a ove sezone posramljuje u 36oj i 10 godina mladje igrace od sebe. Po meni je piitanje jedino kakvog je traga na njega ostavila ova zadnja operacija, a toga igra li se njemu ili ne, za to se ja ne brinem, uopce.Mancini je napisao/la:Dobro je kada ovaj analizira igrače Olimpica tipa Zebi se ne igra,Smajić se može sutra povrijediti ali zato se Wagneru i dalje igra u BiH.Moje je mišljenje da Olimpic ima dobru ekipu kao i Široki Brijeg a onda je u pitanju trenerski kvalitet.
Nisam ja nista lose time mislio, ali je cinjenica da je upitno u kakvom je sada Zeba stanju primjera radi, puno je to promjena sredina u kratkom roku, a kazem, pogotovo sam siguran da ga se Osim ne bi rijesio da je sve OK.
U svakom slucaju da Olimpic ima dobru ekipu kao i mi i nek pobijedi bolji. Toliko o tome.
...Život za Široki...
- invincible1921
- Kontakt:
Nategnu ga jazrinja05 je napisao/la:Čelik-Olimpic
Velež-Sarajevo
Željo-Široki
Zrinja -Mladost
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Why not?

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
"Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga, a zube polomi"
Koliko god imali najlošiji tim, nećemo se sigurno tako lako predati.
I Olimpic i Borac su to osjetili
Koliko god imali najlošiji tim, nećemo se sigurno tako lako predati.

I Olimpic i Borac su to osjetili

003871312
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kao da sam ja ovo napisao.AnelZ je napisao/la:Gledam kako svi govore zanimljiv zrijeb, pa nije da je moglo biti nezanimljivo kada je 7 od 8 ekipa koje su bile u bubnju medju top 10 najvecih fudbalskih klubova drzave. Zato se i svi slazemo da nam je potrebna liga 10, ovaj zrijeb je to najbolje pokazao.

Mogli bi sastaviti neki dopis sa prijedlogom promjena ligaškog sistema i poslati na adrese svih saveza - državnog, entitetskih, županijskih, područnih.

Dakle, Zrinjski je dobio tog uljeza i trebao bi lagano riješiti prolaz u polufinale, a ostalo otvoreno. Dat ću prednost Olimpicu (mislim da ŠB ide na ligu, dosta više kupova), Želji i Veležu.
Hayley <3
Široki Brijeg - Olimpic 65% - 35%
Željezničar - Sarajevo 40% - 60%
Čelik - Velež 45% - 55%
Mladost - Zrinjski 25% - 75%
Čelik - Velež 45% - 55%
#SuningOUT
Moje rezmišljanje :Jericho je napisao/la:Široki Brijeg - Olimpic 65% - 35%
Čelik - Velež 45% - 55%
Široki-Olimpic - 65%-35% - Olimpic ima igru za gostujući teren i da se revanš igra na pecari imali bi više šanse.
Željo-Sarajevo- 30%-70'% - Derbi je uvijek težak za prognozu ali ja ima neke svoje teorije.Koliko je god željo imao sreće u par ovih prvih tekmi toliko je Sarajevo imalo nesreće,mislim da će se kolo sreće malo okrenuti sada a i zakon velikih brojeva kaže da je vrijeme da pitari dobiju manijake.
Čelik-Velež - 50%-50% Ovdje je sve moguće, možda otežavajuća okolnost za velež je da revanš igraju kući i ako sutra izgube teško će im biti kući nadoknadit bilo kakav zaostatak.
Mladost -Zrinjski 75%-25%- Na prvi pogled Zrinja ima najlakšeg protivnika ali ovi iz Borca i Veleža se sigurno ne bi složili.Ekipa koja u zadnja tri kola protiv Olimpica,Borca i Veleža uzme 7 od mogućih 9 bodova je sve samo ne lagana ali sreća da su svije tekme i mislim da u dvije tekme imaju puno manje šanse ali ipak plemićima neće biti lako.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Po mom nekom misljenu u polufinale idu Siroki, Zeljo, Celik i Zrinjski.
Siroki - Zeljo
Celik - Zrinjski
Finale Siroki i Zrinjski, zivi bili pa vidjeli, citirajte me kad bude finale.
Siroki - Zeljo
Celik - Zrinjski
Finale Siroki i Zrinjski, zivi bili pa vidjeli, citirajte me kad bude finale.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
zrinja05 je napisao/la:
Mladost -Zrinjski 75%-25%- Na prvi pogled Zrinja ima najlakšeg protivnika ali ovi iz Borca i Veleža se sigurno ne bi složili.Ekipa koja u zadnja tri kola protiv Olimpica,Borca i Veleža uzme 7 od mogućih 9 bodova je sve samo ne lagana ali sreća da su svije tekme i mislim da u dvije tekme imaju puno manje šanse ali ipak plemićima neće biti lako.
Pa ja ipak mislim da si ti veci optimista od mene(previse procenata cini mi se)

-
- Kontakt:
Široki-Olimpic - 65%-35% - Olimpic ima igru za gostujući teren i da se revanš igra na pecari imali bi više šanse.
Željo-Sarajevo- 30%-70'% - Derbi je uvijek težak za prognozu ali ja ima neke svoje teorije.Koliko je god željo imao sreće u par ovih prvih tekmi toliko je Sarajevo imalo nesreće,mislim da će se kolo sreće malo okrenuti sada a i zakon velikih brojeva kaže da je vrijeme da pitari dobiju manijake.
Čelik-Velež - 50%-50% Ovdje je sve moguće, možda otežavajuća okolnost za velež je da revanš igraju kući i ako sutra izgube teško će im biti kući nadoknadit bilo kakav zaostatak.
Mladost -Zrinjski 75%-25%- Na prvi pogled Zrinja ima najlakšeg protivnika ali ovi iz Borca i Veleža se sigurno ne bi složili.Ekipa koja u zadnja tri kola protiv Olimpica,Borca i Veleža uzme 7 od mogućih 9 bodova je sve samo ne lagana ali sreća da su svije tekme i mislim da u dvije tekme imaju puno manje šanse ali ipak plemićima neće biti lako.[/quote]
Malo si ga presro sa 70% za Sarajevo,nisu Bayern a još koliko već Željo nije izgubio u kupu,mada i ja mislim da će pitari proć dalje.
Polufinala će po meni izgledati ovako
Sarajevo-Olimpic
Zrinjski-Velež (da ih ostavimo na korak od Europe
)
Mladost -Zrinjski 75%-25%- Na prvi pogled Zrinja ima najlakšeg protivnika ali ovi iz Borca i Veleža se sigurno ne bi složili.Ekipa koja u zadnja tri kola protiv Olimpica,Borca i Veleža uzme 7 od mogućih 9 bodova je sve samo ne lagana ali sreća da su svije tekme i mislim da u dvije tekme imaju puno manje šanse ali ipak plemićima neće biti lako.[/quote]
Malo si ga presro sa 70% za Sarajevo,nisu Bayern a još koliko već Željo nije izgubio u kupu,mada i ja mislim da će pitari proć dalje.
Polufinala će po meni izgledati ovako
Sarajevo-Olimpic
Zrinjski-Velež (da ih ostavimo na korak od Europe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.