Postao/la DonCorleone » 01 avg 2013, 12:16
Dobro rece @Denizli, Hadzic dzaba izvadio pasos. To je taj veliki rizik o kojem ja ovde trubim nekoliko mjeseci, da igraci bez odredenih garancija, nece mjenjati apsolutno nista, izuzev Hadzica izgleda. Lutriju niko nece igrati sa svojim papira, kao sto je slucaj sada sa Hadzicem. Momak ima papire sredene, izgleda da je sve sam sredio, i evo sada ceka poziva, a istog nema. Medutim, u njegovom slucaju moze se komotno reci, da ako ga je Susic pratio zadnjih nekoliko utakmica, da jednostvno nije zadovoljio svojom igrom i zalaganjem. Po meni je on fizicki nespreman igrac, a odatle sve pocinje.
Sto se tice poziva, nije los uopste ali mogao je biti i bolji naravno. Svida mi se da Susic sa Viscom kompenzuje problem u vezi treceg napadaca, sa druge strane je Visca ljevo krilo a ne napadac, a u vezi ima 650 igraca pozvanih, dok u odbrani svega petorica.
Pozivanje Vrsajevica iz slabijeg Hajduka pored Husejinovica iz kluba, koji redovno igra ligu prvaka, je opet potez nikakav, ali dobro, ja sam siguran da ce i Husejinovic dobiti ubrzo poziv, mada su ovakvi termini kao ovaj sada protiv US-Boysa idealna prilika da pokaze sta zna, a njega nema cak ni na spisku. Sve u svemu, nije lose a moglo je i bolje.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.