BiH - USA (14.08.2013)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: BiH - USA (14.08.2013)

Post Postao/la Goalgetter » 01 avg 2013, 11:43

insider je napisao/la: Kakav ba Hadžić, idi na austrijski forum pa piši o tim kvazi majstorima. Čuj Hadžić sad veličina neka igračka. Muka mi, odoh izać na kafu.
Pusti ih @insideru.

Nisu ogledali nijednom Hadzica, pogledali kompiplaciju na YouTube, pa bih ga odmah zvali. Da je igracina, bgmi nije, a pogotovo u ovim zadnjim utakmicama je odron.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 01 avg 2013, 11:44

Novo ime na spisku je odbrambeni igrač Braunschweiga Ermin Bičakčić, koji će se konačno pridružiti ekipi. On bi na Koševu trebao upisati prve minute u dresu svoje domovine.

"Bičakčić može nastupiti jer mu pasoš ne treba za ovu prijateljsku utakmicu i u ovom slučaju nije potrebna promjena sportskog državljanstva jer nije nastupio ni za jednu drugu reprezentaciju, a pasoš će mu biti gotov do utakmice sa Slovačkom", rekao je Sušić i dodao da je njegov dolazak veliki dobitak za ekipu. Podsjećamo da je Bičakčić proglašen najboljim stoper u prošloj sezoni 2. Bundeslige.

Sušić je sa spiska izostavio Borisa Pandžu, Muamera Svraku, Senijada Ibričića i Ivana Sesara.

"Sesar, Pandža i Ibričić nisu dobili pozive jer nemaju klub, a to važi i za ostale igrače koji nemaju klub i na njih ne računam. Mi smo danas ozbiljna reprezentacija sa visokim rejtingom, tako da pozivanje igrača koji nemaju klub nema smisla pozivati..."

(znaci ipak nema ni Ibricica)

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 01 avg 2013, 11:46

edinjo-bih je napisao/la:
Stavkafcz je napisao/la:Od kud mu ovaj starkelja na spisku rahimić pa šta glumi ovaj sušić ?
dosao si da provociras, sta je ocigledno, ako nastavis tako ja adminu predlazem da ti da BAN!
Pusti ga bolan, vidis da ne prati repku cim ne zna da je Rahimic nas jedan od najstandardniji igraca koji dolaze na okupljanje. Mozda mu je ovo prva tekma, pa po wikipediji gledo profile igraca.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 01 avg 2013, 11:46

Trebo je zvati Saida.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 01 avg 2013, 11:47

Elegant je napisao/la:
mikeaziz je napisao/la:Znas li sta pricas dijete drago? Husejinovic je prva postava Dinama i kao takav bi morao dobiti poziv. Ocito da tu neko nema nekog procenta od prodaje ili je ipak sto nije dovoljno dobar...
Evo ga jos jedan pocinje pricu o talovima sa menadzerima i procentima.

Vala je mogao zvati Hadzica bez obzira na situaciju u Sturmu.
Mene niko vala ne moze ubijediti da je sVrsajevic zbog kvalitete u timu, ocigledno je da ga neko forsira sta li vec pa ima milion igraca boljih od njega na toj poziciji...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 01 avg 2013, 11:47

Odlicno Safete,posteno nema sta..
Fale tu Hajrovic i Kolosinac i to bi bilo to...

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 01 avg 2013, 11:48

Hajrovic - Nema papire
Ima sve papire.Sto je i Fudbalski savez potvrdio.Ceka se samo odluka Fife oko sportskog drzavljanstva.

Bilo bi pozeljno da dobije odobrenje do Slovaka.Da smo mi Englezi, koliko sutra bi igrao za nas.No, nismo takve srece

mikeaziz
Kontakt:

Post Postao/la mikeaziz » 01 avg 2013, 11:51

Vrsajevic ne igra u Hajduku al je na spisku. Sta je reci?!

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 01 avg 2013, 11:51

Husejinovic :lol: ,što se mene tiče taj se lik poselamio sa repkom davno čim je propo u werderu.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 avg 2013, 11:52

edinjo-bih je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:
P.S.

ove koji se javljaju i spominju Husejinovića stvarno, ali stvarno ne kontam :lol:
Slabo da onda ista kontas. Ako Dinamovi ponajbolji igraci imaju mjesta u kadru Vatrenih, kako to onda da isti ti nemaju mjesta kod nas... :roll:

Ili de nam hljeba ti objasni kako je to Speed Demon igracina za Saida Husejinovica?
objasnicu ti ja, vrsajevic iako prirodno ofanzivni igrac moze da igra donekle solidno i defanzivno (zato je i pozvan), dok husejinovic to nemoze, ziv bio mjenjas kruske i jabuke...
Ma daj, postedi me Avdije i desnog beka. To je kao da gledam ibricica na lijevom beku. Uostalom, odbrana je i vise nego solidno pokrivena. Nemam ja nista protiv Avdije, ako mora biti na spisku neka bude, ali sta je to problem pozvati jos jednog igraca i makar ga vidjeti uzivo na vlastitom treningu sta moze. Said moze igrati i na krilima i u sredini, kao takav sigurno ima mjesta na ovom spisku, makar da se proba.

@baltazar

a ti mangupe sto mene prozivas djetetom bi mogao malo postovanja da pokazes. Said je standardan u Dinamu i igra konstantno dobro, da ne igra, SJEDIO BI NA KLUPI. Ocigledno ni kruno jurcic nema pojma o fudbalu, ali je bitno da ti imas. Gledao sam Dinamove utakmice i ono sto pokazuje u Dinamu je i vise nego dovoljno da dobije poziv. On makar igra standardno, dok recimo Avdije i Rahimica nema ni na mapi. Uostalom, da si sabrao 2 i 2 u glavi kao sto nisi, znao bi da Said ima vise odigranih takmicarskih utakmica nego vecina igraca na spisku, tako da je vjerovatno u boljoj takmicarskoj formi, sto je Papetu trebao biti dodatan motiv da ga pozove.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 01 avg 2013, 11:54

joj ubicemo ih.......

----------begovic----------
mujdza-----bicakcic----spahic-----zukanovic
lulic-----pjanic------misimovic-----salihovic
---------ibisevic------dzeko-----------

71000
Kontakt:

Post Postao/la 71000 » 01 avg 2013, 11:55

Osim Bičakčića, reprezentaciju će do kvalifikacijske utakmice sa Slovačkom "pojačati" Sead Kolašinac, Izet Hajrović i Anel Hadžić.

"Begić i Spahić su razgovarali s Kolašincem i tu dilema nema. On će igrati za BiH. Sada je potrebno proći proceduru, koja podrazumijeva primanje u državljane BiH, kao i promjenu sportskog državljanstva. Zahtjev je upućen FIFA-i, kako u njegovom, tako i u Hadžićevom slučaju", kazao je selektor Zmajeva.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 01 avg 2013, 11:57

ss.ba opet grijesi, sad je pozvan Irfan Fejzic :D
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 01 avg 2013, 11:59

Istina je da Huseinovic i ima talent.Brzinu, ali i dribling.Steta sto nije pozvan, ali i on mora jos bolje igre davati.Posebno u Dinamu, da dobije poziv.Ako prodju Serifa, a ne mislim na Serifa Konjevica pritom .E, onda vjerujem, da bi trebao dobiti poziv makar protiv Slovaka.Jer, realno on je jedini potencijal koji nije dobio poziv, a zasluzuje.Sve ce zavisiti naravno, ako Dinamo ode ponovo u grupnu fazu lige prvaka, ali ima jos do tog

Ocekivan poziv.Mozda sam mislio da ce Hadzica zovnuti.Ocito, dzaba izvadio momak pasos

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 01 avg 2013, 12:13

- Vrlo je aktuelna tema vezana za igrače koji su u posljednjem periodu pokrenuli procese promjene sportskih državljanstava. Sa situacijom vezanom za Seada Kolašinca javnost je upoznata, a treba reći da je NFSBIH urgirao u FIFA-i kako bi se što prije promijenila sportska državljanstva Hajroviću, Kolašincu i Hadžiću. Praktično, zvanični rok za realizaciju ovih pitanja ne postoji, ali očekujemo kako bi sva ona trebala biti riješena do jeseni. - kaže Jasmin Baković. :)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 01 avg 2013, 12:16

Dobro rece @Denizli, Hadzic dzaba izvadio pasos. To je taj veliki rizik o kojem ja ovde trubim nekoliko mjeseci, da igraci bez odredenih garancija, nece mjenjati apsolutno nista, izuzev Hadzica izgleda. Lutriju niko nece igrati sa svojim papira, kao sto je slucaj sada sa Hadzicem. Momak ima papire sredene, izgleda da je sve sam sredio, i evo sada ceka poziva, a istog nema. Medutim, u njegovom slucaju moze se komotno reci, da ako ga je Susic pratio zadnjih nekoliko utakmica, da jednostvno nije zadovoljio svojom igrom i zalaganjem. Po meni je on fizicki nespreman igrac, a odatle sve pocinje.

Sto se tice poziva, nije los uopste ali mogao je biti i bolji naravno. Svida mi se da Susic sa Viscom kompenzuje problem u vezi treceg napadaca, sa druge strane je Visca ljevo krilo a ne napadac, a u vezi ima 650 igraca pozvanih, dok u odbrani svega petorica.

Pozivanje Vrsajevica iz slabijeg Hajduka pored Husejinovica iz kluba, koji redovno igra ligu prvaka, je opet potez nikakav, ali dobro, ja sam siguran da ce i Husejinovic dobiti ubrzo poziv, mada su ovakvi termini kao ovaj sada protiv US-Boysa idealna prilika da pokaze sta zna, a njega nema cak ni na spisku. Sve u svemu, nije lose a moglo je i bolje.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 01 avg 2013, 12:18

Dobro.Hadzic ce dobiti poziv.A, na njemu je da se NAMETNE.U to nema sumnje.

Sto se tice ovog za Kolasinca.Da dobije papire do Slovaka?Malo sam skeptican u ovo.Ipak, da smo mi Francuska ili Engleska.Vjerovao bih u takvo sta.No sta se moze

Robusni Amerikanci s solidnom odbranom nam dolaze.Vrijeme da se vidi kakav je Bicakcic stoper

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 01 avg 2013, 12:19

DonCorleone je napisao/la:Dobro rece @Denizli, Hadzic dzaba izvadio pasos. To je taj veliki rizik o kojem ja ovde trubim nekoliko mjeseci, da igraci bez odredenih garancija, nece mjenjati apsolutno nista, izuzev Hadzica izgleda. Lutriju niko nece igrati sa svojim papira, kao sto je slucaj sada sa Hadzicem. Momak ima papire sredene, izgleda da je sve sam sredio, i evo sada ceka poziva, a istog nema.
Jos nije dobio dozvolu od FIFA-e za promjenu sportskog drzavljanstva......
Zadnja izmjena: phily, dana/u 01 avg 2013, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 avg 2013, 12:20

DonCorleone je napisao/la:Dobro rece @Denizli, Hadzic dzaba izvadio pasos. To je taj veliki rizik o kojem ja ovde trubim nekoliko mjeseci, da igraci bez odredenih garancija, nece mjenjati apsolutno nista, izuzev Hadzica izgleda. Lutriju niko nece igrati sa svojim papira, kao sto je slucaj sada sa Hadzicem. Momak ima papire sredene, izgleda da je sve sam sredio, i evo sada ceka poziva, a istog nema. Medutim, u njegovom slucaju moze se komotno reci, da ako ga je Susic pratio zadnjih nekoliko utakmica, da jednostvno nije zadovoljio svojom igrom i zalaganjem. Po meni je on fizicki nespreman igrac, a odatle sve pocinje.

Sto se tice poziva, nije los uopste ali mogao je biti i bolji naravno. Svida mi se da Susic sa Viscom kompenzuje problem u vezi treceg napadaca, sa druge strane je Visca ljevo krilo a ne napadac, a u vezi ima 650 igraca pozvanih, dok u odbrani svega petorica.

Pozivanje Vrsajevica iz slabijeg Hajduka pored Husejinovica iz kluba, koji redovno igra ligu prvaka, je opet potez nikakav, ali dobro, ja sam siguran da ce i Husejinovic dobiti ubrzo poziv, mada su ovakvi termini kao ovaj sada protiv US-Boysa idealna prilika da pokaze sta zna, a njega nema cak ni na spisku. Sve u svemu, nije lose a moglo je i bolje.

bla bla, prd prd kenj kenj.... I ti si neiformisan, jedno 100 puta je ovdje napisano.....HADZIC NEMA DOPUST OD FIFE... :mrgreen:

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 01 avg 2013, 12:24

Jos nije dobio dozvolu od FIFA-e za promjenu sportskog drzavljanstva......
Onda jos bolje.

Hajrovic je isto u toj poziciji.Ceka se samo odobrenje od Fife, znaci da ima sve papire

Ovo sto je Bakovic rekao, da ce Kolasinac zaigrati do Slovacke, je pomalo PREOPTIMISTICNA po meni

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.