Kako dvostruki arsini rade. Eh, samo dok nam se Pierce vrati

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
neno#4 je napisao/la:Vjerujem ti, kako da ne![]()
![]()
![]()
![]()
Kako dvostruki arsini rade. Eh, samo dok nam se Pierce vrati![]()
![]()
Ma bolan Lakersi ulaze u playoff, sta je s tobom. Uozbilji se malo...BernardBarnjak je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Vjerujem ti, kako da ne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Razmisli malo. zapad je jaci od istoka. slabija je konkurancija na istoku, lakse je uci u PO...
KK_Bosna je napisao/la:i ti si se neno nasao naduravati sa likom koji gleda samo box score
BernardBarnjak je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:i ti si se neno nasao naduravati sa likom koji gleda samo box score
?
nije bas tako... dobro, vidjet cemo...
KK_Bosna je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:i ti si se neno nasao naduravati sa likom koji gleda samo box score
?
nije bas tako... dobro, vidjet cemo...
sve mi se samo reklo kada si "izanalizirao" malog irvinga u prvom mecu
Ne bih da se mijesam u raspravu,ali od ovih pobrojanih ekipa @neno,mislim da je MEM trenutno bolja ekipa od Lakersa,a DEN i POR jako blizu njima....neno#4 je napisao/la:Ma bolan Lakersi ulaze u playoff, sta je s tobom. Uozbilji se malo...BernardBarnjak je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Vjerujem ti, kako da ne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Razmisli malo. zapad je jaci od istoka. slabija je konkurancija na istoku, lakse je uci u PO...
I to ulaze kao TOP 4 ekipe Zapada. Uostalom, vidjet ces i sam u sezoni koja je pred tobom.
Da to mozda Memphis, Portland, Hornetsi, Warriorsi, Utah, Sunsi, Minesota, Nuggetsi nisu jaci..
neno#4 je napisao/la:BernardBarnjak, dobro je![]()
![]()
![]()
Ma kazem ti ja, nisam vjerovao da ce pobjediti Magic...SaltCityAttack je napisao/la:izgleda da im je najmanje ikad...svasta sta im Boston uradi bez Allena i Ronda uhhhhhhhh....ma vjerujem da ce se Boston vratiti medju 4 ekipe do polovine ove sezone...Mislim da su jos uvjek kvalitetni od Indiane pa i Atlante
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.