BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- vendeta1921
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
06.09.2013 u 20:15h +/- 15 min.vendeta1921 je napisao/la:Kad je utakmica i u kolko
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
jel neko mozda zna gdje se mogu kupiti karte za utakmicu BiH - Slovacka u Tuzli???
- samo_lijevo
- Kontakt:
Koji je ovo cirkus sa kartama,mora da im je zivot med i mlijeko pa dodju dan prije da kupe kartu.
Valjda se ovi iz saveza sjete pa uvedu internet kupovinu karata.
Valjda se ovi iz saveza sjete pa uvedu internet kupovinu karata.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- IlPrincipe
- Kontakt:
150 ljudi pred Centrotransom .. ja sad u 18h odoh, valjda sutra stignem do 11 kupit.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Gdje se u Sarajevu mogu kupiti karte i kad pocinje prodaja ????
opet ce sutra da bude ovaj kupio ovoliko ovaj preko reda do 10 sati nema ulaznica itd. jednostavno terba zabraniti prodaju karata na ovakav nacin zbog tapkarosa i svega da se prodaja vrsi preko interneta pa biduj i pomogo ti bog bar je postenije kolko toliko
Samo ograniciti da jedna osoba moze kupiti 2 karte i cao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da se ja pitam,ja bih prije svega nagradio ove ljude koji prate PL BiH.Lijpo odrediti nekih 80% ulaznica (koje bi trebale biti u slobodnoj prodaji) da se da navijackim grupama.I to da svaka grupa u zavisnosti od broja clanova dobije odredjeni postotak ulaznica.A opet da tu imaju prednost kupovine imaju ljudi sa godisnjom ulaznicom,a onda ostalim sto ostane (opet pod uslovom da niti 1 osoba ne moze kupiti vise od 2 karte).Nekako mi nije fer da istinski zaljubljenici u fudbal i koji prate citavu godinu ovu nasu antipropagandu fudbala nemaju pravo odgledati barem 3-4 utakmice godisnje bas na vrhunskom nivou.Nego im mjesto uzimaju ovi sto se furaju na kojekakve Barse,Reale,Manchestere...po meni to nije fer.Interista je napisao/la:opet ce sutra da bude ovaj kupio ovoliko ovaj preko reda do 10 sati nema ulaznica itd. jednostavno terba zabraniti prodaju karata na ovakav nacin zbog tapkarosa i svega da se prodaja vrsi preko interneta pa biduj i pomogo ti bog bar je postenije kolko toliko
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
TMovac je napisao/la:Da se ja pitam,ja bih prije svega nagradio ove ljude koji prate PL BiH.Lijpo odrediti nekih 80% ulaznica (koje bi trebale biti u slobodnoj prodaji) da se da navijackim grupama.I to da svaka grupa u zavisnosti od broja clanova dobije odredjeni postotak ulaznica.A opet da tu imaju prednost kupovine imaju ljudi sa godisnjom ulaznicom,a onda ostalim sto ostane (opet pod uslovom da niti 1 osoba ne moze kupiti vise od 2 karte).Nekako mi nije fer da istinski zaljubljenici u fudbal i koji prate citavu godinu ovu nasu antipropagandu fudbala nemaju pravo odgledati barem 3-4 utakmice godisnje bas na vrhunskom nivou.Nego im mjesto uzimaju ovi sto se furaju na kojekakve Barse,Reale,Manchestere...po meni to nije fer.Interista je napisao/la:opet ce sutra da bude ovaj kupio ovoliko ovaj preko reda do 10 sati nema ulaznica itd. jednostavno terba zabraniti prodaju karata na ovakav nacin zbog tapkarosa i svega da se prodaja vrsi preko interneta pa biduj i pomogo ti bog bar je postenije kolko toliko
Naravno da nije fer.No imas navijacki grupa sto bas i ne podrzavaju BiH reprezentaciju.Kako bi odredijo kojoj grupi dati kartu kojoj ne.Evo ja sam se obezbijedio za Slovacku a izvisit cu za Zenicu.Ni to nije fer ali sta je u ovoj drzavi fer?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Pa recimo da se prijave sve one grupe koje zele da prate repku.Da svaka od njih dostavi broj clanova,i tako da se unaprijed zna koliko ce koja grupa dobiti karata.Eh onda neka bude uslov (unutar grupa da svako ko zeli kartu mora dati svoje licne podatke.Ime prezime i broj mobitela).I da onda savez moze slucajnim odabirom provjeriti odredjeni broj clanova,da li su zaista dosli na tekmu ili su preprodali karte.(recimo tik prije pocetka utakmice ili na poluvremenu ih lijepo nazovu da se jave tu i tu).I onda ako se dogodi da ta osoba nije na stadionu,nego je lijepo preprodala karte,da onda automatski ta grupa gubi pravo na kupovinu karata na godinu dana.123456 je napisao/la:TMovac je napisao/la:Da se ja pitam,ja bih prije svega nagradio ove ljude koji prate PL BiH.Lijpo odrediti nekih 80% ulaznica (koje bi trebale biti u slobodnoj prodaji) da se da navijackim grupama.I to da svaka grupa u zavisnosti od broja clanova dobije odredjeni postotak ulaznica.A opet da tu imaju prednost kupovine imaju ljudi sa godisnjom ulaznicom,a onda ostalim sto ostane (opet pod uslovom da niti 1 osoba ne moze kupiti vise od 2 karte).Nekako mi nije fer da istinski zaljubljenici u fudbal i koji prate citavu godinu ovu nasu antipropagandu fudbala nemaju pravo odgledati barem 3-4 utakmice godisnje bas na vrhunskom nivou.Nego im mjesto uzimaju ovi sto se furaju na kojekakve Barse,Reale,Manchestere...po meni to nije fer.Interista je napisao/la:opet ce sutra da bude ovaj kupio ovoliko ovaj preko reda do 10 sati nema ulaznica itd. jednostavno terba zabraniti prodaju karata na ovakav nacin zbog tapkarosa i svega da se prodaja vrsi preko interneta pa biduj i pomogo ti bog bar je postenije kolko toliko
Naravno da nije fer.No imas navijacki grupa sto bas i ne podrzavaju BiH reprezentaciju.Kako bi odredijo kojoj grupi dati kartu kojoj ne.Evo ja sam se obezbijedio za Slovacku a izvisit cu za Zenicu.Ni to nije fer ali sta je u ovoj drzavi fer?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pa imaš ova udruženja navijača, od skoro ih sve više, učlaniš se u BHF, BHLegion, Šejtane, Belaj Bojse, Armija Zmajeva, Ljuti Krajišnici ... i tako dalje. Platiš godišnju članarinu, i imaš zagarantovanu kartu za svaku utakmicu.
Djelimicno si upravu. Neke od ovih skupina uopste ne dobijaju karte jer nisu registrovani "na papiru". Neke opet imaju toliko clanova da kad bi svi isli na tekmu mogli bi sami napunit BP (ne shvataj ovo bukvalno). Tako da te grupe ne dobiju dovoljno karti za sve clanove... neke grupe opet kako si napiso sve regularno dobiju i bude ok..Coraco je napisao/la:Pa imaš ova udruženja navijača, od skoro ih sve više, učlaniš se u BHF, BHLegion, Šejtane, Belaj Bojse, Armija Zmajeva, Ljuti Krajišnici ... i tako dalje. Platiš godišnju članarinu, i imaš zagarantovanu kartu za svaku utakmicu.
Kako god, isplati se biti član jednog udruženja. Uglavnom udruženja gledaju da obezbjede karte za redovnije i aktivnije članove, jer većina i plaća članarinu samo zbog nekih utakmica - o čemu sad i pričamo
Ovo je ciganluk kod nas, da ljudi dođu 21h ranije da bi čekali u redu na kartu, a nije niti neka veoma jaka reprezentacija (jest da je bitna utakmica ali opet..)
Ne sviđa mi se ni to što su karte samo u jednoj poslovnici, pa se blokira čitava ulica i drugi dućani. Mogle su se karte rasporediti na 3-4 turističke poslovnice, ili neke "privremene" objekte N/F saveza.
Ne sviđa mi se ni to što se karte ne šalju ravnomijerno gradovima - prema broju stanovnika, ili što se pošalje samo ulaznice za određenu tribinu.
Mnogo toga još uvijek savez treba da odradi, da bi se ovakve situacije izbjegavale. Begić je u ovom dosadašnjem dijelu dobro radio, valjda i ovaj problem dođe na red.

Ovo je ciganluk kod nas, da ljudi dođu 21h ranije da bi čekali u redu na kartu, a nije niti neka veoma jaka reprezentacija (jest da je bitna utakmica ali opet..)
Ne sviđa mi se ni to što su karte samo u jednoj poslovnici, pa se blokira čitava ulica i drugi dućani. Mogle su se karte rasporediti na 3-4 turističke poslovnice, ili neke "privremene" objekte N/F saveza.
Ne sviđa mi se ni to što se karte ne šalju ravnomijerno gradovima - prema broju stanovnika, ili što se pošalje samo ulaznice za određenu tribinu.
Mnogo toga još uvijek savez treba da odradi, da bi se ovakve situacije izbjegavale. Begić je u ovom dosadašnjem dijelu dobro radio, valjda i ovaj problem dođe na red.
e vala, valjda sutra ubodem kartu .. baš me zanima koliko će dobiti u Transturistu 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Moderator
- Kontakt:
Ako neko ima kartu sjever za utakmicu BiH - Slovačka, i mijenjao bi je za jug.. neka se javi na pm
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pa kad je prije kupi
- Bayern@heart
- Kontakt:
Tražim četri karte bilo koja strana
Ko ima i koliko traži nek se javi na pm
Mi Hercegovci smo zadnja rupa na sviralu nećemo dobiti ni 500 komada za Mostar i ostale gradove

Mi Hercegovci smo zadnja rupa na sviralu nećemo dobiti ni 500 komada za Mostar i ostale gradove

trazim takodjer karte (bilo koja strana), najmanje dvije a moze i vise....
a neko ima, nek se javi na pm
a neko ima, nek se javi na pm

lagano sam izvisio za kartu
dođem pred Transturist, na spisku 175 ljudi, od toga broja, njih oko 90 kupilo sve karte
al' naravno, prvo su zaposlenici, direktor, zaštitari, itd kupili sebi, uzeli jedno 20 karti
ebem im mater, čuj samo 200 karti, pa ne pada mi na pamet da provedem noć ispred Transturista, da igramo protiv ne znam koga, a ne protiv Slovačke
umjesto da kao ljudi pošalju po 1000 karti u ove velike centre, pa eto čak i 500 karti npr. (Tuzla, Zenica, Sarajevo, Mostar, Banja Luka), oni daju mizernih 200 u Tuzlu, ne znam koliko je za u Sarajevo, Zenicu, itd

umjesto da kao ljudi pošalju po 1000 karti u ove velike centre, pa eto čak i 500 karti npr. (Tuzla, Zenica, Sarajevo, Mostar, Banja Luka), oni daju mizernih 200 u Tuzlu, ne znam koliko je za u Sarajevo, Zenicu, itd
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.