NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kokuz
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la kokuz » 22 apr 2013, 22:03

rio_Ferdy88 je napisao/la:
kokuz je napisao/la:šta za ovaj sport klub, idem na link, pa idem open with vlc, al ono ne pokrene odmah nego downloada oko 7-8 mb i onda samo to vrti ako loopujem

gdje griješim?
Kopiraj link u VLC, idi na Media, pa Open network stream i tu kopiraj i klikni play, a onda na loop klikni dva puta ;)
hvala ;)

nisam čitao ove priej postove, pa me ovaj označeni link vukao da kliknem na njeg :D
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

micko
Kontakt:

Post Postao/la micko » 22 apr 2013, 22:51

asunsao je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Hvala, noćas ako Bog da padaju Netsi 8-)
D-Will ce vam praviti velike probleme kroz cijelu seriju. U 1. tekmi je s lakocom radio sta mu se cejfne,a ne sumnjam da ce i veceras. Da je Rose tu bila bi druga prica, ali ovako bgm tesko da ce doci do iznenadjenja veceras, jos ni Noah nije sto posto spreman, hoce li ikako igrati veceras ?
Vraca se Noah veceras u startnu petorku ;)
Samo da klupa odigra svoju ulogu i ide prvi brejk na istoku. Veoma vlada pozitivna atmosfera u ekipi i svi vjeruju u pobjedu veceras! Povratak Noah-e zasigurno donosi i sigurnost u reketu,ulijeva samopouzdanje u odbrani. Nemaju Netsi veceras sta traziti,definitivno ih ne moze sluziti sut kao proslu utakmicu ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 apr 2013, 22:52

Odakle ovaj optimizam navijačima Bullsa?PJ jeste kreten ali Deron i Brooklyn nisu :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 apr 2013, 22:54

bez noaha nema pobjede. ako on bude dobar tj. na razini, bullsi bi mogli doci do pobjede.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 22 apr 2013, 22:56

Netsi imaju tri najbolja igraca na parketu u ovoj seriji. Stvarno tesko da Chicago sta moze uraditi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

micko
Kontakt:

Post Postao/la micko » 22 apr 2013, 23:02

Zato sto smo ih ne tako davno dobili u Bruklinu,i to sa sest igraca (bez istog Noaha,Belinellija,Hamiltona,Gibsona).
Ova ekipa ima srce,ima klupu ovaj put,nije samo kod navijaca optimizam nego je i u ekipi. Bullsi su i bez Ruze ekipa koja moze parirati svima u ligi i koja moze dobit svaku ekipu. Ne treba nas nikad otpisivati jer smo upravo tad najjaci. U regularnoj sezoni na istoku smo rusili dvije najbolje plasirane ekipe (Knicksima je i metla bila,kraljici i kompaniji srusili niz). Netsi su sasvim solidna ekipa,ali vrijeme je da nam se svi pehovi iz PO vrate. Ne bih davao previse sanse tim istim Netsima ;)
Prva utakmica bila kako bila,nikad losija odbrana,falio je Noah da zatvori Brooka,Netse sluzio sut kao nikad nabili razliku vec na poluvremenu koju je bilo nemoguce stici kasnije. 16/20 sut u drugoj cetvrtini se ne moze ponoviti dva puta. Pozdrav svim hejterima Bullsa!
Zadnja izmjena: micko, dana/u 22 apr 2013, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 apr 2013, 23:03

Greivis je napisao/la:Netsi imaju tri najbolja igraca na parketu u ovoj seriji. Stvarno tesko da Chicago sta moze uraditi.
Pacersi,Netsi i Heat bi mogli s metlama dalje proći,a ni Celticsi nemaju previše šansi protiv Knicksa.Dosadni istok :roll:
Na zapadu Lee zajeba situaciju inače bi imali 2 prezanimljive serije.Rocketsi i Lakersi su tu samo da se popuni broj od 8.

Ponovo priča o srcu,regularnoj sezoni i slično,jah.Manu ne igra tu regularnu sezonu pa dođe razvali u prvoj tekmi playoffa :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 22 apr 2013, 23:06

LBJ MVP je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Netsi imaju tri najbolja igraca na parketu u ovoj seriji. Stvarno tesko da Chicago sta moze uraditi.
Pacersi,Netsi i Heat bi mogli s metlama dalje proći,a ni Celticsi nemaju previše šansi protiv Knicksa.Dosadni istok :roll:
Na zapadu Lee zajeba situaciju inače bi imali 2 prezanimljive serije.Rocketsi i Lakersi su tu samo da se popuni broj od 8.

Ponovo priča o srcu,regularnoj sezoni i slično,jah.Manu ne igra tu regularnu sezonu pa dođe razvali u prvoj tekmi playoffa :D
Ja sam razocaran igrom Spursa sinoc. Da je bila bilo koja ekipa umjesto jadnih Lakersa lose bi se proveli. Al vjerovatno su igrali samo koliko je bilo potrebno. Sa druge strane Oklahome izgleda jako dobro. Clippersi tokodjer odlicno odigrali, i ukoliko danas dobiju Memphis mislim da je i ta serija gotova. Valjda se Marc i Zach probude. :evil:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 apr 2013, 23:08

Greivis je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:

Ja sam razocaran igrom Spursa sinoc. Da je bila bilo koja ekipa umjesto jadnih Lakersa lose bi se proveli. Al vjerovatno su igrali samo koliko je bilo potrebno. Sa druge strane Oklahome izgleda jako dobro. Clippersi tokodjer odlicno odigrali, i ukoliko danas dobiju Memphis mislim da je i ta serija gotova. Valjda se Marc i Zach probude. :evil:
Ma prekidač.Protiv ovih Lakersa i ne treba bolje,vidio si da smo mogli otići na 20 u svakom trenutku.Malo i povrede a i neozbiljnost Duncana kad je fulao 3 otvorena šuta.

Grizzliese j3be trener,njega fakin Vinny Del Negro nadmudri :lol:

micko
Kontakt:

Post Postao/la micko » 22 apr 2013, 23:10

Da je Kobe igr'o sinoc hladno bi ih dobili,svakako su se patili 3 cetvrtine sa bijednim Lejkersima,da je Gasol pogadj'o ono sto je trebao pogadjati,hackovali bi oni Howarda i vise puta. Strasna taktika 'velike' ekipe,nema sta,

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 22 apr 2013, 23:12

LBJ MVP je napisao/la: Grizzliese j3be trener,njega fakin Vinny Del Negro nadmudri :lol:
Ide on nakon ove sezone.
Kako je samo glupe odluke donosio, dati Vasqueza za Pondextera je iskljucivo njegova odluka bila. Bayless mora biti starter i igrati i 40 minuta ako treba. Jedini bek koji je konstantna opasnost i daje malo prostora ovoj dvojici pod kosem.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 apr 2013, 23:16

ovo spursima dođe taman kao zagrijavanje. nisu se jos uigrali :D
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 apr 2013, 23:24

Jao samo LAL imaju povrijedjene igrace i da je Kobe bio tu dobili bi nas glat.Da,da kako da ne! :lol: Nisam htio da pisem o ovome,ali me pojedinci povukose za jezik na nekoliko tema,pa da napisem neke stvari o nasim problemima,cisto da se zna da ni mi nismo u full snazi...Idemo redom:Parker igra sa kontuzijama oba koljena,te povrijedjenim clankom za ciji potpun oporavak treba i do 12 sedmica,a on je tek u 7-oj;Ginobili se tek vratio nakon 20 dana neigranja i treniranja,a imao je povrede obje zadnje loze sto nije nimalo bezazleno u njegovim godinama;Neal ima plantar fasciitis sa kojim se bori cijelu sezonu,a ako neko ne zna kako je to zeznuta povreda nek' pogleda Noaha u CHI;Leonard imam tendinitis lijevog koljena(ko pazljivo gleda tekmu primjetice da isteze to koljeno svaki put kad je zamijenjen) koji ce nestati tek u off sezoni;Jack je otpusten nekoliko dana pred PO,a bio je vazan clan nase druge petorke;Diaw nece biti tu cijelu prvu rundu.Sad jasnije zasto nismo odigrali bajno?Logicki bi trebali da rastemo iz utakmice u utakmicu,ali mi u full snazi protiv LAL u full snazi,I'll take it anytime,jer bi ih nasa klupa pojela,kao sto je to i sinoc slucaj bio...

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 22 apr 2013, 23:28

micko je napisao/la:Da je Kobe igr'o sinoc hladno bi ih dobili,svakako su se patili 3 cetvrtine sa bijednim Lejkersima,da je Gasol pogadj'o ono sto je trebao pogadjati,hackovali bi oni Howarda i vise puta. Strasna taktika 'velike' ekipe,nema sta,
ma da Kobe igra vi bi i osvojili :P
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 apr 2013, 23:38

vozić, smiri malo s tim provokacijama i koliko sam mogao primjetiti nešto si naročito ciničan u zadnje vrijeme.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 22 apr 2013, 23:40

RS je jedno, a plejof nesto sasvim drugo. Ima dosta takvih igraca u ligi koji i ne daju bas sve od sebe u RS kao sto su D-Will, Manu tj. koji znacajno povecaju svoje brojke u PO. Zato i kazem da Bullsi nemaju previse sanse da naprave brejk u gostima.

Lejkersi i s Kobijem i bez njeg bi glat ispali od Spursa jer igraju sistem koji je nemoguc za njih...
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 22 apr 2013, 23:42

LBJ MVP je napisao/la:

Meh, ne mogu zamisliti Pacerse da 4-0 uniste Hawkse, koliko god oni dobri nisu ipak na nivou "velikog" tima pa da se za njih moze tako govoriti. Iako nije nista izbaceno tu, samo ako Dzordz nastavi sa odlicnom igrom.
Unico amore sei!
❤️🖤

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 apr 2013, 23:46

bulsi su realno bez rouza u regularnoj sezoni izvukli maksimum maksimuma sa ovim belinelijem, hajnrihom, hamiltonom i slicnim polovnjacima, deng nikad niije bio niti može biti lider, noa polupovrijedjen bio, buzer hoce nece i slicno. u ovom mechapu samo ih trener može izvuci, al i to je teško izgleda. vidjecemo veceras bruklin, ako ponove igru iz prosle tekme nema se cikago cemu nadati. bolje da su adriana pitali kako da tankiraju, nego da se brukaju u plejofu :mrgreen:
nema potpisa

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 apr 2013, 00:13

Da je ovaj igrao , onaj pogadjao a treci dodavao vjerovatno bi dobili.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 apr 2013, 01:01

Admir_Sa je napisao/la:bulsi su realno bez rouza u regularnoj sezoni izvukli maksimum maksimuma sa ovim belinelijem, hajnrihom, hamiltonom i slicnim polovnjacima, deng nikad niije bio niti može biti lider, noa polupovrijedjen bio, buzer hoce nece i slicno. u ovom mechapu samo ih trener može izvuci, al i to je teško izgleda. vidjecemo veceras bruklin, ako ponove igru iz prosle tekme nema se cikago cemu nadati. bolje da su adriana pitali kako da tankiraju, nego da se brukaju u plejofu :mrgreen:

Drug, mislim da malo previše napadaš pojedine igrače. Kirk je dosta otpao da, ali igra za mal ugovor a igra veoma kvalitetnu odbranu tokom sezone. Rip je dobar kada igra samo što je povrijeđen pola sezone, svaku 2-3 utakmicu ne igra. Deng nije lider to se pokazalo i prošle sezone kada smo uspjeli ispasti od 76ersa. Marco je odlično igrao tokom sezone, donjeo nam 2-3 pobijede u završnicama utakmice. Noah će igrati mislim više nego 13-14 minuta u prvoj utakmici. Boozer je dobar bio.

Povrede su nas dosta unazadile baš kao i prošle sezone u PO.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.